Şimdi Ara

ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
29
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar siparişim şu şekilde. hesabınıza ödemeyi geçiyorum.
     ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda...
  • Merhabalar,

Bana En az 1.5 metrelik Harddisk için SATA 3 kablo lazım. Elinizde böyle bişey mevcut mudur.

Onun dışında Fan kontrolcüsünde kullanılacak fanlar için uzatma kablosu lazım. Böyle bişey var mı?

Teşekkürler.
  • Mesajım bulunsun. Hayırlı satışlar.. Güzel ürünler varmış.
  • Hocam benim işi halletsek artık bir an önce, pm attım kaçtır bakmadınız .
  • allah senden bin kere razi olsun kardesim

• Kendisi ile çok güzel bir alışverişimiz oldu. Çok anlayışlı ve hızlı bir arkadaş herkese tavsiye ediyorum sitesini ziyaret edin mutlaka size uygun fiyatlı ve güzel ürünler bulacaksınız....
  • pm var hocam
  • Psu Uzatma Kabloları (Komple Takım) KIRMIZI istiyorum.
  • Gayet hızlı gönderi yapan ve yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş henüz yeni tanışabildik ilk alışverişte memnuniyet seviyesi yüksek teşekkürler Emrah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Servrc

Gayet hızlı gönderi yapan ve yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş henüz yeni tanışabildik ilk alışverişte memnuniyet seviyesi yüksek teşekkürler Emrah hocam.

Bu güzel paylaşım ve düşünceleriniz için de ben teşekkür ederim...

Eğlenceli modlamalar :P

• ıstedğim kasayı alıyım sızınle irtibata gecicem gercekten güzel olmuş
  • emrah hocam sleeve seti ıcın teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfrace57 -- 1 Mart 2015; 21:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

emrah hocam sleeve seti ıcın teşekkurler

Rica ederim üstat, güle güle kullan, paylaşımın için teşekkürler...

• Emrah arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Yakın zaman içerisinde 2 adet alışverişim oldu. İlki beyaz sleeve set. İkincisi de bu gün gelen 44 butonlu kumandalı RGB LED. Resimleri sizlere paylaşıyorum ve kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
    Sağlıcakla kal arkadaşım...
     ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda... ModifiyeMalzemecisi... Sıvı Soğutma Ürünlerimiz Stoklarımızda...

• Pm den tel no gönderirseniz sizinle bayağı bir alışveriş yapacağım galiba :)
  • Sana birde kabloları sıraya dizen bişi var ondan lazım üstad ;) Fotoların bazıları da mb olarak düşük çıkmış. Düzeltebilirsen çok makbule geçer,) Led olayına girişmek lazım. Şu işleri bi düzene sokalım, modifiyeci ile bayağı görüşeceğiz bu gidişle :) Hayırlısı olsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Sana birde kabloları sıraya dizen bişi var ondan lazım üstad ;) Fotoların bazıları da mb olarak düşük çıkmış. Düzeltebilirsen çok makbule geçer,) Led olayına girişmek lazım. Şu işleri bi düzene sokalım, modifiyeci ile bayağı görüşeceğiz bu gidişle :) Hayırlısı olsun,

www.modifiyemalzemecisi.com
    ModifiyeMalzemecisi - Modifiye Malzemecisi
    http://www.modifiyemalzemecisi.com/49-kablo-sabitleyiciler

Linkte en başta görünen düzenleyicilerden mi bahsediyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 29 Mart 2015; 22:54:24 >

• Evet arkadaşın sisteminde ondan kullanması için tavsiye etmiştim. Sizde de varmış, olurda görür almaya niyetlenirse sisteminde güzel durur. Hayırlı müşteriler,)
  • ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı satışlar.Pleksi yapıyor musunuz acaba kasa kapağına_?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.