< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (2. sayfa)
-
-
-
Az kaldı az MW2 de son sezon yayınlanacak sonra gelsin MW3 beta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun logosu aynı oyunu farklı bir renk paletinde oynayacağız hissi verdi
-
umarım dediğin gibi olmaz gerçi işin rengi daha öncede dediğim gibi açık beta da belli olur ustam
-
Bu arada Cap.Price her geçen zaman içerisinde esmerleşiyor adam MW19 da saç sakal sap sarıydı şimdiki paylaştıkları resimde esmer sakallar olmuş simsiyah bu işten kıllandım
-
Bir bakmışsın! yılların saf kan İngiliz’i Captain Price siyahi olmuş. SJW tayfa bayram eder, ki orijinal üçlemede beyaz olan Gaz karakterini reboot da siyahi fenotipe çevirenlerden beklenir.
-
MW2019 oynanışı gibin olsun başka ihsan eylemez. Grafiksel olarak aynı olacak, ondan beklentimiz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Temmuz 2023; 16:43:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle biraz ufak tefek video resim gibi birşeyler hala paylaşmadılar 2 hafta içinde sanırım gelir birşeyler ufağ tefeg :d
-
Mw2 ve Warzone yeni sezonda oyun içi tanıtım olacak diye gördüm ben hocam.4.sezon 6 gün içinde bitiyor haftaya tanıtım olur yeni sezonla beraber.
-
Bitane xbox series s alıp eski Black ops 2 lere ve mw3 leri oynamak istiyorum. Severlerinda iyileştirme yapmışlar oyuncu kaynıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ghost ile yaşayacakları aşkı atlamışsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MW3 hikaye modu umarım Ghost üzerinden ilerler başrol Ghost olmalı abeğ gerisi hikaye yaw :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar mwII online oynuyorum battle pass haritası bitmedi yeni sezon gelince gidiyormu elimdeki harita yoksa devam ediyormu bilgisi olan varmı acaba
-
Ps store zamlarindan sonra cikis fiyatı mw2 den daha fazla olur keske bi sürpriz olsa da daha uyguna alsak ama Activision oyle bi firma ki direk zammı yansıtır oyuna
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, bu oyun satışta mı? değilse satışa ne zaman çıkıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X