modeme yanlış yazılım yükledim
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Mayıs 2021; 22:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükleniyorda modem brick oldu yani yanlış yazılım kurdum modemin arayüzüne girmem lazım arayüzünede giremiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%99 servise göndermekten başka bir çareniz yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 23 Mayıs 2021; 13:52:23 > -
yedekte modem var şuanda onu kullanıyorum eğer olmazsa çöpe atıcam
-
yazılım atarken çok dikkatli olmalıydınız. Sanırım başka bir modemin yazılımını attınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdyazılım atarken çok dikkatli olmalıydınız. Sanırım başka bir modemin yazılımını attınız
aynen
-
internetten yazılım yükleme programıda bulamadım bulsam yapardım
-
yazılım yükleme programı ile yükleyebilmen için cihazı boot moduna alman lazım falan kolay değil.
-
nasıl yapılıyor biraz bilgi verebilirmisin ben yaparım bilgi verirsen
-
Tenda markasını hiç bilmiyorum, Ama bende Cisco x1000 vardı, onu boot moduna almak için kapatma tuşuna çook uzun falan basıp alıyordum. Sonra ışıkları kırmızı oluyordu pcye bağlayıp ip atayıp yazılım atıyordum. ama sizin kullandığınız cihaz çok daha ucuz ve düşük seviye, boot modu olmama ihtimali bile var.
-
tenda f3 n300 denedim maalesef olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X