Şimdi Ara

Modeme Sticker Yapma.(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar Pikatel marka kullanmadığım bir modem var...
    ben bu modemin üstünde sticker çalışması yapmak istiyorum...
    benim için bir deneme çalışması olacak...
    hazır sticker almayacağım kemdim yapacağım kendi stickerımızı kendimiz yapalım hesabı...
    benim sizden istediğim yardım ise benim için güzel bir sticker bulmanız bu konularda çok kararsızımdır bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Modem bu...

şimdiden teşekkür ederim.
    iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.h.o.s.t -- 18 Nisan 2009; 17:51:49 >

• Yanlız sticker modemin ısınmasına yol açabilir. Uyarmadı deme
  • yanlız ben o nefes alma deliklerinin üstüne sticker yapıştırmayacağım...
    yani fazla ısınacağını sanmıyorum ama bakacaz artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPpErBoY®

Yanlız sticker modemin ısınmasına yol açabilir. Uyarmadı deme

emre hocamın dedgi gbi de modem ısınıp başına belalar açabilir hem sticker yaptırsan bie çok küçük bi modem o yüzden vazgeç derim ama izmir civarındaysan 10 15 tl verim airbrush yaptır kopmle elektrik efekti verdir
  • hocam modemin üst tarafa yaptırmıcaksan nereye yaptımayı düşünüyosun
    modemin

bu tip bişi olsa yani hava ızgaraları yanda olsa güzel olur ama üstte oludgu için boyayıp piano siyah kasa yap hiç olmadı

• Herşey bitti modem mi modluyoruz...
    Valla çok süperiz... Ama komple kasayı değiştir bence piano tarzı bişey, siyah yada füme plexi olabilir...
  • wertyu361 üst tarafa yapmayı düşünüyorum...
    gönderdiğin stickerda gayet güzel aklımda bulunsun...
    ama dediğim gibi modemi kullanmıyorum çükü arzalı ben sadece deneme amaçlı bir çalışma yapacağım...
    eğer başarılı olursam laptobumada sticker yapacağım...
    ilginiz için çok teşşekür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki hocam modemin neresini yapıcaksın üstten başka bi yeri yokki gzl olucak yani ama sonuuçta sen kullnıcaksın bu arada modemin ne arızası acaba o modellerde gnellikle fazla ısınma prob. sürekli baglantı kopmalrı. gbi sorunlar yaşnıyor ama modemin üstünde ki resim monster firmasının logosu gbi bişiy ama laptopa sticker ile gzl bi görüntü saglıyor ama tavisye olarak modemin ön paneli deiştir ugraşmak istiyorsan ps yada skecup ile bi çizim yapıp çıktı alıp ön panle yerleştir denedim de ondan bbiliyorum ama aynı modem deildi uv boya ile boyamıştım bn
  • Hava alması için gerekli olan yerleri kapatmadığın sürece hiç bir sıkıntı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

peki hocam modemin neresini yapıcaksın üstten başka bi yeri yokki gzl olucak yani ama sonuuçta sen kullnıcaksın bu arada modemin ne arızası acaba o modellerde gnellikle fazla ısınma prob. sürekli baglantı kopmalrı. gbi sorunlar yaşnıyor ama modemin üstünde ki resim monster firmasının logosu gbi bişiy ama laptopa sticker ile gzl bi görüntü saglıyor ama tavisye olarak modemin ön paneli deiştir ugraşmak istiyorsan ps yada skecup ile bi çizim yapıp çıktı alıp ön panle yerleştir denedim de ondan bbiliyorum ama aynı modem deildi uv boya ile boyamıştım bn

öncelikle zaten modemin üst tarafına yapacağım stickerı...
    modemin arızası ise bağlantının sık sık kopması...
    fazla ısınma problemi ise yok yani öyle bir sorun yaşamadım...

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

Hava alması için gerekli olan yerleri kapatmadığın sürece hiç bir sıkıntı olmaz

evet zaten nefes alma deliklerini kapatmayacağım bir sorun olacağınıda sanmıyorum...
    ilgin için teşekkür ederim...
  • modeme kadar el attını ha vay bee harikasınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.