of of of. kudurtmuşsun karşı ekibi |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (140. sayfa)
-
-
😀
GalacticHopeyoutubeLol 😁https://www.youtube.com/watch?si=yHONINuNwcfRQYU0&v=F3rVVvwq4eQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes Black Ops 6 da MW3 te meydan bize kaldı oley be 😁😄
veteran_gamer vs hamza5806 iki haşin genç iki tehliqueli insan yani the Call of Duty Masta
My time is past bro ;(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bu alemde bi yakışıklıyı bilirim. gerisi yalan
-
@hamza5806 bence forumun en popüler adamı yakışıklı da kimmiş ağam 😁
Estafirullah king <3
Arkadaşlar selamlar... cod ilk cıktığından beri takip edip gençlik ve orta yaş zamanında sabahlara kadar oynardım... yaş 45 geçti ...:) 10 sene önce ev değiştirip berbat bir 16mb hız internete düşünce ps4 bıraktım bir kenara tozlandı... bu arada bizim oğlan büyüdü ps5 istiyor... bir kaç sorum olacak... yardımcı olursanız sevinirim...
1) Sonunda eve fiber geldi... internet hızını online için min. ne bağlatayım... statik ip vs... konu cok uzun idi konu aralarından okuyamadım dedim direk yazayım bu yüzden...
2) ps5 ve ps5 pro arasında çok fark varmı... maddi kısmında ziyade değer mi... tv 10 senelik samsung... cd takma yeri yokmu artık... bütün oyunlar digital mi oldu... :)))) hangisini alayım...
3) oğlan futbol meraklısı oldu... ps platformunda futboll oyunu ne almalıyım...
4) bu yaşta hala cod oynayan var mı forumda merak ediyorum..:) varsa fiber bağlanınca benide alın aranıza...
teşekkürler...
-
Hayırlı akşamlar sevgili abim
Sorularını kendimce tek tek cevaplayacağım
İnternet hızı minimum 50-100 mbps olmasında fayda var statik ve sabit ip problemi yaşayınca değiştirebilirsiniz
Ps5 pro ve ps5 arasında zannımca gözle görülür farklar yok var diyene de kanmayın normal bir ps5 alın maddi olarak da üzülmeyin pro ya vereceğiniz paraya bir tane monitör alın ps5 fat kasa sahibiyim 3 yılı geçiktir aynı cihazı kullanıyorum 1 kere cd takmadım cd işi kalktı gibi bir şey dijitaş kafidir
Futbol oyununda forumda güvenilir eşden dosttan fc25 kardeşlik yapabilirsiniz yada direkt fc25 alabilirsiniz
Güzel gruplar var şahsen ben 26 yaşındayım ama 50 yaşında oynadığımız abilerim de var yaşdaşlarım da var cod olarak black ops 6 en son çıkan oyun o oyunun konusuna geçebilirsiniz daha hareketlidir
Gerekli sorularınızı seve seve ceplarım yiğenimize de selamlar hayırlı akşamlar
Teşekkürler hocam... ve a.s....
fiber işini halledeyim... ps karne hediyesi olacak... aldıktan sonra takıldığım yerlerde danışırım...
iyi günler...
-
Fiberde hız stabil olacağı için kablolu bağlanırsınız hız kesintisi olmaz. Statik dinamik ip önemli olmaz.
onlineda ms 3alıyorum gecikme olarak.
Ps5 pro ve ps5 farkı tabiki var ama bu fark büyük çoğunlukla tv ile alakalı. Ps5im var 120hz tv de baya fark ediyor diyebilirim.
Dijital ps almak daha mantıklı abi oyunlar ps storeda olduğu için indirilmesi daha kolay. Eskisi gibi cd işi çok yok. Bende cdli ps5 var ama aldığımdan beri 1 kere dvd taktım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mwden şaşmayın blackops serisi kötü aşırı arcade hızli oyuncu kaybetti zaten.
Benim yaşda 50 hala oyun oynuyorum multi single.. Fifada pro club oynuyoruz ekiple..
Teşekkürler hocam...
-
Bende hala heyecan duyuyorum cod ismi geçince bu yaşta... tamam bende sıkıntı yokmuş..:)))
-
Selamlar.
İndirime girmişken MW3 mü, yoksa BO6 mı?
Multi ağırlıklı olarak hangisini tavsiye edersiniz?
-
Mw3 bence diğerini denedim çok ağır bir oynayisi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X