Şimdi Ara

modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimc -- 7 Mart 2007; 20:52:49 >

• parayı nasıl yatırıyoruz. ayrıca nerede basım yeriniz?
  • peki plakaya adımızı yazdırmak istesek yazıyormusunuz.
  • Mühürlü olanları basılıyormuki zaten ???

• Bunları bu şekilde kullanınca sahte plaka olmuyor mu?

Ya da biri sizden alıp bunlarla kanun dışı bir olaya karışsa; -plakayı kim bastı? -aha bunlar bastı. dese sizin başınız derde girmez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halimc

quote:

Orjinalden alıntı: lamborghini

peki plakaya adımızı yazdırmak istesek yazıyormusunuz.

dostum ismin fazla uzun değilse yazarız tabi...:) beyler birde taraftar plakaları da mevcut onlarında resimlerini yakında koyucam buraya.. (ör: 07 FB 1907) bu plakada zemin sarı yazılar lacivert oluyor..süs amaçlı tabi bjk ve gs de oluyor beyler..isterseniz isminizide yazıp yine taraftar renklerinde yapabiliriz plakayı..siz nasıl isterseniz..yeterki zemine sığsın yazdırmak istedikleriniz...örnek fotolar çok yakında geliyor..

E böyle plaka takarsak polis çevirmezmi

Bide APP plakalarınız damgalı değil, şimdi polis çevirse kesin aracı bağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 3 Mart 2007; 22:13:54 >

• corsalar sanırım izmir mavişehirden, sen ankarada olduğunu söylüyorsun.resimler sadece göstermelikmi yoksa kendi basımınızmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürcistanda Araç Modifiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripleSix

Bunları bu şekilde kullanınca sahte plaka olmuyor mu?

Ya da biri sizden alıp bunlarla kanun dışı bir olaya karışsa; -plakayı kim bastı? -aha bunlar bastı. dese sizin başınız derde girmez mi?

Bir de işin bu yönü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

corsalar sanırım izmir mavişehirden, sen ankarada olduğunu söylüyorsun.resimler sadece göstermelikmi yoksa kendi basımınızmı?

evet resım mavısehır ılk sıra vıllaların orda cekılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

corsalar sanırım izmir mavişehirden, sen ankarada olduğunu söylüyorsun.resimler sadece göstermelikmi yoksa kendi basımınızmı?

bana yükselin plakalarıymış gibi geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halimc

evet beyler bu 35 plaka bizim basımımız...izmire biz yolladık bu plakayı..reimlerdeki tüm plakalar bizden çıkma...
    beyler bu plakaları her yerden temin edebilirsiniz sonuçta..ve piyasada parlak bi plastiğin üzerine çıkartmadan yapılmış plakayla gezen çok araç var..bunları polis durduğunda ilk baktığı şey ruhsatla plakanıın uyuşup uyuşmadığıdır...eğer uyuşmazsa sonuçta bunu kullanan adamın başı yanar.yapan adamın başı değil..defalarca şöförler odasına gidip plaka bastırdım,düşünün orda bile hiç kimsabana bastırmak istediğim aracın ruhsatını sormadı..bu plakayı alıpta rıhsatta yazandan farklı bi amaç için kullanan arkadaşa allah kolaylık versin derim.başı büyük belaya girer....

biz seni bu sitede daha önce görmemiştik peki siz bu siteyi nasıl keşfettiniz ve burada bu kadar app plaka düşkünü olduğunu fark ettiniz?

• Bana Tekin Gelmedi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

bana yükselin plakalarıymış gibi geldi.

yukselde fransız yaptırcam bn bı ara gıdelım bırlıkte

• Ben buldum arkadaşı

Forumlarda ilanını görüyordum , msne ekledim ama ben cift muhurlu yaptıracagım icin vazgectim.Donanımhaberde isteyenler var yardımcı olurmusun dedim o da sagolsun kırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 3 Mart 2007; 22:37:31 >
  • Aaaaa kimmiş

Peki çift mühürlü yapan varmı bu işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 3 Mart 2007; 22:39:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

Aaaaa kimmiş

Peki çift mühürlü yapan varmı bu işi?

Keske yuksel de muhurlu yapsa
  • Peki kendi plakamızı app plaka yapmak cokmu zor. Plastıklerını kırıp etrafındakı siyah boyayı tinerle çıkarıp daha sonra harflere kağıt boya bandı yapıştırarak kapatık beyaz yerlerını beyaz sprey boya ile aynı yontem ıle kapayarak sıyah yerlerınıde sıyah ıle boyasak app olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ben buldum arkadaşı

Forumlarda ilanını görüyordum , msne ekledim ama ben cift muhurlu yaptıracagım icin vazgectim.Donanımhaberde isteyenler var yardımcı olurmusun dedim o da sagolsun kırmadı.

Nasıl yani normal app alsak sonra gidip trafikte bunu mühürletsek olmaz mı?
  • Onu bilmiyorum arkadaşa sormak lazım
  • Senin bastıracağın yer direk olarak çift mühürlü mü basıyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.