Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İw nin betası endo psn den ücretsiz diğer psn lerden de kod ve ya ön sipariş verdiyseniz indirmeye başladı. 19 gb bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

İw nin betası endo psn den ücretsiz diğer psn lerden de kod ve ya ön sipariş verdiyseniz indirmeye başladı. 19 gb bilginiz olsun.

teşekkürler bilgi için
  • Oyun "oynanmaya" ne zaman açıkacak acaba? İndi bitti ama açılmıyor. Code name lumen mi ne yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Argümanlar bitince artik Nickim sorun olmus.......

Sayın donsuz dün rus psn den infinity warfare oyununun betası nı indirdim ingilizce indi bunu nasıl açıklayacaksınız engin bilgilerinizden faydalanmayı çok isteriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myd33

quote:

Sayın donsuz dün rus psn den infinity warfare oyununun betası nı indirdim ingilizce indi bunu nasıl açıklayacaksınız engin bilgilerinizden faydalanmayı çok isteriz.

• quote:

quote:

Hayirdir ?? Daha birkac gün önce Nickimin yüzünden muhatab olmicakdin .
    Motoru sogutamamisin daha.....
    Bana ney kardesim rus PSNden....istersen Timbukdu dilinde oyna.
    Sanki ben yükledim oraya benden hesap soruyorsun.....
    Modern Warfare basliginda Infinity sormanin mantigi ??

Ama merakini gidereyim .....Betanin yapimcisi Infinity Ward, MWFRemastered yapan Raven Soft oldunu biliyorsundur umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 14 Ekim 2016; 15:23:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hayirdir ?? Daha birkac gün önce Nickimin yüzünden muhatab olmicakdin .
    Motoru sogutamamisin daha.....
    Bana ney kardesim rus PSNden....istersen Timbukdu dilinde oyna.
    Sanki ben yükledim oraya benden hesap soruyorsun.....
    Modern Warfare basliginda Infinity sormanin mantigi ??

Ama merakini gidereyim .....Betanin yapimcisi Infinity Ward, MWFRemastered yapan Raven Soft oldunu biliyorsundur umarim.

Ne bileyim sen çok bilmiş bir şekilde modern warfare bu bölgenin oyunu değil tabiki rusça dil ile gelir bilmiyorsan forumda sorsaydın diye o kadar kendinden emin konuştun ki bende dedim mallık bende herhalde :) Şimdi oyunun yapımcısı değişince oyunun bölge kodu felan da mı değişiyor yada ne bileyim yapımcı değişti ben buna ingilizce koymayayım AQ canım öyle mi istedi oluyor Yav de git ötede bayıl :) DONSUZ kardeş "Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus da adam yerine koysunlar " bu ata sözünü bilir misin? Oyunu oraya sen koymadın ama biz oraya yardım istemek için attığımız mesaja palamut gibi sen atladın.

• Biri kizmiiiis..... .

Hayirdir Rus PSNden indirdin MW ruscami ingilizcemi ?sen onu söyle bana...
    Mantiga bak hizaya gel.Misal olarak EA bazi oyunlarda türkceyi ekledi bazilarinda eklemedi. Adam koyar koymaz.neyapcan simdi?...

Ben bu Atasözünü bilirim......" Haticeye deyil, neticeye bakacan".
    Netice neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 14 Ekim 2016; 15:48:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar gereksiz konulardan tartışıp birbirinizi kırmaya gerek yok
    konu da amacından sapmasın
    Bu arada bu oyunun multisi yeni çıkan cod'dan daha çok oynanır diye düşünüyorum
    umarım cod yapımcıları da gerekli dersi çıkarırlar
  • pre order alanlar için Call of Duty: Modern Warfare Remastered ne zaman multiplayer açılacak acaba
  • boranl1 kullanıcısına yanıt
    4 kasım

• İnfinity beta biraz oynayabildik oyun çorba gibi tam bir hengame grafikler puslu gibi sanki ps3 oynuyormuşum gibi oldum.infinitiyi mw dururken kimse oynamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 14 Ekim 2016; 23:23:58 >
  • Hakkatten bok gibi
    Bu bekleme süresi nedir oyundan bahsetmiyorum bile 2 maç yaptım bo3 şahesermiş

• Bu ne be.. betasi ettiklerim. Sabah kadar bekleyecegiz galiba oyun bulmasi icin.

• Bunlar güzelim Mwr yi de mahfetmesinler??? İw deki o puslu muslu görüntüyü gördükten sonra korkmaya başladım valla. Yıllardır düzgün bir cod yapamayanlar; olan güzel oyunu da bozabilirler hiç belli olmaz. Gerçi single muhteşem remastred olmuş ama ne bileyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Bunlar güzelim Mwr yi de mahfetmesinler??? İw deki o puslu muslu görüntüyü gördükten sonra korkmaya başladım valla. Yıllardır düzgün bir cod yapamayanlar; olan güzel oyunu da bozabilirler hiç belli olmaz. Gerçi single muhteşem remastred olmuş ama ne bileyim.

Ağzından yel alsın abi
    Mwr single nasılsa öyle olur bence
    İnşallah :)

• bencede mw güzel olacak
  • Infinite cöp olmus bence.....tamamen MW yönelicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Campaign oynuyorum
    Sanırım multisinde çok zaman geçirecez
    Ben hiç oynamadım multiyi
    Çok heyecanlıyım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.