Şimdi Ara

modlar hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Negative®

Arkadaş öncelikle hatalı ..

Burada kimseyi yaşıyla degerlendiremezsin, senden küçükler, senden daha mantıklı ve çekici kararlar da verebilir, konusabilir, bunun yaşla alakası yoktur, önemli olan beden yaşı degil, zihin yaşıdır ..

Burada her yaştan insan var, ve herkes birbirini yaşına göre degil, fikirlerine göre tanıyor ve kafasında biçimlendiriyor, yaşı küçük olanlarla arkadaşlık kuruyor, çünkü neden, kafası uyuşuyor ..

Kimse senin gibi çıkıp, bu yaştakiler efendim şöyle böyle demiyor, bunu diyenin zihin yaşını düşünmek gerekiyor

Ayrıca, tüm modları genelleme yapman da ikinci yanlışın, böyle bir forum açmanda üçüncü yanlışın
    Tamam hadi açtın, ama dediğim gibi, bu tip hitaplarda bulunman, bunları düşünmen yanlış

Burda yaş için bulunmuyoruz, yaşıtlarla konusacagiz diye birşey de yok, ben öyle insanlar biliyorum, 17 yaşında, 35 yaşında bir adamdan daha süper her işi,herşeyi yapabilen, doğru düzgün konusan, düzgün davranan ...

Saygılar ,SEVGİLER ..

katılıyorum bu görüşe. ki yaşa göre hitap edilseydi birçok kişi dh yi o kadar sevmezdi. şahsen dh olmadan yapamıyorum internete girmemin sebebi dh. ve burada bana yaşıma göre değil düşüncelerime göre davranılıyor. buna göre ya saygı görür insan ya da hiç sevilmeyen biri olur çıkar

• quote:

Orjinalden alıntı: java

İkinci olarak bildiğim hiçbir mod arkadaş 16-17 yaşında değil ve bilmediğim sadece cagrı var....

yok abicim ben o yaşı geçeli 5 sene oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

İkinci olarak bildiğim hiçbir mod arkadaş 16-17 yaşında değil ve bilmediğim sadece cagrı var....

yok abicim ben o yaşı geçeli 5 sene oldu

sen demekki hic büyümüyorsun onlarin gözünde

• ahaaahhh iski olsaydıda bassaydı kilidi :)
    forumun şu haline şükredin siz
    java
    mewlith(sinemaya msj ını gördüm ekleme yaptım sen anladıysan pm at)
    neg
    çağrı
    adamlar gayet iyi bence
    aha boş vermiş olanlarda var kabul
    bazıları daha nerede neyapılır bilemeyen olur adam forumun her alanına hakim olacak diye bir dertyok
    ama
    birazda kendinize bakın yaw
    konudışında konuşacak birşey kamadı
    hersayfada en az 2 tane forumdaki kızlara dair topiği oldu
    hersayfada aynı topikten 1tane var
    örneğin masa üstü ve üye fotoları üst konu yapılsaydı iyi olurdu her hafta yeni konu olarak karşımıza çıkmazdı
    10 gün öncesinin tarihine kadar kaç sayfa topik var konudışında bir sayın
    modlara yüklenmeden önce bir kendinize ping atın
    sonuçta burası bir donanım sitesi ve konu dişi
    ayrı bir site oldu neredeyse
    jkonu dışındakiler ne donnımda ne yazılımda yoklar
    hayır mirç faln bukadar kötümü ki
    forumda yazışılıyor
    neyse
    kurallara uyun uymazsanız neden dürtüldüm demeyin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: densiz

dün altını pisleten 16 17 yaşında insanların kendisinden hem yaşça hemde akılca büyük olan insanlara sırf ismi yeşil yazıyo diye EMİR vermesi bence oldukça yanlız..

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın... Sadece tüm modların aynı özelliğe sahip olduğu gibi bir anlam çıktığı için bunu belirtme ihtiyacı duydum...

ben hepsinin fiziksel yaşından bahsetmedim ki insanın bi dogum tarihinden ötürü gelen biyolojik yaşı birde beyinsel faliyetlerinden gelen zihinsel yaşı vardır zaten burda amaçım ..

MODları bir zan altında bırakmak deil sadece ben gördügüm şeyi yazdım bu sadece bu forumda olan birşey deil...
    tüm forumlarda oluyo..aynı şey........

• Sanırım molozlama lafını geri almadın.

Öyleyse ben de sana şunu söyliyim. Bana molozlama dalıyorsun sebebi sanırım; topikte hiç mesajım olmamasına karşın yorum yapmam. Yoksa başka bi sebep göremiyorum.
    Yani bir kişinin topikte hiç mesajı yoksa konuya uzak olduğu anlamını mı çıkarıyorsun? Eğer mesajım yoksa yorum yapma hakkım da yok mu diyorsun?

Senin mantığınla devam ediyorum konuya.
    Sen bana bu yakıştırmayı yapıyorsun, şimdi millet de sana;

"Senin bu forumda hiç mesajın yok, daha yeni gelmişsin, neye molozlama dalıp modlar hakkında yorum yapıyorsun? Madem mesajın yok yorum yapma da hakkın yok. Bir tane moderatorun MSN adresi var diye ne yapalım yani öpüp başımıza mı koyalım. Hem 1 tane olay görüp genellemişsin. Başka örnek isteniyor o da yok. iski diyorsun o da moderator değil. Ezberden konuşuyorsun. Nedir amacın? Modlar sazan gibi topiğe atlayıp kendini deli gibi savunsun, ben de lafı koyayım komik duruma düşşün mü?"

Deseler ne düşürüsün?

Senin mantığından hareketle yazdım. Yoksa benim için eski yeni kullanıcı farketmez. Bunlar benim düşüncelerim değil. Benim böyle bir mantık anlayışım yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: SouLGirL

way bea ne espiri idi.allahtan kolay algılamamız için smiles koymuşsun.yoksa böyle kaliteli espirileri nasıl anlardık
  • Basit mantıkla modlarıda polis olarak düşün. Örnek poliside herzaman eleştiririz ama birde hayatımızda olmadıklarını düşün. Sabah haberlerde izledim brezilyada çeteleri nasıl halkı soyuyorlar tekme tokat polis desen ortada yok onu izleyice buradakilerin kıymetini anlıyorsun bence modluğun hiçbir artısı yok sen rahat rahat forumda gezerken o gelen şikayetleri inceliyor binlerce kişiyle uğraşmak gerçekten zor birde aktif mod sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Örnek Negative® mesela özelden birçok kere işim düştü hiçbirine olumsuz yaklaşmadı elinden geldiği kadarıyla yardımcı oldu sağolsun ve eminim benim gibi yüzlercesine yardımı dokunmuştur eğri oturup doğru konuşmak lazım. mevluth mesela ben mod olsam daha fazla kasardım ama hiç öyle bir şey yok user gibi davranıyor herkesle diyaloğu iyi daha şimdiye kadar birisini kırdığını görmedim. cagri105 ile ufak bir sürtüşmemiz olmuştu buda onun biraz fazla kuralcı olmasında kaynaklanıyor. Başka forumlarıda gördüm sistemiyle problemini yazan user a Adminin ( dikkat edin mod değil admin) yazdıklarını yazıyorum "Ulen sistemini yazmayan lavuklarada hasta oluyorum kardeşim ben müneccimmiyim" ve bu forum türkiyenin en büyük forum sitelerinden biri. Buradaki mod lar en azından bu kafada değil anlaşamadığın veya ters olduğunu düşündüğün kişiyele problemlerini özelden hallet. 5 postun var ama bakıyorum forumla ilgili çok şey biliyorsun sanırım sırf bu topici açmak için aldın, kurallara yanlış veya eksik uygulayan Moderatorları admine şikayet et böyle topicler açıp küçük düşürmeye çalışma

• quote:

quote:

quote:

dün altını pisleten 16 17 yaşında insanların kendisinden hem yaşça hemde akılca büyük olan insanlara sırf ismi yeşil yazıyo diye EMİR vermesi bence oldukça yanlız..

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın... Sadece tüm modların aynı özelliğe sahip olduğu gibi bir anlam çıktığı için bunu belirtme ihtiyacı duydum...

ben hepsinin fiziksel yaşından bahsetmedim ki insanın bi dogum tarihinden ötürü gelen biyolojik yaşı birde beyinsel faliyetlerinden gelen zihinsel yaşı vardır zaten burda amaçım ..

MODları bir zan altında bırakmak deil sadece ben gördügüm şeyi yazdım bu sadece bu forumda olan birşey deil...
    tüm forumlarda oluyo..aynı şey........

Kusura bakmayın ama yazını okuyan hiç kimsenin sizin zeka yaşından bahsettiğinizi düşüneceğini sanmıyorum... Siz basbayağı yıla göre yaştan bahsetmişsiniz... Okunandan anlanan bu... Aksini kastetmek istediyseniz kelimelerinizi daha iyi eçmelisiniz demek ki....

Ne anlattığınız değil karşınızdakilerin ne anladığı önemlidir... Bunu hiç unutmayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

Orjinalden alıntı: SouLGirL

way bea ne espiri idi.allahtan kolay algılamamız için smiles koymuşsun.yoksa böyle kaliteli espirileri nasıl anlardık

Vay okul kardeşim.Koymuş lafı

• Biz ne modlar gorduk Cagri gayet efendi bi adam bence tepki abartılı

guven saglasın diye yazmıs eski nickini gayet normal,moderatorden harddisk donemini kaciran bi arkadas oldugun icin seni anlıyorum.

• quote:

@ Engerekli İnsan..

bu forumda yanlızca ben user deilim yeni ve eski binlerce üyesi olan bi forum bu kadar kısa sürede ben bunu gördüysem başkalarınıda gören userlar vardır..
    msl efsanevi MOD iski..
    onunlada ilgili veri tabanında bi çok şey bulabilirsin..

ÖRNEK::Kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumların bulundugu tüm topicleri siliyomuş galiba..
    galiba diyorum çünkü canlı şahit olmadım..
    bide şey var...
    msl bi parça satarken...SÜPER MOD
    ULTRA MEGA MODDAN PARÇALAR cinsinde alaycı veya megaloman bi tavırla topicler actıgınıda duydum..
    eger yanlışım var ise şimdiden İSKİden özür dilerim sadece duyduklarım ..

umarım tatmin edici olmuştur...

vay be ne gunlerdi

• Arkadaşlar geçmişi bırakın da şimdiki yada gelecek zamana bakın biraz ..
  • quote:

Arkadaşlar geçmişi bırakın da şimdiki yada gelecek zamana bakın biraz ..

geçmişini bilmeyen forumun geleceginden şüphe etmesi lazım....

sonucta kişilerin bakış açıları sadece kendilerini ilgilendirir....
  • Sen bakmaya dewam et o zaman, açtıgın konudan neye baktıgın belli oluyor zaten, lafım sana degildi ..
  • Bir senenin üzerinde buraya üyeliğim var...Ve bu bir sene dahilinde adaba aykırı olmamak kaydıyla, karşı oldugum herşey hakkında fikrimi dile getirdim..Bİr kere dahi uyarılmadım..Demek ki işi kuralına göre yaptıktan sonra burada konuşulabiliyor..Ben bütün modlarla muhatap olmadım..Muhatap oldugum modlarında , bu ünvanlarını hakettiklerini düşünüyorum...Yardım istediğim zaman yardımcı oluyorlar , sorularımı cevaplıyorlar...Hatası oldugunu düşündüğünüz mod arkadaşlar da eğer hatalılarsa bu eleştiriler karşınsında eminim hatalarını düzelteceklerdir...
  • quote:

Sen bakmaya dewam et o zaman, açtıgın konudan neye baktıgın belli oluyor zaten, lafım sana degildi ..

Sanırım banaydı

quote:

Orjinalden alıntı: jeremy

Bir senenin üzerinde buraya üyeliğim var...Ve bu bir sene dahilinde adaba aykırı olmamak kaydıyla, karşı oldugum herşey hakkında fikrimi dile getirdim..Bİr kere dahi uyarılmadım..Demek ki işi kuralına göre yaptıktan sonra burada konuşulabiliyor..Ben bütün modlarla muhatap olmadım..Muhatap oldugum modlarında , bu ünvanlarını hakettiklerini düşünüyorum...Yardım istediğim zaman yardımcı oluyorlar , sorularımı cevaplıyorlar...Hatası oldugunu düşündüğünüz mod arkadaşlar da eğer hatalılarsa bu eleştiriler karşınsında eminim hatalarını düzelteceklerdir...

suan icin bi sorun yok,dedigin kriterlerden sapan bir mod vardı ondanda kurtulduk,mod arkadaslara kolay gelsin hepsi iyi niyetli gercekten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.