Şimdi Ara

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

kardeşimden 3 adet 12 cm yeşil beyaz ledli fanlardan satın aldım süper işcilik süper renk uyumu bedavaya yapıyorsun djemo31 başarılarının devamını dilerimteşekkür ederim ilgine ve alakana

Çok teşekkür ederim abicim beğenmen beni sevindirdi...

Biliyorsun ki burda hizmet etmeye çalışıyorum paradan önce, bazen üzenler oluyor ama genelde tepkiler istediğim gibi olumlu yönde.
    Mutlu ettiğim kişi sayısı arttıkça mutluluğum da artıyor...
  • çok hoş görünüyorlar elinize sağlık
  • ustadım elımde 6 adet 120mm fan var 5 adedı ledlı 1 adet ledsız ama ledlerı 4 lu onları yollasam sıze bana 16 ledlı yaparmısınız ve fıyat ne olur ıstedıgım renkler tek renk kırmızı ve mavı 6adet fan ın 1tanesı ledsız onada mavı ıstıyorum sadece bırtanesınde kırmızı led var ona kırmızı ıstıyorum gerıye kalanların hepsıne mavı ıstıyorum artı unutmadan fanların hepsıne uv boya ıstıyorum ve evet bır arkadas daha sormus kablo olayı kalınlasıyormu? kırmızı ve mavı yada kırmızı mavı boya yoksa beyaz veya o renklere hangısı uyarsa saygılar cvp beklıyorum saygılar bu arada calısmalarınız mukemmel olmus tesekkurler sectıgım renkler asagıdadır ...
     modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 17 Nisan 2012; 0:00:49 >

• abi sana diyecek söz bulamıyorum helal olsun ya uğraşların çok güzel ve ilgi çekici.En kısa zamanda alıcam bende herhangi birşey.Veayrıca şu kontrolcü olayını paketlice yaparsan kopup gidersin kardeşim.Başarılarının ürünlerinin devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner1486

abi sana diyecek söz bulamıyorum helal olsun ya uğraşların çok güzel ve ilgi çekici.En kısa zamanda alıcam bende herhangi birşey.Veayrıca şu kontrolcü olayını paketlice yaparsan kopup gidersin kardeşim.Başarılarının ürünlerinin devamını dilerim

Teşekkür ediyorum, yazdıkların için...

Kontrolcü için taslak hazır şekil hazır proje hazır fakat hayata geçirmek için vakit bulamadım, malum önümüz yaz onlar için de en az 1-2 değişik şekil yapıp satışa sunacağım ve tabi ki de onlarda da kişiye özel opsiyonel seçenekler olacak her zamanki gibi...
  • daha önce 4 tane fan aldım 5. için pm
  • TAKİP
  • dostum sen bence bir kickstarter projesine imza atmalısın...valla sonsuz destek gelir forumdan...
    bize ait ilk adam akıllı fan markası olursun...
    noctuaymış / bitfenix miş / enermaxmış..sallar gideriz...

ellerine sağlık..fkir güzel..uygulama daha da güzel...
  • Öncelikle, Cümleten Hayırlı Bayramlar,

Çalışmalar gerçekten çok güzel, özellikle şu tasarım daha çok hoşuma gitti;

Nasip olursa şayet bende en kısa zamanda sizinle alış veriş yapmayı planlıyorum.
    Başarılarınızın devamını dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.