Şimdi Ara

Modeme Fan Taktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Zoom X4 modem kullanıyorum bugünlerde baya bi ısınmaya başladı bende tepesine bi fan taktım bi sakınca olurmu bilgisi olan arkadaslar bi cevap yazsın

• dostum ben bi sakıncası olur mu bilmiyorum ama resmini gösterebilirmisin arkadaşta link sys modem var bizde öyle bir teknik deneyelim mümkünse resim dostum.
  • bişi olmaz bende e con var bende kaç ay önce fan takmıştım fazla ısınıo diye hiç bişi olmadı...
  • valla iyi fikir hocam..biz de takalım bari ya. ama bi resimyolla da bakalım nasıl oluyor?
  • Gereksiz bence. Modemler aşırı ısınacak kadar güç harcamazlar.
  • fan sıradan bi fan...Altına 4 köşeden yüksek durması ve altında hava akımı oluşturması için vida başlıkları gibi bişeyler taktım ve modemin üstüne koydum, kablosunu kesip 2 ucundan birini nokia şarj aletinin içine diğerini çevresine sarıp çalıştırdım çok da güzel oldu :) kasaya bağlayamam hiç kabloyu iki saat hem kısa oluodu öyle, fazla şarj aleti varsa tavsiye edilir...Bu arada resim net diil yeni çektim öyle kabul edin onuda artık

Modeme Fan Taktım

• ben arkadaşada yollıyım bu resmi o da denesin, onunki de çok ısınıyor gerçekten

Modeme Fan Taktım

saol dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modeme fan taktım SS'li
    5 yıl önce açıldı
    Laptop'a SSD taktım, fan sorunu..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim modemde d-link dsl500g 10 saatten sonra ciddi ciddi ısınıyor bende üstüne harbi bakırdan küllük koyuyorum 2 dk da alıyor sıcağını ne de olsa en kral iletken
  • benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alizee

benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı

ya 10 saat bırakırsan ısınamadan bişey olmazda adamlar o modemleri tasarlarken bizim gibi hayvanların 1 - 2 hafta aralıksız download yapcaını tahmin etmemiştir
  • allah allah zoom x4 ün böyle bi modeli olduğunu hiç bilmiyodum
  • İşte sizlere bir güzel örnek daha...
     Modeme Fan Taktım
  • fanın bir sakıncası olmaz.ama fazla ısındığınıda pek sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Orjinalden alıntı: alizee

benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı

ya 10 saat bırakırsan ısınamadan bişey olmazda adamlar o modemleri tasarlarken bizim gibi hayvanların 1 - 2 hafta aralıksız download yapcaını tahmin etmemiştir

banada bi garip geldi sanki dandik bir görüntüsü var

• sakın ters takmayın içe doğru üfelerse bütün tozlar modemin içine dolar dışa doğru üflesinki sıcaklığı atsın dışarı... benim arkadaş ters takmı 1 haftada modemin içi dolmuş tık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: lifos

allah allah zoom x4 ün böyle bi modeli olduğunu hiç bilmiyodum
    ii öğrenmiş oldun ne güzel
  • hey yawrum hey siz anca modeme fan takin :) yaw bisey olmaz modem be kardesim ben daha gormedim modemim yandi diyeni bunlar bos isler
  • Modemi yeni aldığımda yaz sıcağında modem ısınıyo diye paket bantına fan koyup soğutmaya çalışmıştım gereksizmiş
  • Tabi fan modemin içine doğru üflüyordu arkadaşın dediği gibi tozlar içeri

Modeme Fan Taktım
  • eheh benimde linksys var hemen şu fan işine gireyim ama ısınması çok 7/24 Upload Download yapıyorum da problem yaratmıyor şerefisiz :) Cisco System sağolsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.