Şimdi Ara

Modemim Smile ADSL'e uyum sağlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde airties modemim var. Ttnetten vs. alınma değil bir teknoloji mağazasından almıştım. TTnetle bağlanırken hızlı kurulum menüsünden rahat seçim yapıp kuruyordum şu an smile almayı düşünüyorum modemim uyum sağlar mı? (Yoksa bir de modem almak zorunda kalmayayım)

• Modem arayüzünden ttnet yerine smileadsl bilgilerini girersin olur biter.
  • Ara airties in cagri merkezini yazilimini kontrol ederler seni bilgilendirirler yazilimini guncellemen gerek gerek veya gerek yok diye. (modelini soylesen bende soylerim kullanıp kullanmayacagını)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Ara airties in cagri merkezini yazilimini kontrol ederler seni bilgilendirirler yazilimini guncellemen gerek gerek veya gerek yok diye. (modelini soylesen bende soylerim kullanıp kullanmayacagını)

Yazılımla alakası yok.
    modem arayüzüne giremiyorsan kullanma kılavuzundan yararlanabilirsin.
  • Bende telekomdan alinmis diye okumusum sorun olmaz kullanabilirsin.
  • Telekomdan alınsa bile düzeliyor.
    ttnetin verdiği bir modem vardı bizde.
    (Markasi huvai veya huawei gibi birşeydi)
    ttnet kesinlikle başka yerde kullanamazsınız kilitlidir falan dedi ama sadece autorun dosyasıni değiştirerek resetledik.
    smileadsl ile kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F51E87CC -- 25 Temmuz 2011; 17:20:54 >
  • Airties da bunu yapmana gerek kalmiyor yazilimda kilit olsa bile cagri merkezinden maille guncelleme bilgilerini veriyorlar kullanıcılara guncelleyip kullaniyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.