Bildirim
MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler bu Ttnet roket sadece Fiber internettemi geçerli acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: ayaztuncay
Beyler bu Ttnet roket sadece Fiber internettemi geçerli acaba
Evet. -
Anıl hocam maşallahın var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 1 Eylül 2015; 11:47:31 > -
Bende eylül ayına 0.0 byte ile başladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar akk den çıktıktan sonra ttnet hızımı bi miktar düşük verdi. nasıl çözebilirim. -
Benimde aynı şekilde düşük hız verildi. 24 mbps kullanıyorum sabah test ettim 10 mbps falan çıktı, gün içinde normale dönecektir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTnet pişmanlıktır diyoruzda bir çoğumuz için ttnet mecburiyet. Oturduğumuz bölgelerde sadece onun altyapısı olunca mecbur ağız kokularını çekiyoruz. Mesela ben 2 haftadır internet bağlatmaya çalışıyorum hala bir sonuç yok ama başka alternatif de yok. -
Evet beyler reset zamanı geldi Buyrun -
sadece kapatıp açmak yetiyor mu? veya 10-15 dk beklemek gerekli mi? -
esasında kapatıp açmaya bile gerek yok her ayın son günü saat 23:59'da modeminizin mtu ayarını değiştirip 10 sn sonra tekrar eski orjinal haline getirmek bile yeterli oluyor yeni aya devretmemesi için -
ben kapatıp açtım ama saat 00:14 itibarı ile hızım anca 16 Mbps oldu -
ilk kez yapacaklar için son dkya iş bırakmamalarını tavsiye ediyorum 23:55 gibi dediğimi yapın sonraki aylarda zaten olayı çözmüş olursunuz :) -
ve son olarak 00:00 geçtikten 5-10 dk sonra modeminizi kapatıp açın hızınız tam olarak geri gelmiş olacaktır
ben yıllardım böle yaparım hiçbir sorun olmuyor
inşallah bu kota sacmalığı bir gün biter de bu saçmalıklarla uğraşmayız :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 1 Ekim 2015; 0:27:22 > -
Kotama baktım neyseki bir sorun yok daha 9MB olmuş -
TV izliyordum.23:58 de modemi kapatıp açtım ama 1.6gb girmiş Ekim ayına
Tavsiyem en az 10dk kala yeniden başlatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ olun beyler 23:40 gibi kapatıp 23:55 gibi açtım yeni aya sarkma olmamış.
geçmiş olsun hocam
@e_capkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 1 Ekim 2015; 0:59:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Getsuga Tensho
sağ olun beyler 23:40 gibi kapatıp 23:55 gibi açtım yeni aya sarkma olmamış.
geçmiş olsun hocam
@e_capkan
sağol.
o kadar beklemene gerek yok enfazla 1dk bekle -
ben yine unuttum ama sorun degil eylul ayinda kotayi 3. gunde doldurmama ragmen sadece 4-5 gun 3mbps e dustu ondan sonra 20 25 gun boyunca full hizda kullandim nasil oldu boyle bir sey bende bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X