Şimdi Ara

Modifiye Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaza bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum ve tabiki sadece toplamak olmuyo birazda güzellik katmak lazım kasaya :) ama sıkıntı şu ki kasa modifikasyonu yapacak kadar vaktim olmayacak o dönem :) size sorum şu modfiye edilmiş bilgisayar satan bir site ya da bir yer biliyormusunuz ya da varmı öyle bi yer :) şimdiden teşekkürler ...

• Fazla vaktini almaz. Sistemini toplarsin. Vatanbilgisayara gider kasalara bakarsın. Beğendiğini alırsın. Sonra yan,üst,ön ledli fan.alir takarsin.Ben öyle yaptım. Everest 707bk kasa aldım. yanına 2, öne 1, arkaya 1 mavi led fan taktım. bi de isikli yapiskanli bantlar var onunlada kasanın içine yerledtirdim çok güzel görüntü oluştu. Camlı bi kapak alsan kasaya süper durur. Sticker felanda alir yapıştirirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçaları almaya yakın konu aç hocam yardımcı olalım, forum olarak hallederiz...
  • Ben böyle yanarlı dönerli bişey olsun istiyorum daha çok :D o yüzden uğraştırır diye düşündüm ve cidden o dönem sabah 10 dan gece 2-3 e kadar çalışmam gereken durumlar olcak yani nerdeyse hiç vaktim olmayacak bilgisayar aldığım gibi durcak büyük ihtimal 3-4 hafta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazlu -- 8 Kasım 2014; 22:58:11 >
  • Hocam çok güzel plexsi li kasalar var zalman z3 plus alıcam bende
  • İlgili bi link varsa atabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazlu

İlgili bi link varsa atabilirmisiniz?

hocam buyrun bu beyazı siyah rengi de var ama benim bühçeme göre bu daha güzel kasalarda var

Link:http://www.hizlial.com/zalman-z3-plus-usb-30-beyaz-atx-mid-tower-kasa/10384525?gclid=CLaYoISp7MECFbMatAodUlwA5g

• Hocam çok extream bişi istiyorsan forumdaki arkadaslara ulaşman gerek ama modu başkasına yaptırmanın bir anlamı yok bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kasa çok güzelmiş hoşuma gitti :D biraz daha üst modellerede bakarım ben belki ama benimde bütçem çok değil :D MuscleTower ben baya extream bişey istiyorum aslında ama dediğim gibi çok vaktim olmıcak o dönem ve zamanım olduğu zamanlarda açıkcası onla pek uğraşmak istemicem daha çok sistemin tadını çıkarmaya çalışcam :D ama zaten bu gidişle extream şeylerden vazgeçicem gibi duruyo :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazlu

evet kasa çok güzelmiş hoşuma gitti :D biraz daha üst modellerede bakarım ben belki ama benimde bütçem çok değil :D MuscleTower ben baya extream bişey istiyorum aslında ama dediğim gibi çok vaktim olmıcak o dönem ve zamanım olduğu zamanlarda açıkcası onla pek uğraşmak istemicem daha çok sistemin tadını çıkarmaya çalışcam :D ama zaten bu gidişle extream şeylerden vazgeçicem gibi duruyo :/

Kasayı beğendine sevindim hocam içine şerit led döşeye bilirsiniz plexnin olduğu taraflara boylu boyunca çok şık olur renk değiştiren kumandalı led de var ben direk kırmızı döşerdim çok istiyorum şöyle birşey corsair carbide spec-01 kasa var çok şık onu almayı planlıyorum zalman z3 plus alıcaktım fiyatları nerdeyse aynı ama corsair daha iyi hoş

• fazlu kullanıcısına yanıt
    Hocam para olduktan sonra bir şekilde yapılır yada yaptırırsın.forumdaki arkadaslardan takip edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.