Şimdi Ara

Modeme Fan Taktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: santanio

abi inanmıyorum size öh yani. yarın öbürsü gün monitörümün üstünü elledim çok ısınıyodu fan taktım da dersiniz. yurdum insanı işte nedenir bilinmezki. boşta kalan fanları değerlendiriyosunuz heralde. kendinizi rezil ediyosunuz başka bişi değil .

BENCEDE GEREKSİZ AMA BİZENE ADAMLAR TAKAR GÜZEL FİKİR ISINIYOSA ,NİE REZİL EDİYOSUNUZ FELAN DİON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çimuanos -- 23 Mayıs 2005, 17:02:13 >
  • gücenmeyin derim abi. arkadaş nicki gibi boş işlerle uğraşıyo belli. kendini ısınan herşeyin soğutulursa daha iyi çalışacağı düşüncesine bürümüş.

aLLyC arkadaşımız en güzel şekilde açıklamış olayı . firmanın kendi akıl edememişmi fan koymayı. eğer koyulacaksa zaten firma koyardı.

bu arada benim cep telefonu şarja takınca çok ısınıyo acaba şarj cihazına bide pilin olduğu yere heatsink takıyımmı nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 23 Mayıs 2005, 17:27:44 >
  • sanane kardeşim mal benim değil mi ?
    ,
    garantisi yok bi mok yok , istediğimi yaparım , neden rezil edecem , şimdi mis gibi oldu ,buz gibi çalışıyor
    ,
    fan takmaya karşıyım gürültülü olur , minumum fan

quote:

abi inanmıyorum size öh yani. yarın öbürsü gün monitörümün üstünü elledim çok ısınıyodu fan taktım da dersiniz. yurdum insanı işte nedenir bilinmezki. boşta kalan fanları değerlendiriyosunuz heralde. kendinizi rezil ediyosunuz başka bişi değil .
  • mal senin canım banene istersen üstkapağı tamamen sök ben görüşümü belirttim. gereksiz lüzümsuz diye. o kadar. burada görüş bildirmemiz için konu açılmış bende görüşümü belirttim.
  • ya tamam da o zaman bu modem üreticileri neden fan takmamışlar modeme?
  • görüşünü belirt tabi de , neden rezil olalım ,

ben paket program kullanan bir muhasebeci değilim , bu benim hobim

overclock da yapıyorum kendi çapımda , linux la da uğraşıyorum.....vs vs
    ,
    ve bu forumdan birçok kişi de benim gibi
    ,
    benim yaptığım işlemin hiç bir riski yok ,zaten garantide yok ,ve bayağı serinledi eskiye nazaran , hatta switch ' in de garantisine yakın ona da yapacam o daha beter ısınıyor

quote:

mal senin canım banene istersen üstkapağı tamamen sök ben görüşümü belirttim. gereksiz lüzümsuz diye. o kadar. burada görüş bildirmemiz için konu açılmış bende görüşümü belirttim.

• tv ler ilk cıktıgında olm yeter kapatın sunu bak cok ısındı falan derlerdi sizinki o hesap hae :)
  • harikasiniz ya Eller bulur yapar ve bizde kenimize gore uydururuz.

abi bende buzlugun icine yerlestirsem bisi olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

görüşünü belirt tabi de , neden rezil olalım ,

ben paket program kullanan bir muhasebeci değilim , bu benim hobim

overclock da yapıyorum kendi çapımda , linux la da uğraşıyorum.....vs vs
    ,
    ve bu forumdan birçok kişi de benim gibi
    ,
    benim yaptığım işlemin hiç bir riski yok ,zaten garantide yok ,ve bayağı serinledi eskiye nazaran , hatta switch ' in de garantisine yakın ona da yapacam o daha beter ısınıyor

quote:

mal senin canım banene istersen üstkapağı tamamen sök ben görüşümü belirttim. gereksiz lüzümsuz diye. o kadar. burada görüş bildirmemiz için konu açılmış bende görüşümü belirttim.

Hocam bısı soracam suanda kullandıgın modem Default sartlarında ortalama 12 yıl ıcın ayarlanmıstır sen o modemı 12 yıl kullanabılecekmısın ya da kullanacakmısın Kotu kullanımda max 4 yıl yersın 12 den 8 yıl bıle fazla ole bı aygıt ıcın Sonucta Dıorum kı emegını bıras daha faydalı ıslerde kullansan daha ıı olur mesela lınux da kendını gelıstırsen buna verecegım 15 dakkadan daha faydalı olurdu artık bıtmısın uzerıne bırsey koymak olmamalı amac (adamlar zaten hesaplamıstır) Yapılmamıs bırsey ıcın ugrasmak lazım...

• bence faydasız değil , masanın altında makineyle birlikte dar bir alanda duruyor
    birkaç delik açmak o kadar da zor değil
    hem biz bunu ortak kullanıyoruz ve teklememesi lazım , yaz da geldi , burası izmir sıcak
    mesela switch neredeyse elimi yakıyor ama onun garantisi var daha , modem 2. el garantisi yok
    ,
    dediğini pek katılmıyorum üreticiler herzaman minimum maliyeti düşünürler , bilhassa böyle ucuz ürünlerde
    onlar sadece garanti süresine kadar hesap yaparlar
  • Garanti sonunda bozulacagini dusunsek bile 1 senede fanin kullandigi elektrik parasi ile sene sonunda bir modem daha alirsin.

Benim monitor da isiniyor simdi ben bunada bir fan mi taksam acaba?
  • ya bi ilerleyin yaaaaaaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: katip2000

Garanti sonunda bozulacagini dusunsek bile 1 senede fanin kullandigi elektrik parasi ile sene sonunda bir modem daha alirsin.

benimde ısınıyor günde 10 saat felan açık zaten

fan takmayı düşünmüştüm sonra senin dediğin gibi saçma buldum

o/c mlzemeleri satan bi sitede monitöre takılan fanlardan gördüm

meğer saçma bişi değilmiş

site yabancı bi site ve adresi hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: katip2000

Garanti sonunda bozulacagini dusunsek bile 1 senede fanin kullandigi elektrik parasi ile sene sonunda bir modem daha alirsin.

Sana bugüne dek 2 monitör yakmış biri olarak takmanı öneririm...1 i eski oval ekran, 1 i düz ekrandı...2 side aşırı ısıdan yandılar...Fikirle dalga geçeceğinize önce artılarını düşünün..Hiç bi eksisi olmadığı kesin zaten... Anca çoğu dalga geçiyor ama takılın kafanıza göre...Herkes kendi dalgasında zaten...
  • benim pc kasası çok ısınıyordu. Kasa yanını sanayide 30 cm çapında oydurup oraya 35 cm'lik yüksek devirli fan taktım. Şu kahvehane havalandırmada kullanılanlardan. Kasam havalandı ve pencereden kaçtı. Monitör kablosu olmasa aşağı düşecekti. Allahtan zamanında yakaladım kablosundan içeri aldım. Şu anda çelik halat bağladım binanın çatısından 10 metre yukarıda uçuyor. Yukarılarda hava daha serin güzel oldu. Şimdi de Kasayı bağladığım halat sürtünmeden dolayı ısınma yapıyor ama halata nasıl fan takacağım bilmiyorum.
  • Bende Zyxel var hiç gerek bile duymadım. Çünkü hiç ısınmıyor.

• bence de bi sorun olmaz.. kafan rahat olsun... yalnız modemini hava girişi pek olmayan kuytu bir yere koyduğun için. ısınma olmuş olabilir.. aslında ısınma normal bi durum.. cayır cayır bi ısınma değil ise :)

modemlere fan takılmamasının sebebi fazla zorlanmaması ve aşırı veri alış verişi olmayışı :)
  • Madem fan tozu modemin içine çekiyor bizim millet yakında su soğutmalısını da yapar bunun..
  • modeme su sğutmalı sistem

ben koymuyom fan geek modemim hep normal sıcaklıkta
  • çok ısındığını düşünüyorsanız modemi yanlamasına yerleştirin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.