Şimdi Ara

modemi wireless adaptörü gibi kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ilk defa konu açıyorum umarım doğru yerdir.

mesele şu;

ben interneti alt kattan alıyorum, fakat benim odamdan wi-fi zayıf çekiyor, salonda iyi, fakat sürekli salonda duramıyorum. elimde kapattırdığım internetten kalan 1 modem var. yapmak istediğim bu modemi wireless adaptörü gibi kullanmak yada benzeri bir şey. internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

• modemi adaptor olarak kullanilmaz heralde kullanilsa bile cok sacma olur onun yerine bi wireless adaptor al kendine keyfine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_cz

arkadaşlar merhaba, ilk defa konu açıyorum umarım doğru yerdir.

mesele şu;

ben interneti alt kattan alıyorum, fakat benim odamdan wi-fi zayıf çekiyor, salonda iyi, fakat sürekli salonda duramıyorum. elimde kapattırdığım internetten kalan 1 modem var. yapmak istediğim bu modemi wireless adaptörü gibi kullanmak yada benzeri bir şey. internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

iki modemdede wds varsa olur hatta kablosuz alıp kablolu ve kablosuz nete çıkarsın
  • öğrenciyim, kaliteli bi adaptör 50tl en az, elimdekilerle masrafsız kurtarır mıyım diye sormuştum

wds nedir açabilir misiniz biraz?
  • quote:

öğrenciyim, kaliteli bi adaptör 50tl en az, elimdekilerle masrafsız kurtarır mıyım diye sormuştum

iki modemi sanki aralarında kablo varmış gibi birbirine kablosuz bağlamak

genelde wds diye geçer markaya göre değişir kiminde mesh diye geçer kimi bridge kimi wds

modemlerin marka model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

öğrenciyim, kaliteli bi adaptör 50tl en az, elimdekilerle masrafsız kurtarır mıyım diye sormuştum

iki modemi sanki aralarında kablo varmış gibi birbirine kablosuz bağlamak

genelde wds diye geçer markaya göre değişir kiminde mesh diye geçer kimi bridge kimi wds

modemlerin marka model nedir?

bendeki airties rt206v4, fakat alt kattaki modemi bilmiyorum. sadece kendi modemimden ayar yapamaz mıyım?

• iki modemi kablosuz bağlamak için ikisindede wds olması şart yoksa bağlantı olmaz alt kattan kablo çekerim dersen o zaman kaynak modemin önemi yok@ozcan_cz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.