Şimdi Ara

Modemin ping süresine etkisi ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben vodafone net fiber kullanıyorum fiber modem binamıza bağlı internet hızım ookla da 36 mbit upload 6 mbit ve ping sürem 56 bu değerler olağan üstü bir sorun olmadığı sürece hiç değişmiyor gerek cat 6 gerek 5ghz wifi gerekse 2.4 ghz wifi den bu değerler hiç değişmedi. pubg lite de ping sürem sabit 76 gibi bazen 90 oluyor bazen 80 bu ping süresinin altını rüyamda bile görmedim bunun herhangi bir ayarı var mı bu ping süresini değiştirmenin başka yolu yok mu? bu arada hiç bir şekilde streaming sorunum yok takılma donma yavaşlama olmuyor modemi ne kadar resetlesem de durum değişmiyor bu denklemde aklımda 3 sorundan biri kalıyor

Ya modem sorunlu çünkü modem Vodafone H 300s adı sanı pek duyulmamış bir marka yaptığım araştırmada iyi diyorlar ama pek ayar yok anca port yönlendirme
    Ya hat sorunu ama bunda da evimdeki hattı lehimledim ve ping sürem bir türlü değişip dalgalanmıyor. sorun olsa dalgalanır.
    Ya da operatör bilerek ve isteyerek ping süresini yüksek tutuyor ki bu da nasıl oluyor anlamadım. upload 6 mbit. twich te çok rahat 1080p yayın yapıyorum bu halde bile ping süresi değişmiyor. anlamadım bana bu konu da yardımcı olur musunuz. benim sorunumun sebebi acaba nedir.

• Modemin ping süresine etkisi kesinlikle var. Bunu yaşayan çok kişi var. Özellikle eski modemler yeni uygulamaları kaldıramıyor, fazla kullanıcıyı cihazı yönetemiyor.
  • modemin ping süresine etkisi var ama sağlayıcının daha büyük etkisi var yolladığı veriyi gezdirerek yolluyorsa ping daha yüksek oluyor her sağlayıcı yapmıyor bunu ama vodafone ve türk telekom genelde dolaştırıyor twitchte kaliteden ziyade bitrate önemi var 1080 çözünürlükle düzgün çamurlaşmadan görüntü yapmanız için 7000-8000 bitrate vermeniz lazım aksi takdirde oyun oynuyorsanız çamurlaşıyor görüntü çoğu yayın 900p 60 fps verir bilerek 1080 vermezler daha düzgün görüntü olduğu için,probleminizin büyük bir kaynağı vodafone'nun dolaştırarak götürmesi veriyi son 2-3 senedir pingi biraz kötü vodafonenun nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.