Şimdi Ara

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadım muhteşem ürünler. insan kararsız kalıyor valla. şu uv boyalı limon sarısı gorunen muhtesem. kırmızıyla turuncu karıstırsak oda muhtesel olur. yada direk pembemı alsam . çarşamba pazarı gibi olsun ıstemıyorum kasa tek duzen olmalı. klavye kırmızı ısıklı. kırmızı turuncu veya pembeden yana tercıhım olacak sanırım . 1 hafta ıcınde donmeyı planlıyorum size. iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerx

üstadım muhteşem ürünler. insan kararsız kalıyor valla. şu uv boyalı limon sarısı gorunen muhtesem. kırmızıyla turuncu karıstırsak oda muhtesel olur. yada direk pembemı alsam . çarşamba pazarı gibi olsun ıstemıyorum kasa tek duzen olmalı. klavye kırmızı ısıklı. kırmızı turuncu veya pembeden yana tercıhım olacak sanırım . 1 hafta ıcınde donmeyı planlıyorum size. iyi satışlar

İlginize teşekkür ederim istediğiniz zaman buralardayım bana ulaşabilirsiniz...

Arkadaşlar aklıma değişik fikirler geldikçe yapmaya çalışıyorum yaptıkça da burda paylaşıyorum zaten, hepinizin ilgisine çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

64 led olsun söz 3 tane alacam

çalışmaların süper zevkle takip ediyorum

64 LEDLİ ÇALIŞMAM Tamamlandı, siparişini bekliyorum hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 30 Temmuz 2010; 15:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

Evet, TAM 64 LEDLİ FAN EKLENMİŞTİR : (16 RGB + 16 MAVİ + 16 YEŞİL + 16 BEYAZ LED İÇERMEKTEDİR) Fİyatına henüz karar veremedim :P

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım...

Videosu : http://tinypic.com/usermedia.php?uo=XAS1fUiO8rCT3iDtqszuWoh4l5k2TGxc

Üstad tek kelimeyle süper Ellerine sağlık valla bu fandan yurt dışından bile sipariş alırsın demedi deme :D

Birde videosunu daha aklı selim biryerlere upload etsen çok daha cici olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXDiE -- 30 Temmuz 2010; 18:03:44 >

• eline sağlık emrah..şaşırtıyorsun bizleri..
  • quote:

quote:

64 LEDLİ ÇALIŞMAM Tamamlandı, siparişini bekliyorum hocam...

sıra sende gorgoaxion tut sözünü bakalım

eline emeğine sağlık benim fanlarıda bir türlü yollayamadım sana şu kasanın yan kapağını bir kesinleştireyim özaman yollayacağım mutlaka
  • evet bir zamanlar ramların arttığı gibi [4/8/16/32/64/128/256 (mb).......] sizin fanlardaki ledlerde artıyor yakında 128 ledlisi gelir sonra 256

ama helal olsun sana fana 64 tane led sığdırmak gerçektende çok zor, mükemmel çalışmaların var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 30 Temmuz 2010; 22:09:31 >
  • http://tinypic.com/usermedia.php?uo=QnrDhDRffRIBtbgnF%2FOBv4h4l5k2TGxc muhteşem ötesi olmuş kardeşim ellerine saglık
  • abi naptın ya 64 ledi nasıl koydun :D helal olsun
  • dostum. 8-16-32 dertken 64 led,bu gidişle fana gerek ,ben bu işi ledle yapıyorum diyeceksin...
    Ama merak ettiğim şey 64 ledle, - deniz bitti - led takacak yer kalmadı, fanların üzerinde.şimdi ne yapacaksın...
    hepsi şaka, eline sağlık, güzel birşeylerin yapıldığını görmek, çok güzel. eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

dostum. 8-16-32 dertken 64 led,bu gidişle fana gerek ,ben bu işi ledle yapıyorum diyeceksin...
    Ama merak ettiğim şey 64 ledle, - deniz bitti - led takacak yer kalmadı, fanların üzerinde.şimdi ne yapacaksın...
    hepsi şaka, eline sağlık, güzel birşeylerin yapıldığını görmek, çok güzel. eline sağlık.

Led takacak yer bitti gibi görünebilir doğru söylüyorsun 32 den sonra direk 64 yapmamalıydım belki de ama, ben yine aklıma gelen değişik fikirlerden birşeyler uygular bir yenilik çıkartırım :D...

64 Ledli olursa söz 3 tane alacağım diyen arkadaşın da sözünü bekliyorum bakalım artık

• quote:

pm at bence okumamış olabilir
  • sıra fanların arka orta göbeğinde ve çapraz ara bağlantılarda bir tek oralar boş kaldı devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

ledi fanın ortasına takabilirmisin :D

İşi biraz gırgıra vurduğunu farkettim de, ortası derken nereyi kastediyorsun???

Arkadaşın bahsettiği şey şuna benzer birşey olsa gerek

aynen emrah bunu kastetmiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

quote:

quote:

ledi fanın ortasına takabilirmisin :D

İşi biraz gırgıra vurduğunu farkettim de, ortası derken nereyi kastediyorsun???

Arkadaşın bahsettiği şey şuna benzer birşey olsa gerek

aynen emrah bunu kastetmiştim

Bu da yapılamayacak birşey gibi görünmüyor bana, bir ara bunu da deneyeyim bari

• valla iyice coştun 64 led falan. ama açıkçası harcadığı watt hiç te küçümsenmeyecek gibi değil.

yine de işçilik olsun yaratıcılık olsun gerçekten saygıyı hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

valla iyice coştun 64 led falan. ama açıkçası harcadığı watt hiç te küçümsenmeyecek gibi değil.

Yalnız şöyle birşeyi dile getirmeliyim... Ferit abim de harcanacak watt için bir formül yazmış ama sanırım formülde amper hesaplaması gereken yere, ma değerini yazarak biraz yüksek bir değer elde etmişti......

Yani küçük bir matematiksel işlem yanlışlığı olmuştu, çözdük sonunda, herşey için yardımı olan herkese teşekkürler...

Pratik hesap olarak, her 8 adet ledin çekeceği güç 1 Watt olmakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 6 Ağustos 2010; 21:00:09 >
  • eğer öyle ise sorun yok tabii.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

valla iyice coştun 64 led falan. ama açıkçası harcadığı watt hiç te küçümsenmeyecek gibi değil.

Yalnız şöyle birşeyi dile getirmeliyim... Ferit abim de harcanacak watt için bir formül yazmıştı ama sanırım malesef formül doğru değil...

Kusura bakma Ferit abicim, forumdan da yine bir abimizin yardımıyla ince bir hesap yaptık ohm kanununa göre, seninki gibi bir formül değildi ve sendeki gibi hesaplanmıyordu ve şöyle bir sonuca ulaştık :

TAM 99 TANE LEDİN ÇEKECEĞİ SADECE 6 WATT OLUYOR, BU DEMEK OLUYOR Kİ ARTIK TAKTIĞIM LEDLERE GÖRE HARCANAN ENERJİ 2-3-4 WATT I GEÇMEMEKTE...

Lütfen herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünen varsa bilgilendirsin...

Hesaplamada kullanılan formulü ve hesap tekniğini görmek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: akisse77

n= led sayısı olmak üzere

yaklaşık 32 Led li fanın çekebileceği güç buradan

P = n.U.I olmak üzere.

P = 32 . 2 . 0,5

P = 32 Watt

buda yaklaşık teorikte 40 Watt gibi bir değer çıkıyor..(ama kesin değil tabikide matematiksel olak teorikte)

zaten fanı aldııgımızda dandik bir P4 kasada 300w lık bir power li bir kasada _prozac_ la beraber test etmiştik sorun çıkarmamıştı

Merhaba, Ferit Beyin formülü doğru olmakla birlikte ufak bir işlem hatasını gözden kaçırmış.

n= led sayısı

P = n.U.I I=50mA=50*10^-3=0.05A (maks) U=2.5V (maks) aldığımızda

P=2.5*0.05=0.125 W n=1 adet

16 adet=>0.125*16=2W 32 adet=>0.125*32=4W 64 adet=>0.125*64=8W

(Not= Bu değerler sadece ledlerin çektigi güçdür.Fanın çektiği güç eklenmelidir.) İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.