Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle saçma jetpackli oyun yapacaklarına eski mw leri remastered yapsınlar daha iyi hic yoktansa gerçek fps oyunu oynar sabahlarız her gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Bu bölüme ekledikleri "time paradox" trophysi de baya güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Bu bölüme ekledikleri "time paradox" trophysi de baya güzel olmuş.

Haha sen söyleyince baktım şimdi iyiymiş.
  • Dün gece hardenedda bitirdim soluksuz oynadım resmen çok özlemişiz efsaneyi.Raven'ı ayakta alkışlamak lazım sadece kaplama çözünürlüğünü yükseltip remastered diye satılan oyunlar bir yana dursun adamlar yeni animasyonlar eklemiş yer yer scripted da olsa yıkılabilir çevre detayı koymuşlar binaların çevrenin geometrisini yenilemişler yüz detayları poligonlar artmış ışıklandırma şahane olmuş elden geçmemiş detay kalmamış.Mission select menüsünde her bölüm için hazırladıkları animasyonlu resim bile ne kadar özenerek iş yaptıklarını gösteriyor.

Multinin botlarla oynanan kısmını bari açsalar güzel olurmuş şimdi oyunu görüp multiye girememek koyuyor.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    desene adamlar infinite warfareden çok modern warfareye uğraşmışlar..
  • Oyunu PSN'den alıp Modern Warfare Remastered'ı bitirenler hazır Infinite Warfare çıkmadan oyunu bana 1 haftalığına kiralayabilirler. 1 haftaya da gerek yok single'ı ne zaman biterse o zaman iade ederim.

• Multisi olacak mı ?
  • Olucak kardeşim İW'nin çıkışyla beraber aktif olucak ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 7 Ekim 2016; 20:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: myd33

Senin yaş kaç hocam ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. Daha 2 hafta önce little big planet aldım rusya psn den türkçe altyazılı o nasıl oldu peki bilmeden konuşuyorsun.

Biraz agir ol sampiyon.Profilime bak görünür...yas 35. Little big Planet/ Uncharted/ Killzone ve diger Sony özel oyunlar her ülkede türk dil seceneginde geliyor. Az önce sitem ettin Playstation Türkiye (Murat Kirazci sanirim) sayesinde bunlar türkce.Cünki gurbette yasiyan türklerde böyle faydalanabiliyor.
    Activision Sony özel degil kardesim. Haliylen rus PSN den indirdin oyun rusca gelmesi gayet normal.
    Indirmeden önce burdan sorsaydin keske.

Hocam Sony e özel oyunlar her psn e Türkçe dil seçeneği ile gelmiyor. Örneğin Uncharted ı Usa Psn den alırsan Türkçe dil seçeneğini olmuyor. Buna karşılık Rus Psn de çıkan oyunların bölge kodları çoğunlukla Tr ile aynı. Pes 17 ve Fifa 17 in Rus psn sürümlerinde Türkçe desteği var mesela ama bu oyunların Usa Psn versiyonlarında Tr desteği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: myd33

Senin yaş kaç hocam ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. Daha 2 hafta önce little big planet aldım rusya psn den türkçe altyazılı o nasıl oldu peki bilmeden konuşuyorsun.

Biraz agir ol sampiyon.Profilime bak görünür...yas 35. Little big Planet/ Uncharted/ Killzone ve diger Sony özel oyunlar her ülkede türk dil seceneginde geliyor. Az önce sitem ettin Playstation Türkiye (Murat Kirazci sanirim) sayesinde bunlar türkce.Cünki gurbette yasiyan türklerde böyle faydalanabiliyor.
    Activision Sony özel degil kardesim. Haliylen rus PSN den indirdin oyun rusca gelmesi gayet normal.
    Indirmeden önce burdan sorsaydin keske.

sadece sony e özel oyunlarda türkçe dil desteği yok. rus psn için söylüyorum myd33 haklı

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bu konuda da türemişler!

• oyunu rus psn den aldım ama hala hikaye modu açılmadı bendemi sorun var acaba yoksa daha açılmadı mı cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boranl1 kullanıcısına yanıt
    Us psn ds store dan Modern Warvare olarak arama yapıp indirdik biz. Rus psn de de benzerdir tahminen.

• eyvallah kardeşim yardımcı oldun teşekkürler
  • Oyuna daha yeni başladım. İlk kez oynuyorum. Grafikleri ışıklandırmasıyla o kadar güzel remastred olmuş ki zaten ilk kez oynamanın da etkisiyle sanki 2016 yılında çıkmış yeni bir fps oyun satın almış gibiyim :) Oynarken zamanında iyi ki oynayamamışım diyorum. Ayrıca multisi içinde heycanım daha da arttı;bakalım nasıl olcak. Keşke beta sürecinde iw yanında bir haritada olsa mwr de oynaysalardı.

• emin ol pişman olmayacaksın bizim gibi eski mw ciler beklediği bir oyun zıplama uçma zart zurt bunların olmadığı bir oyun bekliyorduk ve geldi
    Mw2 ve 3 ten benimde çok iyi bildiğim bir oynanış tarzı ve beklediğim ve esasen single ı da başarılı yapmalarına rağmen yine de şüpheyle bakıyor insan firmaya. Mesela umarım bağlantıyla ilgili sıkıntılar olmaz. Mw2 ve 3 te gayet yeterliydi. Neyse bekleyip görcez.

Bf ve cod oyuncusuyum..ikisinden de ayri keyif alirim..lakin yeni nesilde su ucma muhabbeti yuzunden coddan sogumustum iyice..remastered ile cok ozledigimi anladim bu seriyi..

Ayrica grafik yenilenmelerini begendim..seslerde de gelismeler var anladigim kadariyla..online aktif olsa da oynasak..gercekten uzerine kolay kolay cikilamayan ender fps lerden.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Abi bende oynamadım sayılır
    Ben ön sipariş veremedim
    Çıkınca alacam
    Bende senin duygularını aynen yaşıyorum
    İzlediğim videolardan
    Bf1 çöpünü oynamak zorunda kalmıcaz
    ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyuna daha yeni başladım. İlk kez oynuyorum. Grafikleri ışıklandırmasıyla o kadar güzel remastred olmuş ki zaten ilk kez oynamanın da etkisiyle sanki 2016 yılında çıkmış yeni bir fps oyun satın almış gibiyim :) Oynarken zamanında iyi ki oynayamamışım diyorum. Ayrıca multisi içinde heycanım daha da arttı;bakalım nasıl olcak. Keşke beta sürecinde iw yanında bir haritada olsa mwr de oynaysalardı.

Hele bir all ghillied up ve ac130 bölümlerini oyna da ondan sonra konuşalım. Oyunu veteranda oynamıyorsan en azından hardened da oyna biraz zorlasın seni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 11 Ekim 2016; 9:56:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.