Şimdi Ara

modeme restart yapamıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum şu biz aynı binada 2 arkadaş x6yı ortak kullanıyoruz. modem onun evinde sorunum şu ki ben rapidten birşey indirmek istediğimde veya net koptuğunda pc ip felan alamadığında modeme restart atmak için arkadaşımı aramak zorunda kalıyorum. modemin arayüzünde restat seçeneği gibi bişey yok ne yapmam lazım lütfen yardım lütfen.

arayüz bu şekilde ne yapmam gerek
    http://www.resimupload.com/ds887270448_adsiz.html

• Arkadaşım modem'in arkasında veya yan taraflarında ufak bir delik vardır bir toplu iğne yardımıyla o deliğe 5 sn süreyle basarsan modem resetlenir ve tekradan IP alır ve sizede dağıtarak yada siz IP vererek internet'e çıkabilirsiniz.Yanlız modem'i resetledikten sonra kullanıcı adı ve şifreyi de girmeniz gerekebilir onuda arayüzünden girersiniz yada varsa programıı aracılığıyla girebilirsiniz.;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacckteam

Arkadaşım modem'in arkasında veya yan taraflarında ufak bir delik vardır bir toplu iğne yardımıyla o deliğe 5 sn süreyle basarsan modem resetlenir ve tekradan IP alır ve sizede dağıtarak yada siz IP vererek internet'e çıkabilirsiniz.Yanlız modem'i resetledikten sonra kullanıcı adı ve şifreyi de girmeniz gerekebilir onuda arayüzünden girersiniz yada varsa programıı aracılığıyla girebilirsiniz.;)

arkadaşın anlatmaya calıstıgı sadece modemi kapatp acıp ip deistirmek modeme reset atmak bütün ayarlarını sıfırlamak demek. buna gerek yok.

verdigin resimde adsl durumunda disconnect - connect gibi bi buton yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 24 Ekim 2009; 9:48:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.