Şimdi Ara

modlar hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Arkadaşım madem uyardın gerekçesini söyleseydin keşke.Ama bi de şu var sen beni "düdükleme" sözcüğü yüzünden uyarmıştın.Bu ikisi ardarda geline çok sinirlendim

dostum senin o düdükleme mesajına 3 tane şikayet gelmişti. seni uyarmayıp ne yapabilirdim ???

ayrıca sen bana hiçbir zaman neresi kural dışı diye sormadın ki. ben sana imza kurallarının olduğu yeri soyleyip oraya göre düzenledemiştim. ama sen benim sana gıcık olduğumu sanmışsın ki öylebirşey olamaz

Vay bea Çağrıyla okul arkadaşı çıktık

• quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Haklısın da iski artık mod değil.

Şimdi açılan bir eleştiri topiği iski'yi bağlamaz. Şu an hali hazırdaki modları bağlar ve onlar alınır.

Sen şu anki modları eleştir şöyle ki kendilerini savunsun keratalar.

Neyse senden çıkacak bişey yok, sabahı bekleyelim artık. Bakalım sevgili diğer userlar ne diyecek bu duruma...

bakalım..ne diycekler.....
    Neyse senden çıkacak bişey yok benden çıkacak bişeyin olmaması çok normal...çünkü ben sadece filmin bir karesini ..iski içinde dikkat edersen bağlar bağlamaz demedim sadece duydugumu yazdım...
    ve efsane oldugunu söledim ...

ve baştan yanlışsa yazdıklarım özür diledim

• quote:

Vay bea Çağrıyla okul arkadaşı çıktık

hocalara tembihleyimde sana iyi baksınlar
  • İi olur
  • yaw takmayın bu mod olayını banada imzam için uyarı mesajı geldi..uzun die...Sonra düzelttim...bu kadar küçük kurallarıda böyle güzel bi dostluk ve bilgi paylaşım ortamında sorun etmeyin..herkese saygı ve sevgiler..
  • Benim Takıldığım Nokta Engerekli İnsan Ve Densiz Yeni Üye Olmalarına Rağmen Bu Kadar Çok Olayı Nereden Biliolar Ben Bile O Kadar Olayı Bilmoom Oturup Arşivi İnceledim Demeyin Bana SAkın Gerçek Nickleriniz Ne Onu Söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

Benim Takıldığım Nokta Engerekli İnsan Ve Densiz Yeni Üye Olmalarına Rağmen Bu Kadar Çok Olayı Nereden Biliolar Ben Bile O Kadar Olayı Bilmoom Oturup Arşivi İnceledim Demeyin Bana SAkın Gerçek Nickleriniz Ne Onu Söyleyin

+1
    Niye millet 2 nick kullanır anlamam
  • quote:

quote:

Benim Takıldığım Nokta Engerekli İnsan Ve Densiz Yeni Üye Olmalarına Rağmen Bu Kadar Çok Olayı Nereden Biliolar Ben Bile O Kadar Olayı Bilmoom Oturup Arşivi İnceledim Demeyin Bana SAkın Gerçek Nickleriniz Ne Onu Söyleyin

+1

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_1124178/tm.htm

Burada yazdım sebebini.

Test amaçlı.
  • quote:

quote:

+1

cahil cahil konuşup adamı tav etmeyin..
    ben negative adlı moddan rica ettim .....ayrıca benim ip numuram standart adsl kullanıdıgım için hiç kesmiyorum bağlantıyı isteyen arkadaşlara ip numaramı versinler vben bir çopk olyı biliyorum
    çünkü;
    siteye üye olmadan baya bi önce baya bi takılırdım ama ölesine ve bir çok şeyi biliyorum...
    bi örnej vereyim --can-- adlı modun msn adresinide biliyorum.......
    can1***@msn.com
    bu bilgide şuan yazmıyo........

bilginize.........

• Forumdaki modların MSN lerini bilmek bi marifet değildir.
    Moderatorlar ulaşılamaz kişiler veya bulunmaz hint kumaşı değildir. Bi sorun olursa çekinmeden başvurun.

mewluth@gmail.com msn adresim, ki hangi moderatora pm ile sorarsanız adresini söyler. Ya da profilinde zaten yazıyordur.

Bir de şu var birisi ısrarla ben 2 nick kullanmıyorum diyorsa doğrudur ya da öyle kabul edilir. Fazla üstelemeye gerek yok. İlla "senin bu 2. nickindir gerçek nickini söylesene korkak" şeklindeki tahriklerden şiddetle kaçınınız lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Forumdaki modların MSN lerini bilmek bi marifet değildir.
    Moderatorlar ulaşılamaz kişiler veya bulunmaz hint kumaşı değildir. Bi sorun olursa çekinmeden başvurun.

mewluth@gmail.com msn adresim, ki hangi moderatora pm ile sorarsanız adresini söyler. Ya da profilinde zaten yazıyordur.

Bir de şu var birisi ısrarla ben 2 nick kullanmıyorum diyorsa doğrudur ya da öyle kabul edilir. Fazla üstelemeye gerek yok. İlla "senin bu 2. nickindir gerçek nickini söylesene korkak" şeklindeki tahriklerden şiddetle kaçınınız lütfen.

olaya molozlama dalmasan daha ii olucak bence..
    ben diyorum ki ben forumda takılıyodum..
    ve şuan can adlı modum msn i yazmıyo...profilinde..
    inanmayan baksın ben .
    foruma önceden baktıgımı kanıtlamak için yazdım..
    bilginize....

NOT:ham maddesi agaç olanlar pm atmasın

• Ben de diyorum ki profilde yazmasa bile PM ile hangi MOD'a sorarsan söyler.
    Bi marifet ve ispat değildir.

Olayı dünden beri takip ediyorum ayrıyetten. Ona molozlama denmez bodoslama denir, bilmeyerek bu tabiri kullandığını varsayıyorum. Ama illaki amacın bana moloz demekse de teessüf ederim.
  • quote:

Ben de diyorum ki profilde yazmasa bile PM ile hangi MOD'a sorarsan söyler.

Olayı dünden beri takip ediyorum ayrıyetten. Ona molozlama denmez bodoslama denir, bilmeyerek bu tabiri kullandığını varsayıyorum. Ama illaki amacın bana moloz demekse de teessüf ederim.

sana moloz demedim...
    olaya molozlama dalıyon dedim......
    yani sadece bu olay için geçerli ve ayrıca can adlı modun ben siteye uzun zamandır girmediğini sanıyordum askeremi üniyemi ne gitti galiba...

onada sorulabilir bu nick i hiç görmemiştir neyse
  • Ya şimdi adama inanmıyosanız bu nicki ben sanacaksınız.Densiz ben değilim.Bence inanın
  • quote:

Ya şimdi adama inanmıyosanız bu nicki ben sanacaksınız.Densiz ben değilim.Bence inanın

ya iide..ne alakası var modlar ip nolarımızı görüyo..
    ..ondan endişelenme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: densiz

quote:

Ben de diyorum ki profilde yazmasa bile PM ile hangi MOD'a sorarsan söyler.

sana moloz demedim...
    olaya molozlama dalıyon dedim......
    yani sadece bu olay için geçerli ve ayrıca can adlı modun ben siteye uzun zamandır girmediğini sanıyordum askeremi üniyemi ne gitti galiba...

onada sorulabilir bu nick i hiç görmemiştir neyse

Bodoslama demektir o tabir. Ama ısrarla molozlama diyorsan bunun altında art niyet ararım.

• quote:

Orjinalden alıntı: densiz

dün altını pisleten 16 17 yaşında insanların kendisinden hem yaşça hemde akılca büyük olan insanlara sırf ismi yeşil yazıyo diye EMİR vermesi bence oldukça yanlız..

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın... Sadece tüm modların aynı özelliğe sahip olduğu gibi bir anlam çıktığı için bunu belirtme ihtiyacı duydum...

İkinci olarak bildiğim hiçbir mod arkadaş 16-17 yaşında değil ve bilmediğim sadece cagrı var....
  • hmm konu derin
  • Arkadaş öncelikle hatalı ..

Burada kimseyi yaşıyla degerlendiremezsin, senden küçükler, senden daha mantıklı ve çekici kararlar da verebilir, konusabilir, bunun yaşla alakası yoktur, önemli olan beden yaşı degil, zihin yaşıdır ..

Burada her yaştan insan var, ve herkes birbirini yaşına göre degil, fikirlerine göre tanıyor ve kafasında biçimlendiriyor, yaşı küçük olanlarla arkadaşlık kuruyor, çünkü neden, kafası uyuşuyor ..

Kimse senin gibi çıkıp, bu yaştakiler efendim şöyle böyle demiyor, bunu diyenin zihin yaşını düşünmek gerekiyor

Ayrıca, tüm modları genelleme yapman da ikinci yanlışın, böyle bir forum açmanda üçüncü yanlışın
    Tamam hadi açtın, ama dediğim gibi, bu tip hitaplarda bulunman, bunları düşünmen yanlış

Burda yaş için bulunmuyoruz, yaşıtlarla konusacagiz diye birşey de yok, ben öyle insanlar biliyorum, 17 yaşında, 35 yaşında bir adamdan daha süper her işi,herşeyi yapabilen, doğru düzgün konusan, düzgün davranan ...

Saygılar ,SEVGİLER ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.