Bildirim
Modemim tek çıkışlı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir adet 8 'li HUB alacaksın (bildiğim kadarıyla en ufağı bu), modemi ve iki bilgisayarı ayrı ayıra buna bağlıyacaksın . Tabi modem bağlantın RJ45 denilen ethernet kabolsuyla yapılıyorsa. Eğer USB ise mümkün değil.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=6487 -
quote:
Orjinalden alıntı: Nibubai
bir adet 8 'li HUB alacaksın (bildiğim kadarıyla en ufağı bu), modemi ve iki bilgisayarı ayrı ayıra buna bağlıyacaksın . Tabi modem bağlantın RJ45 denilen ethernet kabolsuyla yapılıyorsa. Eğer USB ise mümkün değil.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=6487
şimdi karşına 2 şeçenek çıkıyor. ya arkadaşın dediği gibi yaparsın ki kargosu ile sanırım sana 56 ytl yi falan bulur o hub
yada sana en yakın teknosa magazasına gidip ŞU nu alacaksın ki onunda fiyatı 59.90
şimdi de karşına 2 soru çıkıyor acaba yine kablolar arasında sadece neti bolecek birşey mi arıyorum
yoksa yaklaşık 3 ytl fark ile (ki kredi kartı ile bolersen sana 12 ay icin 3/12 ytl olarak yansır bu yani 25 krs yani sakız parası) kablosuz bir ağ sağlayıp hemde adam gibi route etme özelligi olan bu router ı mı almalıyım?
tabiki şunu belirtmeliyimki bu router ı sadece kablosuz kullanacaksın diye bir kaide yok dilersen yine 4 portu ile kablolu çıkışda alabilirsin ..fakat biraz ileriyi düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. hem adsl hemde kablonet kullanmak için ideal çözüm bu gibi senin için.. heleki biz dizüsütün varsa yada ileride olursa(kesin olacak) bunu kullanırken sanırım aklına ben gelebilirim (umarım bozulmazda küfür etmezsin)
not:eylül ayı itibari ile kablonet in 1 mbps lık sınırsız bağlantıyı 29 ytl ye vereceğini düşünürsek kablonet icin bicilmiş bir kaftandır bu karşımızdaki hede ona göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X