Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyuna daha yeni başladım. İlk kez oynuyorum. Grafikleri ışıklandırmasıyla o kadar güzel remastred olmuş ki zaten ilk kez oynamanın da etkisiyle sanki 2016 yılında çıkmış yeni bir fps oyun satın almış gibiyim :) Oynarken zamanında iyi ki oynayamamışım diyorum. Ayrıca multisi içinde heycanım daha da arttı;bakalım nasıl olcak. Keşke beta sürecinde iw yanında bir haritada olsa mwr de oynaysalardı.

Hele bir all ghillied up ve ac130 bölümlerini oyna da ondan sonra konuşalım. Oyunu veteranda oynamıyorsan en azından hardened da oyna da biraz zorlasın seni :)

Naber
  • What storage space is required for the Call of Duty®: Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro or Digital Deluxe Edition?

The estimated storage space required for Call of Duty®: Infinite Warfare and Call of Duty®: Modern Warfare Remastered (Legacy, Digital Deluxe, or Legacy Pro) is a combined 130 GB. This is a high-end estimate, which includes both games, any Day 1 updates, as well as the additional Call of Duty®: Modern Warfare Remastered multiplayer maps to be released before Dec. 31, 2016.

Kaynak

Yamalar, ek haritalar dahil 130gb

• Normaldi,r 2 oyun ve dlcler o kadar tutar, bf4 nerdeyse 100 gb black opsta öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

quote:

Oyuna daha yeni başladım. İlk kez oynuyorum. Grafikleri ışıklandırmasıyla o kadar güzel remastred olmuş ki zaten ilk kez oynamanın da etkisiyle sanki 2016 yılında çıkmış yeni bir fps oyun satın almış gibiyim :) Oynarken zamanında iyi ki oynayamamışım diyorum. Ayrıca multisi içinde heycanım daha da arttı;bakalım nasıl olcak. Keşke beta sürecinde iw yanında bir haritada olsa mwr de oynaysalardı.

Hele bir all ghillied up ve ac130 bölümlerini oyna da ondan sonra konuşalım. Oyunu veteranda oynamıyorsan en azından hardened da oyna da biraz zorlasın seni :)

Naber

İyidir özgür sen nasılsın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Naber

iyidir ne yapalım,eski günlere dönüyoruz, sende gel

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Naber

iyidir ne yapalım,eski günlere dönüyoruz, sende gel

oyunu bekleyen bir grubum var şu an özgür, onlarlayım. sağolasın.

• 3-5-7
  • Şu oyunun multisini şimdiden açsalar ya bıktık hoplamalı zıplamalı oyunlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bu oyunu satın alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

sadece bu oyunu satın alabiliyor muyuz?

malesef. paket olarak satın almayı zorunlu kılmışlar
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Ya zaten digitali tek başına alcaksan kutulu almak daha avantajlı değil mi? Bildiğim kadarıyla senin bir psn kardeşin yok. Bence hep kutulu al. Zaten kutulu alanlarda oyuna digital alanlardan 3-5 gün önce başlıyor genelde. Nasıl ön siparişse bizimkisi oyunlarda kutulu alanlar hep önce oynuyor :)

• kabune kullanıcısına yanıt
    Neyse bizim tükan var sorayım bakalım ne zaman gelcek
    Seni beklerim abi ben campaign bitirip öyle başların multiye

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    :) aynen hardered ta oynuyorum. Zorlanmadan tadı çıkmaz geçtiğim bölümün. Ama veterana da gücüm yetmez tansiyon tavan yapar :)

• Argümanlar bitince artik Nickim sorun olmus.......

• kabune kullanıcısına yanıt
    Kardes oyunu nerden indircez bulamadim legacy deluxe on siparis verdim

• DARISI CALL OF DUTY 2 NİN BAŞINA
  • EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Dostum modern warfare diye arat çıkar.
  • EyvaAllah kardes buldum saolasin

• arkadaşlar elimde gta 5 + call of duty infinite warfare deluxe edition bulunan hesap mevcuttur pri yada sec hakkını satmak istiyorum güvenilir arkadaşlar pmden iletişime geçerlerse uygun fiyata anlaşabiliriz...
  • Beta indirmeye ne zaman açılır acaba? 14'ünde başlayacak, bişi de kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.