Şimdi Ara

ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
29
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    yakında bende yüklü bir alışveriş yapacağım inşallah, neyi nasıl yapayım karar vermeye çalışıyorum. Gerçekten harika şeyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 12 Ağustos 2015; 8:52:59 >
  • iti günler bana cooler master 890 stacker nvidia edition kasanın üst ön paneli lazım
     ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadayı24

iti günler bana cooler master 890 stacker nvidia edition kasanın üst ön paneli lazım

Öncelikle konumuza ilginiz için teşekkürler...

Fakat ihtiyacınız olan malzeme elimizde maalesef mevcut değildir...

• Sitenize erişim problemi var.
  • Elinizde fan uzatma kabloları varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadayı24

Elinizde fan uzatma kabloları varmı.

Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkürler...

Evet var, dilerseniz; dilediğiniz uzunlukta, kılıf ile kaplı vs çeşitler de yapabiliriz...
  • siteyi daha kullanıcı dostu yaparsanız fena olmaz. hem 3 tane 30cm'lik kabloya 20 lira bayağı fazla diye düşünüyorum kolay gelisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

siteyi daha kullanıcı dostu yaparsanız fena olmaz. hem 3 tane 30cm'lik kabloya 20 lira bayağı fazla diye düşünüyorum kolay gelisn.

Düşünceleriniz için teşekkürler...

Sitenin daha fazla kullanıcı dostu olması gerektiğini belirtirken tema olayını mı, fiyat olayını mı kastettiniz?

Fiyat konusuna gelince ise, bu ürünler maalesef Türkiye'de üretilmiyor, bu gibi ürünlerin satış fiyatını belirlerken yurtdışı sitelerin fiyatlarını göz önünde bulundurmaya çalışıyorum, Türkiye'den de bolca müşterisi olan moddiy sitesinde bu 4 adet kablonun sadece bir adeti kılıfsız şekilde 2,30 USD, yanına kargo ücreti de cabası...

Tabi yine de sizin görüşünüzü dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz, eğer ürün ile alakalı çok fazla fiyat tepkisi alır isek gereğini yerine getiririz siz hiç merak etmeyin, beni forumda da Türkiye'de de bilen bilir zaten...

• Arayüzü kastediyorum çok karmaşık. Bahsettiğiniz yerde de pahalıymış fakat sizde de ''uygun'' değil. Kötünün iyisiyiz diye düşünüyorsanız ona birşey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Arayüzü kastediyorum çok karmaşık. Bahsettiğiniz yerde de pahalıymış fakat sizde de ''uygun'' değil. Kötünün iyisiyiz diye düşünüyorsanız ona birşey diyemem.

Ürün fiyatlarını herkes beğenecek bir durum yok zaten ortada, ürüne ihtiyacınız olsa bile fiyatın çok gelmesi yüzünden almak istemeyebilirsiniz, bu tamamen sizin tercihiniz...

Normalde mutevazi birisiyimdir ve her zaman da öyle devam edeceğim ama aynı zamanda da sizin düşüncelerinize şu şekilde cevap vermek isterim;
    BEN KÖTÜNÜN İYİSİ DEĞİL DE, TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM...

Arayüz konusunda ise düşüncelerinizi dikkate almaya çalışacağız, bu konuda da açıkçası üyelerimizden şikayetten çok takdir alıyoruz; site arayüzü rahat bir alışverişe olanak sağlıyor diye, ama demek ki sizin düşünceleriniz farklıymış, saygı duyarız...

• Kendisiyle sıkıntısız-sorunsuz alışveriş yaptık. Malzemelerin kaliteleri çok iyi. Tavsiye ederim herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Kendisiyle sıkıntısız-sorunsuz alışveriş yaptık. Malzemelerin kaliteleri çok iyi. Tavsiye ederim herkese.

Bu güzel düşünce ve paylaşımınız için çok teşekkürler...

• su kablo setindede %50 indirim yapında 50 tl dussun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

su kablo setindede %50 indirim yapında 50 tl dussun :)

Onlar ile alakalı her an sürpriz bir indirim olabilir yılbaşı öncesinde takipte kalmanızı tavsiye ediyorum :)
    i lov yu :) beklıoz bakalım :D
  • quote:

i lov yu :) beklıoz bakalım :D

www.modifiyemalzemecisi.com
    Prices drop - Modifiye Malzemecisi
    http://www.modifiyemalzemecisi.com/prices-drop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 21 Aralık 2015; 18:42:36 >

tebrıkler 10 lira indirmemişsiniz gercekden ve cidden tebrık edıorum sizi ben 9.99 indirim felan yapar die dusunmusdum acıkcası :D
  • quote:

tebrıkler 10 lira indirmemişsiniz gercekden ve cidden tebrık edıorum sizi ben 9.99 indirim felan yapar die dusunmusdum acıkcası :D

Benim amacım daha fazla kişiye hizmet edebilmek...

İndirim de yapacaksak 5. yılımıza özel adam gibi indirim yapalım ki adımıza yakışsın
  • Selamlar,

Ekran kartı güç kabloları 6+2 şeklinde ayrılabiliyor mu acaba ?

Bir de Kılıflı kablo düzenleyicilerde (24 ve 8 pin özellikle) de bir indirim yapma durumu olursa, kutlamaya ben de katılacağım sanırım
  • Arkadaş çok ilgili ve alakalı. Fiyatlarıda gayet uygun, sorduğum sorulara hemen cevap verdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.