Şimdi Ara

Modeme Sinyal Gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superonline 24 mbps limitsiz internet paketi kullanıyordum taki cumartesi gününe kadar.Modemde dsl ışığı bir anda söndü internet gitti haliyle.Bende şikayetvar, müşteri hizmetleri, btk, superonline.net üzerinden şikayetimi oluşturdum.Dün 2 saatliğine internet geldi hat değerlerine baktığımda 47 mbps ye kadar hat desteklediğini gördüm.2 saatten sonra yine gitti.Başka modem taktım yine yok.2 senden fazla sorunsuz kullanıyordum.Sorun ne olabilir?
    Modeme bir türlü dsl sinyali gelmemekte, gelse bile 2 saat sonra gidiyor.
    Yardım ederseniz sevinirim

• fiber mi xDSL mi? srun yaşıyorlar yada sansür...
  • Vdsl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagosSyn

Vdsl hocam
    Bende de aynı sorun var. İptal etcem ben. Kaç gündür İnternet yok.
  • Konum neresi hocam
    Ben vallahi bıktım 5 yerede şikayet ettim
    Cimer Btk Müşteri Hizmetleri Şikayetvar Superonline.net
    Kaç gündür yok illahla ettirdi.İptal ettirmek icin cayma bedelini sordum 600 lira dediler yüzsüzler
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bakmaya falan gelecekler. Benim 200 kusur tutuyor. Başlarda iptal etmek daha iyi daha sonra iptal edemem. Türk Telekomu aradım internetten için. 35mbit icin 350 olan kampanyalı 115tl diyor. 12mbit için 250olan İnternet kampanyalı 75tl diyor.
    Sırf sözleşme yapalım da caymasin. Cayma bedeli de yüksek çıksın diye o fiyatları söylüyorlar.
    Superbox var o da pahalıya geliyor. En iyi diyorum İnternet kullanma. Hiç birisi yararimiza sunacak seçenek sunmuyor. Biz naptik ki bunlara.
    Diğer taraftan Türknet milenicom falan var. Onlara da güvenemiyorum.
    Konum Zonguldak
  • Port yanmış. Saha ekibi öyle dedi. Şuan sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam bende dışardan telefon kablosunu çektim oynattım biraz internet geldi 1 gündür sorunsuz çalışıyor
    Diğer kablobalara değip kısa devre vs mi oldu acaba anlamadım
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    İyi bakalım. Bende kablolarda sıkıntı yoktu. Port yanmış. Neyse sorun çözüldüğüne göre İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.