Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Hala dusuk hizim.

hız benimde yükselmedi. TTNET kadar aşağılık,yalancı bir firma yok.

An itibariyle düzeldi.

hala aynı
  • hız düzelmesi sorunu 1-2 aydır olmuyor bende.
  • Arkadaşlar modeme restart olayını yeni öğrendim. Bugün taş çatlasın 500 mb internet kullanmışımdır. Fakat bu konuda bahsedilen eski download miktarı kotama yansımış olacak herhalde, ki Ağustos döneminde yani ilk günden kota 5.62 GB download yapılmış görünüyor.

TTNET Müşteri Hizmetlerini aradım arkaplanda bir uygulama açık kalmıştır, başka biri modeminize girmiştir filan diye geveledi. Ayrıntılı Fatura talebinde bulundum.

Başka ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Sen bizleri aydınlat hocam merakla bekliyoruz.

Dostum global dünyada bunun karşılığı var asla ve asla kendi yararına olan birşey yoksa sizede yapmazlar.daha konusurdum ama izin vermezler banlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Bu durumda hak talep etme gibi bir durumunuz yok, yani önceki aydan veri geçtiyse bununla ilgili yapılabilecek ne var inanın bilmiyorum.
  • quote:

Bu durumda hak talep etme gibi bir durumunuz yok, yani önceki aydan veri geçtiyse bununla ilgili yapılabilecek ne var inanın bilmiyorum.

İyi de benim anlayamadığım olay geçen aydan veri nasıl geçiyor? Bu ne saçma bir sistemdir yahu? Ayın 31'inde yaptığım 5 gb download neden ayın 1'ine sarkar ki? Mantığı ne yani?

Allah bildiği gibi yapsın bunları başka da bir şey demiyorum.

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
  • Senin için birkaç bilgi buldum.

ilgili link:https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

1.12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir, kota hesa-
    bınıza yansıtılır.
    2.12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar
    olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
    3. Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım
    miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir. Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve
    12 saatten uzun süren bağlantılar için kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına
    dahil edilir.

• Benim hızımda normalin yarısında, 16 mbit bağlantı hızını 6 mbit e cıkardılar.
    Normalde 12 mbit rahat almam lazım. M.hizmetleri hattınıza ve modeminize baktırın diyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 2 Ağustos 2015; 17:26:17 >
  • 3 yıllık konuymuş ve şaşkınlık içerisindeyim. Vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Dostum bu ay ki rekorun kaç?
  • quote:

Dostum bu ay ki rekorun kaç?

75gb tı aşmadım daha.
    interneti 1 kişi kullanıyorum.
    1tane film(12gb) indirdim 70gb tı geçti kota.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de akk 75.. Bu ay birçok film izledim ona sebep şu an 120gb olsa gerek..
  • Geçen ay 5 gb kitlemişlerdi bugün unutmam artık reset atmayı

Yalnız TTNET Roket uygulması çok hoşuma gitti. Bu kadar hız beklemiyordum şahsen :)

Bu da kotamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eRCaN. -- 31 Ağustos 2015; 15:23:47 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bu ayki rekor.

• Bu rekor da benden hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 31 Ağustos 2015; 19:17:00 >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Sömürmeye devam diyorsun yani.

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcı öğretti hep

• sabit e bağlamışım bide iş yerinin var kotasını yarın atim oda fena yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 31 Ağustos 2015; 21:54:28 >
  • Bu akşam modemi kapatıp yatın beyler. Geçen ay 500 mb geçirdiler bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.