Şimdi Ara

fıat brava modifiye edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model fıat bravam var.Acaba ne tür modifiye yapılabilir.bilgisi olan var mı?

• güzel bir body kit.
    performans kutu içi hava filtresi
    chip tunning
    kat iptali ve performans tipi son susturucu
    cadde tipi dereceli egsantrik mili.
    zataen bunları yaparsan 30 hp artar bu da bütün 2.0 motor arabaların üzerinden atlamanı sağlar
    sonuçta modifiyenin sonu yok bu kadar yaptır yeter.
  • 1,6 araçsa 2.0 lardan da zor atlar
    Bütçeye baglı bişey
    Kaç pere war bütçe
    nasıl bişey istiyorsun
  • Aynen sedicininde dediği gibi bütçenle alakalı yoksa ben şimdi sana yaptırabilirsen 50.000 ytl lik liste çıkarıyım... sen ne istiyosun görüntümü ses sistemimi motor mu? ve ne kadar ayırırsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

1,6 araçsa 2.0 lardan da zor atlar
    Bütçeye baglı bişey
    Kaç pere war bütçe
    nasıl bişey istiyorsun

araç 1.6 motor.ben öle çok abartı bişi istemiyorum zaten.ailemle kullanıyorum çünkü.arkaya spoyler.bi de müzik sisteminde oynama falan yeterli bana.bide 14" çelik jant.bana bu kadar yeterli.mesela kaç parayı bulur böle bişey.
  • 14 çelik jant çok küçük 16 yap onu sen...
  • evet 16'' olmalı.. 14 göstermez arabayı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    modlu renault laguna nasıl..?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirage90

quote:

Bütçeye baglı bişey
    Kaç pere war bütçe
    nasıl bişey istiyorsun

araç 1.6 motor.ben öle çok abartı bişi istemiyorum zaten.ailemle kullanıyorum çünkü.arkaya spoyler.bi de müzik sisteminde oynama falan yeterli bana.bide 14" çelik jant.bana bu kadar yeterli.mesela kaç parayı bulur böle bişey.

SPOİLER A 150 YAZ
    ANFİ SUB VE İKİ OVAL DESEN BUNADA 800 YAZ NORMAL BİŞEYE TEYP ALIRSAN SONY LER 300 ONUDA ÖYLE YAZ JANTTA 14 ALACAKSAN TANESİNE 100-120 YAZ MARKAYA GÖRE..

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: mirage90

quote:

Bütçeye baglı bişey
    Kaç pere war bütçe
    nasıl bişey istiyorsun

SPOİLER A 150 YAZ
    ANFİ SUB VE İKİ OVAL DESEN BUNADA 800 YAZ NORMAL BİŞEYE TEYP ALIRSAN SONY LER 300 ONUDA ÖYLE YAZ JANTTA 14 ALACAKSAN TANESİNE 100-120 YAZ MARKAYA GÖRE..

peki bu işlemleri yaptırıcam tanıdığınız uygun fiyatlı ve taksitli bi yer var mı?

• ankaradaysan kicker iç anadolu bölge bayi arkadaşım yardımcı olur ama istanbulda falansan bilemem. bu arada dtm spoiler istiyosan ergin denizcilik var direk ordan al yok fiber dersen karlıkçı halilden al..istersen numaralaralarını veriyim...
  • ya ben istanbul dayım.burada tanıdığınız kimse yokmu.aslında arasam bulurum ama ben güvenilebilir bir yer olmasını istiyorum.yinede ilgilendiğiniz için tşk ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.