benim birtane AirTies modemim vardı 4 portlu + wirelessli.ben internete o modemden giriyordum.sonra bigün bilgisayarı kapattım televizyon izlemek için içeriye gittim.bende güç kaynağı var elektrik gidince ötüyor.
bizim semtte bir elektrik sorunu varmış.elektrikte gidip geldi sürekli.o aradada modem yanmış galiba.
Modemim ADSL ışığı hariç bütün ışıkları yanıyor.birde PPP ışığı sürekli yanıp duruyor.tamirciye götürdüm adaptörüde götürmediğim için yapamadılar.bu sorunu kendim halledebilirmiyim?
Öncelikle geçmiş olsun. Tamirciye götürmüşsünüz ama adaptör yok diye yapamadı ise o tamircinin kapısına bir daha uğramayın bence. Bir modem 9v - 12V aralığında çalışabilir, üzerinde de bu bilgiler çoğu zaman olur.
Elektronik tamirden anlıyorsanız açıp tamir etmeye çalışabilirsiniz ama anlamıyorsanız hiç kurcalamayın başka bir tamirciye götürün.
Bu işe yatkınlığım var nereden başlarım diyorsanız o zaman fikir verebiliriz. Konuyu elektronik bölümüne açıp yeniden yardım istemekle başlayın. Cihazın içini açıp gözle görünür yanmış parça var mı kontrol etmekle işe başlayabilirsiniz.