Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulmedusa

Cod oyunlarinda dil secenegi yoktur. Dil sistem dilinize gore otomatik ayarlanir.

Sistem dilini (ps'nin dil ayarlari) butun dillerde denedim NO NO NO degismedi bisey :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod black ops3 de aynisi vardi. sistem dilini polish yapinca degsiyordu dostum. Belki bu oyun remastered oldugu icin tek dil eklemislerdir. Boyle bi oyunda dil secenegi olmamasi buyuk eksiklik

• harbiden saçmalamışlar yahu
  • Abi bu oyunu ücretsiz oyunlarda gördüm ama erişime açılmamıştı.

Oyun beleş oldu da benimmi haberim yok

• Doğru beleş 330 liraya infinite warfare digital deluxe alana bedava veriyorlar dostum
  • Rus psn den alan var mi acaba

• blackeagle_x B kullanıcısına yanıt
    Sende de rusca mi cikti...?

• Yok daha almadim fiyat olarak rus veya us psn arasında pek fark yok dil sorununu merak ettim herkeste aynimi rus psn den alanlarin

• blackeagle_x B kullanıcısına yanıt
    Ben o gunun kuruyla 190tl aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: isko92

Olmadi bilader ya :/ baska cozum bilen warmi...? Mail yollasam playstation'a degistirirlermi..?

CUSA kodu TR bölgesinden farklı mümkün değil İngilizce yapmanız keşke bakarak alsaydınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o koda nereden bakıyoruz dostum
  • Güzel olacağını biliyorduk ancak bu kadarını beklemedim adamlar milim milim uğraşmışlar oyunla,zaten efsaneydi onu alıp yeni nesil CoD'ların suratına tokat gibi vurmuşlar.

CoD4'ün neden türüne çağ atlattığı modern teknoloji ile daha da anlaşılır hale gelmiş savaş atmosferi hala rakipsiz şunu oynayan Activision yetkilileri yeni oyunlar hakkında ne düşünüyordur merak ediyorum.Evladiyelik oyun hayırlı olsun 2007-08 zamanı benim gibi burada olan arkadaşlar ekstra etkilenecektir efsane çok özletmiş kendini.

Ayrıca Nikolai'yi kurtardığımız görevde günümüz Call of Duty'lerinin en büyük sorununu daha iyi anlıyorsunuz,nefes alınacak sessiz sakin ilerlenecek abartısız bölümler artık CoD'da yok CoD4'ün singleplayerının en kuvvetli yanlarından birisi bu içerisinde atmosfer barındıran çok fazla bölüm var.Uçan kaçan robotlar yok,poponuzda jet pack yok,elinizde üstü otlarla kamufle edilmiş susturuculu silah yanınızda FPS tarihinin en karizma karakteri ve gerçekçi bir dünya.

Keşke ayrı satılsaydı bir şekilde şu anda konu en popüler listesinde olurdu.Şu kaliteyi gördükten sonra üzülerek ayrı satacaklarını hiç sanmıyorum şu masraflı oyun döneminde MWR'yi alana başka CoD satamazlardı.

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

• İstediğimiz sadece sade bir cod hoplamasız zıplamasız.Neydi o günler sabahlara kadar ground war,hardcore sd televizyonun başında uyuya kaldığım günleri hiç unutmuyorum.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Az kaldı dostum o günlere az kaldı :)

• Oyunu dün oynadim...... 10 numara olmus. Ben IW gecin....su oyunun Multisinin acil,asini dört gözle bekliyorum.
    Okudum kadariyla sadece üzerinden gecmemisler.oyunu full sifirdan yeni programlamislar , ve bunu hissedebiliyorsunuz. Grafik olarak günümüzün hicbir oyundan geri deyil.....en azindan Singleplayer icin.

Rus PSNden indiren arkadasada gecmis olsun. Ama bosuna ülke ülke PSNler ayrilmamis. TR PSNden indirip türk dil seceneklerine destek olacana , 3-5 kurus ucuza almanin derdine düsmüsün ....pahaliya patlamis.gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be! Demek COD4 MWR da Remastered kabilesine katılmış da haberimiz yokmuş. 2007-2008 yıllarına ait olan oyununa bile Remaster çekecek kadar çaresiz mi kalmışlar. Arkadaş bu oyunun remaster'a çok da ihtiyacı yoktu ki. Zaten oyunun olayı zevkli oynanışı, senaryosuydu. Grafikleri de atmosfer için yeterliydi. Remaster'a için yeterince eski bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Remaster konusunda fazla aceleci davranılmış.

2010 yılıydı, yeni masaüstü PC'mi toplamıştım. O zamanki maymun iştahlılığımla 10 adet oyunu en yüksek grafiklerde 1 ay gibi kısa bir sürede bitirmiştim. Grafiklere şimdikinden çok daha fazla önem verdiğimden ve yeni PC'min verdiği heyecandan dolayı kaptırıp gidiyordum. O 10 oyunun içinde COD4 de vardı. Oyunu hızlı hızlı oynayarak mundar etsem de hoşuma gitmişti. Crysis'ı grafikleri için COD'u zevk için oynadığımı hatırlıyorum. Ancak büyük çoğunluğun aksine ben COD MWR 2'yi daha çok sevmiştim. Üstelik bu oyunu da aynı maymun iştahlılıkla bitirmiştim. Ancak bir kez daha oynamadım bu oyunları ve aradan uzun bir zaman da geçince ve biraz da üstünkörü oynayınca hafızamda çok da yer edinmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ekim 2016; 5:42:39 >

• Al asad ın sesi mi değişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Oyunu dün oynadim...... 10 numara olmus. Ben IW gecin....su oyunun Multisinin acil,asini dört gözle bekliyorum.
    Okudum kadariyla sadece üzerinden gecmemisler.oyunu full sifirdan yeni programlamislar , ve bunu hissedebiliyorsunuz. Grafik olarak günümüzün hicbir oyundan geri deyil.....en azindan Singleplayer icin.

Rus PSNden indiren arkadasada gecmis olsun. Ama bosuna ülke ülke PSNler ayrilmamis. TR PSNden indirip türk dil seceneklerine destek olacana , 3-5 kurus ucuza almanin derdine düsmüsün ....pahaliya patlamis.gecmis olsun.

Dostum 50 Lira farkı 3-5 kuruş olarak görüyorsan ya baban fabrikatör yada hiç ev geçindirme derdin olmamış senin. Playstation türkiye yetkilileri senin savunduğun kadar oyun severleri savunsa bizi düdüklemeye çalışmasalar bizde çok meraklı değiliz psn psn dolaşıp ucuza oyun aramaya. Arada 10 - 20 lira fark olsa elbette türkiyeden alırdık. Bu ülkedeki insanların ekonomik durumu amerika, rusyada veya endonezyada yaşayanlardan çok daha mı iyi neden bizde 330 satılıyor da bu tarz ülkelerde daha ucuza satılıyor?

• Görünüşe göre ''Remastered'' kelimesinin hakkını veren nadir oyunlardan biri olmuş,keşke IW'den ayrı satılsaydı
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Uzun süre o dediğin olmıcak dostum
    Keşke olsa ama bunlar kamil değil
    Alacan o çöpü diyo adam bıyık altından kıs kıs gülerek

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.