Şimdi Ara

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 ledli yeşil-beyaz led çalışmanızdan mavi-beyaz led şeklinde 2 adet almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper08

12 ledli yeşil-beyaz led çalışmanızdan mavi-beyaz led şeklinde 2 adet almak istiyorum.

İlginiz için teşekkür ediyorum, pm yolladım size...
  • Hayırlı SAtışlar.. emek var gecekten burda baya bi.. yetenek var .. çok güzel işleer çıkarmışssın ;)
  • Hayırlı satışlar bu fiyatlara gerçekten hiçbiryerde yok..kaç gündür kendime ısıklı fan arıyordum senden alayım şu modelin 16 Led'li olanının yapabilirmisin ? 11 TL yani fanda sizden birde bunları şeffaf fanlara yapıyormusnz? ve son sorum olarak elinizde Mavi Neon Lamba Varmı Kasaya Boydan boya takmak için

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım...

Bu modelin 16 Led'li olanını istiyorum yani sol sağ üst aşağıdaki sol ve sağ boş duruyor orayada mavi led ışık ekleyerek 16 Led yapıyor yani köşelerede mavi ledi koyarsan almak istiyorum yani Sadece Bütün Köşelere mavi led koyacaksınız diğer taraflar yine aynı olacak :) PM Atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 5 Haziran 2010; 18:50:15 >

• hocam şu çok beğenilen fanın va ya. takım renklerinden yapabilir misin :) yeminle peynir ekmek gibi satarsın ... fb,gs,ts, vs.. takım renleri ile deli bi fan olur valla :) bana 22 cm lik fana etrafına 16 led takabilir misin? fan benden 5 tane ortasında mavi var etrafına renk cumbusu istiyorum? olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

hocam şu çok beğenilen fanın va ya. takım renklerinden yapabilir misin :) yeminle peynir ekmek gibi satarsın ... fb,gs,ts, vs.. takım renleri ile deli bi fan olur valla :) bana 22 cm lik fana etrafına 16 led takabilir misin? fan benden 5 tane ortasında mavi var etrafına renk cumbusu istiyorum? olur mu acaba?

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, takım ile ilgili çalışmalarım çok yakında olacaktır, ayriyeten elinizdeki fanı da istediğiniz şekle getirebileceğimi zannediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

quote:

hocam şu çok beğenilen fanın va ya. takım renklerinden yapabilir misin :) yeminle peynir ekmek gibi satarsın ... fb,gs,ts, vs.. takım renleri ile deli bi fan olur valla :) bana 22 cm lik fana etrafına 16 led takabilir misin? fan benden 5 tane ortasında mavi var etrafına renk cumbusu istiyorum? olur mu acaba?

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, takım ile ilgili çalışmalarım çok yakında olacaktır, ayriyeten elinizdeki fanı da istediğiniz şekle getirebileceğimi zannediyorum...

emin ol yapar bence kendisi biraz mütevazıdır o yuzden yapabileceğimi zannediyorum yazmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

quote:

quote:

emin ol yapar bence kendisi biraz mütevazıdır o yuzden yapabileceğimi zannediyorum yazmış...

İltifatın için teşekkür ediyorum :$ :$ :$

• kardeş sen neymişsin ya valla çok tebrik ederim seni uzun zamandır böle güzel fanlar görmemiştim ellerine sağlık kasayı değiştiriyim pm yollarım haydi hayırlı işler
  • hocam uv led taktıgın zaman resimlerini koyarsan sevinirim.uv duyarlı fanlarımızı sana gonderip uv led taktırmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam uv led taktıgın zaman resimlerini koyarsan sevinirim.uv duyarlı fanlarımızı sana gonderip uv led taktırmak isterim.

İlgin için teşekkür ederim, bu haftaiçinde en yakın zamanda uv çalışmaları da ekleyeceğim, ona göre fikir edinirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam uv led taktıgın zaman resimlerini koyarsan sevinirim.uv duyarlı fanlarımızı sana gonderip uv led taktırmak isterim.

İlgin için teşekkür ederim, bu haftaiçinde en yakın zamanda uv çalışmaları da ekleyeceğim, ona göre fikir edinirsiniz...

evet bende bekliyorum hatta elinde nanoxia varsa onda dene bence forumda baya tutulan fan en azından ben öyle sanıyorum
  • Konuda mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Konuda mesajım bulunsun.

Buldum ne vercen
  • oldukça güzel çalışmalar emegine saglık dostum hayırlı satışlar
  • quote:

işte bu ya biz türkler istediğimizde herkesden iyi işler yapabiliriz örneğin djemo31 gibi valla helal

şimdi gelelim işe olsun benim kasada 3 adet nanoxia fx12 ve 2 adet XIGMATEK turuncu fan var nanoxialar uv duyarlı diğerlerini bilmiyorum bunlara ne yaparsak güzel olur acaba bu arada herkesden fikir alabiliriz

xıgmatek fanları bana satabilirsin mesela :D

• Hepinizin ilgisi için çok teşekkür ederim, elimde nanoxia fan yok henüz arkadaş varsa modla dedi sadece... Ama özel sipariş istiyorsan fiyatta anlaşırız, ben de nanoxia alır senin için modlarım :D :D :D
  • jackal___61

ben 2 adet daha almayı düşünüyorum sen bana sat diyorsun bence sende git sıfı al vatanda 17tl bunlar benim
  • quote:

jackal___61

ben 2 adet daha almayı düşünüyorum sen bana sat diyorsun bence sende git sıfı al vatanda 17tl bunlar benim

hakkaten ha 17 iyi fiyatmış nakit 17 tl ile alabiliyoruz dimi vatandan.kart mart gerekiyomu
  • hocam gelicek hafta fanlarımı gondermek istiyorum.kac gun icinde 2 3 tane fanı 16 led ısık icinde bitire bilirsiniz?fitatınıda pm ile gondere bilirmisiniz ?
    bir diger soruda bir fanı yandan resmini koya bilirmisiniz?kablo olayı ne durumda gormek isterim.
    bir diger sorumda led ısıklara elektirik cin baska bir koblomu baglıyorsunuz yoksa 3 pin e adepte edebiliyormusnuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 9 Haziran 2010; 8:47:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.