Merhaba dostlar Superonline 24 mbps limitsiz internet paketi kullanıyordum taki cumartesi gününe kadar.Modemde dsl ışığı bir anda söndü internet gitti haliyle.Bende şikayetvar, müşteri hizmetleri, btk, superonline.net üzerinden şikayetimi oluşturdum.Dün 2 saatliğine internet geldi hat değerlerine baktığımda 47 mbps ye kadar hat desteklediğini gördüm.2 saatten sonra yine gitti.Başka modem taktım yine yok.2 senden fazla sorunsuz kullanıyordum.Sorun ne olabilir? Modeme bir türlü dsl sinyali gelmemekte, gelse bile 2 saat sonra gidiyor. Yardım ederseniz sevinirim
fiber mi xDSL mi? srun yaşıyorlar yada sansür...
Vdsl hocam
quote:
Orijinalden alıntı: RagosSyn
Vdsl hocam
Bende de aynı sorun var. İptal etcem ben. Kaç gündür İnternet yok.
Konum neresi hocam Ben vallahi bıktım 5 yerede şikayet ettim Cimer Btk Müşteri Hizmetleri Şikayetvar Superonline.net Kaç gündür yok illahla ettirdi.İptal ettirmek icin cayma bedelini sordum 600 lira dediler yüzsüzler
RagosSynR
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle. Bakmaya falan gelecekler. Benim 200 kusur tutuyor. Başlarda iptal etmek daha iyi daha sonra iptal edemem. Türk Telekomu aradım internetten için. 35mbit icin 350 olan kampanyalı 115tl diyor. 12mbit için 250olan İnternet kampanyalı 75tl diyor. Sırf sözleşme yapalım da caymasin. Cayma bedeli de yüksek çıksın diye o fiyatları söylüyorlar. Superbox var o da pahalıya geliyor. En iyi diyorum İnternet kullanma. Hiç birisi yararimiza sunacak seçenek sunmuyor. Biz naptik ki bunlara. Diğer taraftan Türknet milenicom falan var. Onlara da güvenemiyorum. Konum Zonguldak
Port yanmış. Saha ekibi öyle dedi. Şuan sorunsuz çalışıyor.
Valla hocam bende dışardan telefon kablosunu çektim oynattım biraz internet geldi 1 gündür sorunsuz çalışıyor Diğer kablobalara değip kısa devre vs mi oldu acaba anlamadım
RagosSynR
kullanıcısına yanıt
İyi bakalım. Bende kablolarda sıkıntı yoktu. Port yanmış. Neyse sorun çözüldüğüne göre İyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme