Şimdi Ara

Modeme Reset Atarak 78 li İp Getirmek Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benim modemde bir tus var basıom off oluyor bi kere daha basıom on oluyor sonra deniyorum 85 ... ... ... bişeyler oluyor hiç gelmiyor 78 yardım edin bi püf noktası olması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: gameanil

arkadaslar benim modemde bir tus var basıom off oluyor bi kere daha basıom on oluyor sonra deniyorum 85 ... ... ... bişeyler oluyor hiç gelmiyor 78 yardım edin bi püf noktası olması lazım

bende modemi okadar resetledim ama ginede mesela 85.213.154.[142] sonra reset yapinca 85.213.154.[184] oluyor öyle falan neden hic 78 olmuyor ya
  • aynen
  • şans... ben 2ci denemede 78ledim dun paso 88 geliordu....
  • Live Evil yaw nasıl reset atıon
  • modemin fişini çekip tak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameanil

Live Evil yaw nasıl reset atıon

modemin dugmesimi ac kapa <<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deniom hep 85 li gelio
  • yaww bunun nsl bir tekniği olabilirki modemi ters çevir biraz sallasonra res at mı decez
    bu tamamen bal ile alakalı başka bişey değil
  • Evet ya bunun taktiğimi olur fişi çek tak yada res düğmesi varsa ona bascan yalnız şöle bi taktik olblr 2-3 saat uğraştıktan sonra 78 gelirse modemi hiç kapatmayin hep aynı kalsın hep girersiniz pc kapatırken modem kalsın ayne
  • 2-3 aydır pc yi her tekrar açışımda ip adresime bakarım.Hiç bir zaman 78 geldiğini görmedim
  • ben hep ipban yiyom ama internet kafede bi program vardı ipdeğiştirici die artık onla istediğim ipi hemen getiriyom hemde modemi ellemeden
  • ben de proxy ile giriyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

ben de proxy ile giriyom

Proxy Tavsiye Etmem Hem ÇoK Kota Yiyor Hemde TürkTelekom Yasaklamış Onu 1 Kere Yakaladıklarında Kotanın x4ü yada Paralının yada Mahkemeye Veriliyomuşsun 3 Deneyinişinde Benim Program En İyisi
  • senin programda proxy kullanıyordur.

adını sölesene
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

senin programda proxy kullanıyordur.

adını sölesene

Yok Proxy Kullanmıyor. Bilgisayarcı Abim DediAma Bilmem. Adı İpDeğiştirisi V.01
  • şans degil modemin markası ile ilgili sanırım bazılarına hiç 78li gelmiyor ben hergün 15-20 kere resetlerim rapid için daha 1 kere 70lerde geldigini görmedim bu kadarda şans degil
  • bana her zaman geliyo 78 :D Simdide 78
  • benimki doğuştan 78. li ama üyelik yok
  • 85 veya 88 li ip alanlar eski aboneler.

Bende hep 85 li alıyordu sonra hattı filan değiştirdiler,zannedersem santralden bişey yaptılar şimdi 78 li alıyor hep.

Ben bir fark göremedim.85 li veya 78 li olmasında.

Kesinlikle modemin markası ile alakalı bir durum değil.Bağlı olduğun santaralle alakalı bir durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.