Bildirim
Modeme Fan Taktım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
dostum ben bi sakıncası olur mu bilmiyorum ama resmini gösterebilirmisin arkadaşta link sys modem var bizde öyle bir teknik deneyelim mümkünse resim dostum.
-
bişi olmaz bende e con var bende kaç ay önce fan takmıştım fazla ısınıo diye hiç bişi olmadı... -
valla iyi fikir hocam..biz de takalım bari ya. ama bi resimyolla da bakalım nasıl oluyor? -
Gereksiz bence. Modemler aşırı ısınacak kadar güç harcamazlar. -
fan sıradan bi fan...Altına 4 köşeden yüksek durması ve altında hava akımı oluşturması için vida başlıkları gibi bişeyler taktım ve modemin üstüne koydum, kablosunu kesip 2 ucundan birini nokia şarj aletinin içine diğerini çevresine sarıp çalıştırdım çok da güzel oldu :) kasaya bağlayamam hiç kabloyu iki saat hem kısa oluodu öyle, fazla şarj aleti varsa tavsiye edilir...Bu arada resim net diil yeni çektim öyle kabul edin onuda artık
-
ben arkadaşada yollıyım bu resmi o da denesin, onunki de çok ısınıyor gerçekten
saol dostum. -
benim modemde d-link dsl500g 10 saatten sonra ciddi ciddi ısınıyor bende üstüne harbi bakırdan küllük koyuyorum 2 dk da alıyor sıcağını ne de olsa en kral iletken -
benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı -
quote:
Orjinalden alıntı: alizee
benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı
ya 10 saat bırakırsan ısınamadan bişey olmazda adamlar o modemleri tasarlarken bizim gibi hayvanların 1 - 2 hafta aralıksız download yapcaını tahmin etmemiştir -
allah allah zoom x4 ün böyle bi modeli olduğunu hiç bilmiyodum -
-
fanın bir sakıncası olmaz.ama fazla ısındığınıda pek sanmam. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
Orjinalden alıntı: alizee
benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı
ya 10 saat bırakırsan ısınamadan bişey olmazda adamlar o modemleri tasarlarken bizim gibi hayvanların 1 - 2 hafta aralıksız download yapcaını tahmin etmemiştir
banada bi garip geldi sanki dandik bir görüntüsü var
-
sakın ters takmayın içe doğru üfelerse bütün tozlar modemin içine dolar
dışa doğru üflesinki sıcaklığı atsın dışarı... benim arkadaş ters takmı 1 haftada modemin içi dolmuş tık....
-
ii öğrenmiş oldun ne güzelquote:
Orjinalden alıntı: lifos
allah allah zoom x4 ün böyle bi modeli olduğunu hiç bilmiyodum
-
hey yawrum hey siz anca modeme fan takin :) yaw bisey olmaz modem be kardesim ben daha gormedim modemim yandi diyeni bunlar bos isler -
Modemi yeni aldığımda yaz sıcağında modem ısınıyo diye paket bantına fan koyup soğutmaya çalışmıştım gereksizmiş -
Tabi fan modemin içine doğru üflüyordu arkadaşın dediği gibi tozlar içeri
-
eheh benimde linksys var hemen şu fan işine gireyim ama ısınması çok 7/24 Upload Download yapıyorum da problem yaratmıyor şerefisiz :) Cisco System sağolsun
Benzer içerikler
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı ekşi
- uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek
- lg8245x6-50 port açma
- modem sahibi girdiğim siteleri görebilir mi
- hotspot ne demek
- nvidia h200
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X