senden deli olmasın, bir tolga tanyeli vardı eski tolga sahalara geri mi dönüyor dedirtiyorsun |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (137. sayfa)
-
-
Aragorn ona ne oldu epeydir yok piyasada? 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Ekim 2024; 21:9:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cod mw3 update mi geldi
51 13 gb ve 7.5 gblik
Evet. Bo6 icin geldi
-
Ben bo6 oynamayacağım neden bunu indirtiyor ne saçma sapan iş. Yemin ederim cod oyunlarını indirmek ayrı işkence.. last of us a pro updatei gelmiş pro yok ama update i var...
Cod 2019dan beri işkence valla bende bf1 kurulu ona devam ederim böyle giderse
Call of Duty iyice saçmaladı aynı oyunu tekrar indirmenizi istiyor saçma sapan bir HQ menüsü yüzünden sanırım
Bu arada Black Ops 6 Vault edition a 4 bin TL az olmuş gibi 😁
Battlefield 1 efsane gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. Oynamak isterseniz ekleyin ben tekim
2021de nerdeyse 4bine konsolu almıştım şimdi 1 oyun 3 senede aynı para... ama müstehak bize. Bi zamanlar özel kutulu oyunlara 1400 tl veriyolardı oyun 300 400 ken..
Inşallah mw4 ü de mw3ün üzerine insa etmezler ayrı ayrı çikartin gitsin
silent Hill 2, Alan wake lake house dlc bitirince, bende de oynayacak oyun sıkıntısı başlıyor. ya mw3 ya da bf 2042 ile devam edeceğim..
bf 2042 oynayacak olursanız haberleşelim.
-
Evvet oyun 127gbtı oyunu açınca 3 dosya indirtti oldumu sana 149.7 gb. Tamam diyosun oyunda bi bakmışsın hooopppp 99 gb da multi indirceksin diyor. Ben böyle saçma sapan bir oyun indirme şekli görmedim..
2042yi sevenedim valla bi kaç yükledim sildim. Bf5 oynadim onun yerine. Sonra bf1 e döndüm arada bf1 ve 4 atiyorum. Ama main oyunum mw3. 50 tane harita oynanış harika. Cold war gibi arcade değil. Oynarsan mw3de takılırız.
Sadece mw3 mp yüklü oyun 297gb kaplıyor yanına black ops 6’da mı indirdi makineye naptı anlamadım
Ben hepsini sildim. Oyun çıkınca sadece bo6’yı indiricem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu düzgün indirmek için kullanma kılavuzu lazım arkadaşta indirdi onda bops multisi dahil 149 gb bende 178 gb. Bops multisini sildi 109 gb kaldı onda
Oyun doyamadı güncellemelere şimdi 5.3gb yine bişey indiriyo 1.58 v
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X