Şimdi Ara

Modemin Uzaklığı ile İlgili...(Hipernet 24Mbit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani ben vdsl2 modem alsam hat 20 mbit alabilir mi yoksa ben mi yanlış mı anladım?
    Çünkü ttnet gerekli altyapı bulunduğunuz bölgede desteklenmiyor demişti 7-8 ay kadar önce onlara sorduğumda..
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Vdsl2 modem almadan önce en yakın türk telekom müdürlüğüne gidin hattınızı kontrol ettirin bakalım bölgenizde vdsl2 hizmeti veriliyor mu.
    Ttnet bulunduğunuz bölgede altyapı olsa bile yok diyecektir sistemleri güncel değil. (aynısını banada dediler)

Gittim türk telekom binasına telefon numarasını verdim bulunduğunuz bölgede yüksek hızda Hipernet hizmeti alabilirsiniz dedi temsilci. Hemen işlemleri yapın dedim vdsl2 modemim vardı zaten, ertesi gün hattım aktif hale geldi.
  • Arkadaşlar iyi günler. Yaklaşık 2-3 senedir 16mbit ultranet kullanıyorum. Taahütümün bitmesiyle Hipernet'e geçiş yapayım dedim. Yeni modem aldırdılar ilk önce (hg630a). Modemin kurulumunu bugün yaptım. Büyük ihtimal yarın veya ertesi gün de hipernet hizmetine geçiş yapacağım. Benim sorum şu, 4-5 gün önce 40 gblık bir oyun indirmiştim, kota kullanımına baktıgımda da 75 gb'a ulaştıgım yazıyor. Acaba hipernet'e geçtiğimde de AKK'li hız olan 3 mbit mi alacağım yoksa paket değişikliği bu durumu ortadan kaldırıyor mu bunu merak ediyorum.

İkinci olarak da 16mbitlik internetten çoğu zaman memnundum. Gelen gideni aratır derler, hipernete geçiş yaparsam ultraneti arar hale gelmiyim diye korkar oldum. Sonuçta 24 ay taahhüt verilecek. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna, acaba denemek için taahhütsüz pakete geçsem, bir kaç gün sonra taahhütlüye geçebilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Arkadaşlar iyi günler. Yaklaşık 2-3 senedir 16mbit ultranet kullanıyorum. Taahütümün bitmesiyle Hipernet'e geçiş yapayım dedim. Yeni modem aldırdılar ilk önce (hg630a). Modemin kurulumunu bugün yaptım. Büyük ihtimal yarın veya ertesi gün de hipernet hizmetine geçiş yapacağım. Benim sorum şu, 4-5 gün önce 40 gblık bir oyun indirmiştim, kota kullanımına baktıgımda da 75 gb'a ulaştıgım yazıyor. Acaba hipernet'e geçtiğimde de AKK'li hız olan 3 mbit mi alacağım yoksa paket değişikliği bu durumu ortadan kaldırıyor mu bunu merak ediyorum.

İkinci olarak da 16mbitlik internetten çoğu zaman memnundum. Gelen gideni aratır derler, hipernete geçiş yaparsam ultraneti arar hale gelmiyim diye korkar oldum. Sonuçta 24 ay taahhüt verilecek. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna, acaba denemek için taahhütsüz pakete geçsem, bir kaç gün sonra taahhütlüye geçebilirmiyim?

Slm.

3 gün önce ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım. Geçişe kadar 30 GB kullanmıştım. Online işlem merkezinden baktığımda üzerine devam ettiğini gördüm. Yeni hat ile AKN kotası sıfırlanmıyor ne yazık ki.

Binanın altında T11 kutu olduğu için hat değerlerim çok iyi. 24'lük interneti çok net, stabil olarak kullanabiliyorum. Sizde de sorun olacağını zannetmem.

Airties 5650 modem aldım. ilk gün geçiş yapılmadığı için ADSL görünen hattım 1 gün sonra VDSL'e geçirildi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.