Bildirim
MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (24. sayfa)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Only & Sons ONSJAKE QUILTED VEST OTW Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVMC485?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
@ !!-Origin-!! İyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
-
@Orodruin, bu işlem için sanayide bir civatacı bulup (tercihen inox) uygun büyüklükte civata ve gömme somun almalısın. Kasanın uygun yerlerine delikler delip, gömme somunları tutturduktan sonra, pleksiyi delip, gömme somunlara vidalayabilirsin.
Kolay gele.______________________________
-
Merhaba. Pleksiyi resimdeki gibi yuvarlak kesebilmeniz mümkün müdür acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapağı yollasam bu şekil bir çalışma ve kargosu ne kadar tutar sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya yazmak yerine pm den mesaj atsaydın keşke.
Mersin'de oturuyorsun sanırım, kargonun gidiş-dönüşü derken, astar yüzünü geçer. Bulunduğun muhitte bir reklâmcı bu işi halledebilir.______________________________
-
İşçiliği sizinki gibi olacak mı o var işte madem çok tutar diyorsunuz sağlık olsun hocam. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@ Ziya126
İyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 27 Aralık 2019; 20:54:19 >______________________________
-
Merhaba, Corsair 400R' ın yan kapağına orijinalindeki gibi 2 x 12mm fan takabileceğim bir tasarımınız var mı? Hiç olmadı orijinal kapak gibi Plexi şekillendirilerek bir kapak yapılabilir mi? Yan kapaktaki fanları çok işlevsel bulduğumdan çıkartmak istemiyorum ... -
Merhaba. Cevap vermede geciktiğim için özür dilerim. İşlerden fırsat bulamadığımdan, foruma pek giremiyorum bu aralar.
Kapaktaki pleksiye iki adet fan takmayı tavsiye etmiyorum. Hem görüntüyü kapatıyor, hem de pleksiyi zayıflatıyor. Çok isterseniz bir adet 120 mm fan yeter diye düşünüyorum.______________________________
-
Teşekkürler ama yeni aldığım sıvı soğutucu ile 400R' da problem yaşadığım için kasayı değiştirme kararı aldığımdan orijinalini bozmadan yeni kasam gelince satma kararı aldım. Artık Cooler Master MasterCase MC500Mt ile yola devam ...quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Merhaba. Cevap vermede geciktiğim için özür dilerim. İşlerden fırsat bulamadığımdan, foruma pek giremiyorum bu aralar.
Kapaktaki pleksiye iki adet fan takmayı tavsiye etmiyorum. Hem görüntüyü kapatıyor, hem de pleksiyi zayıflatıyor. Çok isterseniz bir adet 120 mm fan yeter diye düşünüyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X