Arkadaşlar oyunun müzikleri gerçekten çok güzel hepimiz bunu biliyoruz. Müzikleri ben bugün bi araştırma sonucunda buldum ve isteyen olursa sizinlede paylaşmak istedim. İrili ufaklı 205 parça var oyunun içindeki bütün müzikler Singleplayer ve Multiplayer hepsi. Hans Zimmer yapımı. Güle güle dinleyin:)
Paylaşım için sağol, ben özellikle multiplayer giriş müziğini aramış ama bulamamıştım. Sadece bu müziği indirebileceğim bir link var mıdır acaba ?
Ben de geçen aya kadar çok aramıştım, teşekkürler.
iPhone kullananlar için bunun applicationu var. Appstore da var mı bilmiyorum ama Installous ta görmüştüm, tüm oyun müzikleri var içinde. Bilginiz olsun diye..
teşekkurler Paylaşım için Team Player bolumundeki girişteki bass ı çok seviyorum(Bolum Yuklenirkenki)
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
Paylaşım için sağol, ben özellikle multiplayer giriş müziğini aramış ama bulamamıştım. Sadece bu müziği indirebileceğim bir link var mıdır acaba ?
multiplayer girişi derken hangisi ki anlamadım. oyunın başında menüdekimi yoksa oyuna başlarkenmi..? oyuna başlarken diyosan hep değişiyo bilemiyorum. Ama paketin içinde hepsi var onu söleyim. hepsini bir bir denedim çünkü :)
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
Multiplayer'a girdikten sonraki çalan menü müziğini diyorsanız , aşağıdaki adresten indirebilirsiniz :