Bildirim
modeme hep reset mi atçaz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
atıcan tabi işi ne -
premium şifresi almak da başka bir yol tabi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: DIEGO
ya rapid den parça halinde dosya indiririken hailyle ilk doyayı indirdikten sonra yaklaşık 1 saat bi beklem koyuyo bunu önlemkle içinde modemi resetliyorum. bunun daha kolay bi yolu varmı ip yi değiştirmke için illaki resetmi atmamız lzm modeme
bide bunun bi zararı olurmu modeme
Grabber Diye Bir Program Mevcut Onun Ön Bellegi Silme Diye Bir İşlevi Mevcut Ben Onu Kullanıyorum İlk Önce Rapid,den Bir Dosyayı İndiriyorsun Sonra Renew ip Diye Seçenegi Var Ona Tıklıyosun Temizliyor Sonra Yine Devam -
şimdilik başka bir alternatifimiz yok. bu şekilde download etmeye devam.
modeme bir zarar gelmez.
tek zarar bağlantıyı beklerken içine girdiğimiz psikolojik buhran
saygılar -
al bi premium rahat et.ek özellikleride var hem. -
Telefon girişini çek bekle ışıklar sönsün sonra tekrar tak oda oluyo ben öyle yapıyorum daha hızlı bi çözüm.
-
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
Telefon girişini çek bekle ışıklar sönsün sonra tekrar tak oda oluyo ben öyle yapıyorum daha hızlı bi çözüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X