Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
120
Favori
95.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

Kendisine yarın yedek ve plekside çizikleri olan kasa kapağımı gönderiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu. 1 adet daha aynı kapata sıfır olarak elimde mevcut olduğu için şu an onu taktım. Dönüşte iki kapak arasındaki görüntü farkını sizlere paylaşmış olacam. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Kapak Mustafa Bey'in eline ulaştı. Çalışmalara başladı kendisi sabırsızlıkla bekliyorum. Sizlere birebir resim çekerek bu hafta paylaşacağım. Yedek kasa kapağım olduğu için yeni çalışmayı ve standart kapağı yan yanyana görüp değerlendirme şansınız olacaktır. Şimdiden kendisine teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Bey kapağı gönderdi. İlk izlenimim mükemmel bir işçilik kendisine teşekkür ederim. Yarın kasaya takma şansım olacak. Ama bu şekilde değerlendirince bile mükemmel.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• Kapak gerçekten çok güzel, iyi ki bir tane de yedek pleksi yaptırdım. Herkese tavsiye ederim. Çok teşekkürler Mustafa Bey.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• @ afsinedremitli, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Mustafa abimizin eline sağlık çok güzel olmuş sistemde gayet guzel Güle güle kullanın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Mustafa abimizin eline sağlık çok güzel olmuş sistemde gayet guzel Güle güle kullanın hocam.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

@ afsinedremitli, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Teşekkür ederim.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Kasana Assassin kaçmış :)
    Şaka bir yana oldukça güzel olmuş, ama vantilatör ile modem çirkin duruyor, yerlerini değiştir bence.

• Hocam ne gibi şeyler yapabiliriz Zalman Z11 sahibiyim. Plexi üzerine çizim de yapabiliyormusunuz ?
  • Zalman Z11 Plus'a plexi kapak yapabilir misiniz ? Eğer yapıyorsanız kasamı değiştirip zalman'ı alacağım.
  • Elbette yapabilirim, işimiz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Şaka bir yana oldukça güzel olmuş, ama vantilatör ile modem çirkin duruyor, yerlerini değiştir bence.

Modem oda da değil ki siz neyi gördünüz merak ettim ? Ona göre yerini değiştirecem 😊 Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Teşekkürler 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Modem dediğiniz o antenler ise onlar Asus ac88u. Kullandığım ve gördüğüm en iyi WiFi adaptör. Online oyunda en ufak bir kaybı yok. Altı kendinden mıktanıslı, duvar dibinde duruyor fark ettiyseniz modeme mesafem 9 metre ve arada duvarlar var. Ethernet kadar iyi bağlantı alıyorum. Ethernetten daha iyi dosya transferi yapıyorum. Asus ac68u modem de holün sonunda salonda.
  • Bu şekilde bir kesim mümkün mü?@AMFİBİ hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: teote

Bu şekilde bir kesim mümkün mü?@AMFİBİ hocam?

Merhaba.
    İşaretlediğim yerde yeterli pay olmadığından, o bölüm olmaz maalesef.

https://postimg.org/image/r6ipkep1f/

• AMFİBİ A kullanıcısına yanıt
    peki Haf yazısını komple kesip Ayni şekilde plexi üzerine yapıştıramaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

peki Haf yazısını komple kesip Ayni şekilde plexi üzerine yapıştıramaz mıyız?

Olabilir tabii ama nasıl durur, bilmem. Ben kendi kasamda böyle bir şey istemezdim mesela.

• Kendisine mükemmel işçiliği ve ilgili tavrından dolayı çok teşekkür ederim. Birde şerit LED monte ettim mi tamamdır bu kasa.

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.