CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (139. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Blackops 6 konusu var iken neden mw3 konusuna yazılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa yanlis olmus pardon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox
-
Sorun değil hocam
Cihatyoutube
Call of Duty_20241105010215https://www.youtube.com/watch?si=-l_LbYtouv2a1DUB&v=1nkAHNZpT5s&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 5 Kasım 2024; 12:6:23 >
15.snyeden sonraya dikkat
Cihatyoutube
Call of Duty_20240923003034https://www.youtube.com/watch?si=NIZCEMC82O8xhXKI&v=-FHlDI5SdlQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu Call of Duty öyle bir şerefsiz öyle bir çakkal firma ki... Black Ops 6 çıkmadan önce MW3 e getirdikleri Blue Print Dual Shotgun harbi kanser.. herkesin elinde bu shotgun anasını satim bu shotgun a sürekli ölmekten oyundan soğudum resmen. adamlar işini biliyor böyle Black Ops 6 çıkma arifesinde MW3 e kanser bir akimbo shotgun blue print çıkartarak milleti oyundan soğutup Black Ops 6 almasını teşvik ediyor yeminle.. 3-5 kolsuzun eline aldığı o shotgun ile oyun kazanıp birde her el sonu her oyun sonu ez yazıyorlar ya iyice delleniyorum :D Almayacam la Black Ops 6 yı inat ettim almayacağım hikaye modu için belki kiralarım birinden hesabı.. Delta Force çıkınca MW3 ile de işim olmaz artık çıksın Delta Force PS5 e anında MW3 ü PS5 ten silmeyen adam değil anasını satim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 5 Kasım 2024; 12:48:27 > -
Akşamları 3-4 maç atmak istiyorum, bo6 girip her sezon değişen meta için farklı farklı silahlar kasmakla uğraşmak istemiyorum. Bildiğim kadarıyla mw3 artık güncelleme ve dengeleme almayacak. Oyunun son durumu nedir ? Ps5 için crossplay kapalı halde oyuncu bulmak zor mu ? Server durumları nasıl ping değerleri iyi mi ? Son olarak oyundaki nihai meta buildler nedir ? Codda silah kasmak bana işkence geliyor bir iki build önerin onları kasayım sonra keyfime bakayım.
Oyun gayet güzel bence en iyi cod oyunu çünkü harita sayısı olsun modlar olsun çeşitlilik fazlasıylq mevcut.
İyi bir build linki biliyorsan atar mısın hocam ? Run and shoot tarzı için
Elimse yok hocam şuan bpden gelen Hrm 9 özel silahı kullanıyorum yanınada fennec aldım baya sağlam killer alınıyor..
Black Ops lu Warzone efsane olmuş
Yine update gelmiş 6.3 ana oyuna diğer parçalarda güncellendi.
Warzone şimdi bi halta benzemiş işte.. Black Ops 6 altyapısı ile efsane olmuş. Warzone oynamayan ben şuan MW3 bıraktım Warzone BootCamp ten çıkamıyorum 😁 oley be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 15 Kasım 2024; 11:7:3 >
Sürekli dual shotgun a öldükten sonra çıldırmış bir Galaktik kadar tehlikeli birşey yoktur veteran reiz
Bu ne aw silah mi dondurma mi belli diil nerde eski bo2 skinleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lan Hamza oğlum bot gibi adamsın anasını satim anında cevaplar felan 😁
Hamza iddaa kuponum tutsun şerefsizim sana bir tane PlayStation 5 Pro hediye edeceğim la kanka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 16 Kasım 2024; 0:31:39 >
Haram parayla saadet olmaz king
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X