Şimdi Ara

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omerkoca99 teşekkür ediyorum formül için, ben de tirazlı abimin hesaplamasına göre yukarıda yazdıklarımı yazmıştım, foxdie arkadaşımız da formülü bizimle paylaş yazmıştı, tirazlı abimize rast gelemedim diye sessiz kalmıştım, şimdi senin açıklaman çok güzel oldu, sanırım kendisi de bana bu formül yardımı ile 99 adet ledin çekeceği gücün 6 watt olacağını söylemişti, bu formülün yardımıyla şimdi artık yapacağım fanların çekeceği güçleri (watt olarak) yanlarına yazarım...

İLGİLENENLER İÇİN PRATİK HESAP : HER 8 LEDİN ÇEKECEĞİ GÜÇ, 1 WATT DIR...

ASİL01, rgb ler kendiliğinden renk değiştirmektedirler, herhangi bir kontrole ihtiyaçları yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 6 Ağustos 2010; 20:45:06 >
  • fanlı 64led () için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

fanlı 64led () için pm

Pm in cevaplanalı çok oldu ama henüz bir gelişme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 13 Ağustos 2010; 11:46:21 >
  • Acayip güzel olmuş.
  • 64 ledli kırmızı beyaz benim siparişimdir ve benimdir kimse göz koymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

64 ledli kırmızı beyaz benim siparişimdir ve benimdir kimse göz koymasın

Arkadaş 3 tane sözü vermişti ama 1 taneyi zorla sattık ...

Şaka bir yana eline geçtiğinde yorumunu bekliyorum, hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

quote:

64 ledli kırmızı beyaz benim siparişimdir ve benimdir kimse göz koymasın

Arkadaş 3 tane sözü vermişti ama 1 taneyi zorla sattık ...

Şaka bir yana eline geçtiğinde yorumunu bekliyorum, hayırlı olsun...

öğrencilik hali en sıkışık zamanımda sırf söz verdiğim için aldım. inş gerisi gelir iyi forumlar

• 2 ane 8 ledli ve boyanmış fan aldım işçilik 10 üzerinden 10 fanlar görsel olarak çok güzel istediğimden daha iyi olmuş kendisine teşekür ediyorum.o ptt görevlisinide bir hallediver emrah abi :D hataya getirtmesin beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

2 ane 8 ledli ve boyanmış fan aldım işçilik 10 üzerinden 10 fanlar görsel olarak çok güzel istediğimden daha iyi olmuş kendisine teşekür ediyorum.o ptt görevlisinide bir hallediver emrah abi :D hataya getirtmesin beni :D

Ya var ya o memur atandıktan sonra içimden bir his .oku yediğimi söylemişti, o içimdeki his yanılmamış, eleman mala benziyor afedersin :D, ama ilk gittiğimde iyi fırçalicam ben sen merak etme :D
  • arkadaştan ilk fanı ben almışdım siftah benden bereket ALLAH'dan demişdik

sistemimi tamamladım çok hoş oldu takdım fanı resim eklim

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

arkadaştan ilk fanı ben almışdım siftah benden bereket ALLAH'dan demişdik

sistemimi tamamladım çok hoş oldu takdım fanı resim eklim

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım...

Abicim verdiğin destek için çok teşekkürler...

Kasan çok güzel olmuş, ledler çok parlak çıkmış ama yine de çok güzel görünüyor güle güle kullan... Tekrar fan alman dileklerimle :D

• kardeş fanının bugün kasama tatık dnedim tam takarken birden laev aldı kablolar perdede de yandı biraz zor söndürdüm molex patığın yerden yandı sistem komple gidiyordu valla

napalım biz bu fanı şimdi ? zannedersem sadece kablo kısmı yandı
  • quote:

kardeş fanının bugün kasama tatık dnedim tam takarken birden laev aldı kablolar perdede de yandı biraz zor söndürdüm molex patığın yerden yandı sistem komple gidiyordu valla

yeni kablo lehimleyebilirsin.
    Ama pcye takmadan önce bir adaptörle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

kardeş fanının bugün kasama tatık dnedim tam takarken birden laev aldı kablolar perdede de yandı biraz zor söndürdüm molex patığın yerden yandı sistem komple gidiyordu valla

djemo kardeş bi yolunu bulur heralde

• bende isterim yeşil ledli size bir kaç fana göndersem üzerine ekleme yaparmısınız led teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu için bana neden pm den ulaşmadın? Daha şimdiye kadar bu sorun ilk defa sende oluyor, ben fanları yaparken, yollamadan önce sürekli kontrol eder yollarım, acaba senin fanı takmadığın süre boyunca beklettiğin şartlar yüzünden herhangi bir sorun olmuş olabilir mi? Bakmamı istersen, pm den bilgilerimi isteyebilirsin ve bana yollarsın ben de bakıp elimden geleni yapmaya çalışırım...

Çünkü sen fanı olalı baya olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

quote:

quote:

quote:

Bu konu için bana neden pm den ulaşmadın? Daha şimdiye kadar bu sorun ilk defa sende oluyor, ben fanları yaparken, yollamadan önce sürekli kontrol eder yollarım, acaba senin fanı takmadığın süre boyunca beklettiğin şartlar yüzünden herhangi bir sorun olmuş olabilir mi? Bakmamı istersen, pm den bilgilerimi isteyebilirsin ve bana yollarsın ben de bakıp elimden geleni yapmaya çalışırım...

Çünkü sen fanı olalı baya olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...

pm

• Su an telefonlayim pek bakamadım sayfaya acaba elinizde 92mm fan mevcut mü ?
  • kardeşimden 3 adet 12 cm yeşil beyaz ledli fanlardan satın aldım süper işcilik süper renk uyumu bedavaya yapıyorsun djemo31 başarılarının devamını dilerimteşekkür ederim ilgine ve alakana
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.