Siteden paypal aracılığıyla ürün almıştım.Hızlı kargo güvenilir arkadaş ürünleride kaliteli kolay gelsin yeni kasa kuruyorum parçalar gelince kapınızı çalacağım.
sitesinde yardım severliği belli oluyor,büyük bir ihtimalle gelecek ay kendisinden slevee kablo seti alıcam
pm...
Hayırlı işler kendisi güvenilir ve yardımsever bir arkadaşımızdır ürün çeşidi baya bir artmış Allah işini rast getirsin.
İnş nasip olursa kasa modifiye işim var. Bilgisayar açma kapama tuşu arıyordum. İnternette hiç bir yerde bulamadım. Sonunda forumda sizi buldum. PM Attım.
merhaba psu ları komple ne kadara sleeve yapıyorsunuz ? Birde ne kadar zaman alıyor oda cok önemli malum pc çalışmıcak :)
Selamlar ,
3M çift taraflı bandlı ve güçlü UV şerit aramaktayım PC nin içersine . Tercihen 3pin bağlantılı , ama molex de olabilir . 60cm - 100 cm arası uzunlukta . Elinizde bu şekil birşey varsa pm yada link atabilirmisiniz lütfen ?
Takip süper site yeni kasa aldığımda yüklüce alım yapacağım
E.V.O.42
kullanıcısına yanıt
Bu U.V şerit led, piyasadaki şerit ledlerle bir değil herhalde?
U.V duyarlı parçalar içinmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: FIREWALL
Bu U.V şerit led, piyasadaki şerit ledlerle bir değil herhalde?
U.V duyarlı parçalar içinmi ?
Uv şerit ledler piyasadaki ledler ile tabi ki de farklıdır, bunlar özel üretimdir, piyasada zaten kimsede bulamazsınız... Kasanızda veya kullandığınız farklı yerlerde uv duyarlı ne var ise parlatır...
QART;
Ne zaman isterseniz elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım...