Arkadaşlar yavaştan modlamaya baslıyorum.Yarın pc nin içini bosaltıp.Mat siyaha boyıcam.Ama Kasanın iskeleti nasıl çıkar Bilmiyorum.Vida olsa cıkarırım ama Vida değil Değişik bişey...
Güncelll
o madde perçindir ince uçlu bir matkap ile ortasından delersenız kendını atar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
o madde perçindir ince uçlu bir matkap ile ortasından delersenız kendını atar :)
Sonra geri nasıl takabilirim..
perçin aleti ve perçin alarak :)
kolay gelsin,umarım diğerleri gibi yarıda kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpinco
Bugün boyama işini hallettim.Piano black Boyadım süper oldu....
Reklamcıdanda Plexi aldım....Yarın işlemci sogutucu bide 3 tane fan da gelecek büyük ihtimal bi sorun olmassa 3 gün sonra modlamam bitecek şimdi resimleri teker teker çekiyorum Hafta sonu paylaşıcam.İhsallah bi sorun olmaz...
Reklamcıdanda Plexi aldım....Yarın işlemci sogutucu bide 3 tane fan da gelecek büyük ihtimal bi sorun olmassa 3 gün sonra modlamam bitecek şimdi resimleri teker teker çekiyorum Hafta sonu paylaşıcam.İhsallah bi sorun olmaz...
dostum plexi yi nereden? kaça aldın? metre karesine kaç para dediler? ben de arıyorum ancak küçük bir ilçede olduğum için 3mm lik 2.7 metrekare plexiye (1 tabaka) 200 TL istiyor adam. metrekaresi 75 liraya geliyor
kolay gelsin beklemedeyim :)
quote:
Orijinalden alıntı: erdemsaid
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
quote:
dostum plexi yi nereden? kaça aldın? metre karesine kaç para dediler? ben de arıyorum ancak küçük bir ilçede olduğum için 3mm lik 2.7 metrekare plexiye (1 tabaka) 200 TL istiyor adam. metrekaresi 75 liraya geliyor
Yuh çakalın verdiği fiyata bak.
200 lira ne yahu! sanki yemen çöllerinde kaldı da su istiyor adam.
quote:
merakla bekliyorum,tekrar kolay gelsin
mod bitti Burdan Resimlere bakıp yorum yapabilirsinz!!!