Şimdi Ara

modlar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma yeni üye olmama ragmen gördüm ki bazı modlar mod oldukları için ADAM olmak mı Yoksa MOD olmak mı arasında tercih yapamıyolar...
    Ve ADAM olmak Yerine MOD olmayı tercih ediyolar....

MODların görevleri unutmasınlar ki Biz USERLAR USER oldugumuz sürece sürecektir..

BU topic i kitleyebilir..silibilir yada benim nickimi banlayabilirsiniz ama bu dediklerim tamamen dogru olan şeyler...

DEDİĞİM GİBİ ::İLK ÖNCE ADAM OLUN SONRA MOD OLMAYA ÇALIŞIN..
    dün altını pisleten 16 17 yaşında insanların kendisinden hem yaşça hemde akılca büyük olan insanlara sırf ismi yeşil yazıyo diye EMİR vermesi bence oldukça yanlız..
    Demin imza konulu başlıkta..
    Tabi ki kişi imzasını userlara sorucak öle imzalar varki adamı tav ediyo..

ÖRNEK::Önemli Not : Eski nickim Hackerteam06 idi.Hack ile alakam olmadığı için değiştirdim.Bilgilerinize...

bence buda hatalı zaten forum kuralları geregi böle bir nickin verilmesi hatalı çünkü yasal olmadıgı gerekcesi ile benim bildigim hack crak vs konuşulamıyo..
    Hadi onu geçtim...
    BÖLE nick almış birine MODluk verilmeside ayrı bi sorun....

saygılar....

• Bravo sana.Helal olsun
  • Ama tabi hepsi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Ama tabi hepsi değil

yok hepsi deildir elbet sadece kendini böle hissedenler ve altını dün pisletenler bu yazıya sinirlensin..
    diger MODlara saygılar...
  • "densiz" sana katılıyorum ama keşke yeni bir kullanıcı açmayıp halihazırdaki nickname in ile düşüncelerini dile getirseydin...(tabi foruma yeni üye değilsin düşüncesi tamamen benim kişisel fikrim...)

Sonuçta burası bir forum.Saygı ve kurallar çerçevei içinde fikrini istediğin gibi dile getirebilirsin,kimsede seni bunun için yargılayamaz..Değilmi?
  • Elbette bir bu modlar için bir genelleme olamaz...
  • ben burdaki modlari bilmiom tanimiom ama

nerde olursa olsun genelikle böyle bu mod lar fark etmez kendilerini bise saniolar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Oyun Hakkında Bazı Sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

"densiz" sana katılıyorum ama keşke yeni bir kullanıcı açmayıp halihazırdaki nickname in ile düşüncelerini dile getirseydin...(tabi foruma yeni üye değilsin düşüncesi tamamen benim kişisel fikrim...)

Sonuçta burası bir forum.Saygı ve kurallar çerçevei içinde fikrini istediğin gibi dile getirebilirsin,kimsede seni bunun için yargılayamaz..Değilmi?

yanlız ben agüney deilim....
    bu benim kendi nickim ve yeni üyeyim 1ay olmadı daha...
    başka sorusu olan
  • Ben de bugün üye oldum ve şunları söylemek istiyorum.

Nick forumda seçerken hack ile ilgili şeyler seçilebilir. Ama hack ile ilgili şeyler konuşulamaz. Benim kurallardan anladığım bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Ben de bugün üye oldum ve şunları söylemek istiyorum.

Nick forumda seçerken hack ile ilgili şeyler seçilebilir. Ama hack ile ilgili şeyler konuşulamaz. Benim kurallardan anladığım bu.

hayır sonucta hackle alakam yok yazması offside..
    neden diycen
    demek ki hacker öztentisi olan bi adam..
    yandık şimdi bu bizim postlardan İPmizi alır sonra bize format atar..
    tabii bilgisi varsa
  • 1-)hocam herkese herzaman soylediğim gibi benim hack ile hiçbir alakam yok.zaten hack konusunda da birşey bilmiyorum.
    2-)nick konusuna gelince benim eski nickim olan"hackerteam06" yı sırf bu gibi sözler yüzünden değiştirmiştim.
    3-)herşeyi geçelim bir insan hiçbir şekilde geçmişi ile yargılayamazsınız. bu kanunda suçtur.
    4-)imza hakkında şunu soyliyeceğim. BURADAKI kurallar dahilinde istediğinizi yapabilirsiniz.@Aguney nicki uyemize anlatamadığım olay budur.ben koyduğu resme felan bişey soylemiyorum.kullandığı satır sayısı fazlaolduğu için imzası kural dışı.kurallar açık verdiğimlinkte yazıyor.
    5-)bana gelen pmler de "şu üyenin imzası kural dışı izin veriyorsunuz?bana neden izin vermiyorsunuz?"diyorlar.eğer ben imzası kuraldışı olan arkadaşları uyarmazsan şikayet pm lerine ne cevap vereceğim?
    6-)allah huzurunda yemin ederim.ben bu forumda kendi çıkarım için hiçbirşey yapmadım.günde 100 tane üyeyi uyarıyoruz.üyeleri uyarma görevi benim ise ben gaddar mı oluyorum.
    7-)kurallara uymayanları herzaman için pm ile uyarmışımdır.aslında uyarmadan direk silebiliriz de ama biz herkesin kendi isteğiylekurallara uymasını istiyoruz.
    8-)sanmayınız ki forumda sadece bazı kişiler uyarılıyor. şuan gelen kutumda 250 tane şikayet mesajı var.hepsi incelenmiş
    9-)kötü niyetli hiçbir zaman olmadım. kendimi yüksek görmedim.sadece kurallara uymanızı istiyorum.benimiçin değil. forum için
    10-)imzamda eski nickimi nickimi belirtmemin nedeni : 2.el bölümünde alım-satım da güven teşkil ediyor
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri105 -- 28 Eylül 2004, 1:17:20 >

• Bu benim şahsi fikrim diye belirtmiştim.Bu illede böyledir diye iddia etmedim.Soru niteliği taşıyan bir cümlede kurmadım.Seni "aguney" nickli arkadaş sandığım izlenimi yaratacak birşeyde söylemedim vs.vs.vs gerçekten tartışma yaratmak istemiyorum.

Ben post sayına bakarak böyle bir hükme varmıştım,haksızlık etmiş olabilirim haklısın.Bazı modlar ile ilgili düşüncene de hala katılıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: densiz

quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

"densiz" sana katılıyorum ama keşke yeni bir kullanıcı açmayıp halihazırdaki nickname in ile düşüncelerini dile getirseydin...(tabi foruma yeni üye değilsin düşüncesi tamamen benim kişisel fikrim...)

yanlız ben agüney deilim....
    bu benim kendi nickim ve yeni üyeyim 1ay olmadı daha...
    başka sorusu olan

• quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

1-)hocam herkese herzaman soylediğim gibi benim hack ile hiçbir alakam yok.zaten hack konusunda da birşey bilmiyorum.
    2-)nick konusuna gelince benim eski nickim olan"hackerteam06" yı sırf bu gibi sözler yüzünden değiştirmiştim.
    3-)herşeyi geçelim bir insan hiçbir şekilde geçmişi ile yargılayamazsınız. bu kanunda suçtur.
    4-)imza hakkında şunu soyliyeceğim. BURADAKI kurallar dahilinde istediğinizi yapabilirsiniz.@Aguney nicki uyemize anlatamadığım olay budur.ben koyduğu resme felan bişey soylemiyorum.kullandığı satır sayısı fazlaolduğu için imzası kural dışı.kurallar açık verdiğimlinkte yazıyor.
    5-)bana gelen pmler de "şu üyenin imzası kural dışı izin veriyorsunuz?bana neden izin vermiyorsunuz?"diyorlar.eğer ben imzası kuraldışı olan arkadaşları uyarmazsan şikayet pm lerine ne cevap vereceğim?
    6-)allah huzurunda yemin ederim.ben bu forumda kendi çıkarım için hiçbirşey yapmadım.günde 100 tane üyeyi uyarıyoruz.üyeleri uyarma görevi benim ise ben gaddar mı oluyorum.
    7-)kurallara uymayanları herzaman için pm ile uyarmışımdır.aslında uyarmadan direk silebiliriz de ama biz herkesin kendi isteğiylekurallara uymasını istiyoruz.
    8-)sanmayınız ki forumda sadece bazı kişiler uyarılıyor. şuan gelen kutumda 250 tane şikayet mesajı var.hepsi incelenmiş
    9-)kötü niyetli hiçbir zaman olmadım. kendimi yüksek görmedim.sadece kurallara uymanızı istiyorum.benimiçin değil. forum için
    10-)imzamda eski nickimi nickimi belirtmemin nedeni : 2.el bölümünde alım-satım da güven teşkil ediyor
    teşekkürler

Arkadaşım madem uyardın gerekçesini söyleseydin keşke.Ama bi de şu var sen beni "düdükleme" sözcüğü yüzünden uyarmıştın.Bu ikisi ardarda geline çok sinirlendim

• quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

1-)hocam herkese herzaman soylediğim gibi benim hack ile hiçbir alakam yok.zaten hack konusunda da birşey bilmiyorum.
    teşekkürler

ben sadece senin o eski nickindeki yazıyı örnek verdim..
    şahsi alma olayı..
    ayrıca eger modlar arasında kendini yüksek gören varsa..dediğim gibi bir mod sadece user oldugu zaman mod olur düşünsenize tüm userların ayrıldıgı ve sadece modların kaldıgı bir forum olma riskinizde var imkansız demeyin insanları bir foruma ısıtmak ZOR sogutmak ise oldukça KOLAYDIR..
    insan psikolojisi gereği...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densiz -- 28 Eylül 2004, 1:22:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Arkadaşım madem uyardın gerekçesini söyleseydin keşke.Ama bi de şu var sen beni "düdükleme" sözcüğü yüzünden uyarmıştın.Bu ikisi ardarda geline çok sinirlendim

dostum senin o düdükleme mesajına 3 tane şikayet gelmişti. seni uyarmayıp ne yapabilirdim ???

ayrıca sen bana hiçbir zaman neresi kural dışı diye sormadın ki. ben sana imza kurallarının olduğu yeri soyleyip oraya göre düzenledemiştim. ama sen benim sana gıcık olduğumu sanmışsın ki öylebirşey olamaz
  • Dostum o zaman başka örnekler de istiyorum.

Haydi bakalım bütün kirli çamaşırlarını dök ortaya modların!

Bakalım neymiş bu bizim modlar?
  • quote:

Dostum o zaman başka örnekler de istiyorum.

engerekli senin kuyruk acın var galiba kim bastı ise git ona TISLA..
    ben cagrının imzasında yazandan yola çıkacak o örnegi verdim eminim ki diger userlarında gördügü ve beli birazdan yazacakları MOD offside ları vardır...
    ben hepsini biliyorum demedim......
    sadece uyarma amaçlı yazdım....

bu arada fazla TISLA ma kendini SOKUCAN.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: densiz

quote:

Dostum o zaman başka örnekler de istiyorum.

engerekli senin kuyruk acın var galiba kim bastı ise git ona TISLA..
    ben cagrının imzasında yazandan yola çıkacak o örnegi verdim eminim ki diger userlarında gördügü ve beli birazdan yazacakları MOD offside ları vardır...
    ben hepsini biliyorum demedim......
    sadece uyarma amaçlı yazdım....

bu arada fazla TISLA ma kendini SOKUCAN.....

Ya ne var kızacak.
    Hem kendin diyosun kişisel alma diye hem de başka örnek veremiyorsun. Bunu nasıl kişisel almayayım ben öyle tek örnekle iddia atarsan ortaya ...

Kuyruk acım olsa inanki hemen yazardım zaten alayını sevmem bunların. Ama işte elimde delil yok bişey yok. Boş boş konuşmayayım diyorum.

• @ Engerekli İnsan..

bu forumda yanlızca ben user deilim yeni ve eski binlerce üyesi olan bi forum bu kadar kısa sürede ben bunu gördüysem başkalarınıda gören userlar vardır..
    msl efsanevi MOD iski..
    onunlada ilgili veri tabanında bi çok şey bulabilirsin..

ÖRNEK::Kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumların bulundugu tüm topicleri siliyomuş galiba..
    galiba diyorum çünkü canlı şahit olmadım..
    bide şey var...
    msl bi parça satarken...SÜPER MOD
    ULTRA MEGA MODDAN PARÇALAR cinsinde alaycı veya megaloman bi tavırla topicler actıgınıda duydum..
    eger yanlışım var ise şimdiden İSKİden özür dilerim sadece duyduklarım ..

umarım tatmin edici olmuştur...
  • Haklısın da iski artık mod değil.

Şimdi açılan bir eleştiri topiği iski'yi bağlamaz. Şu an hali hazırdaki modları bağlar ve onlar alınır.

Sen şu anki modları eleştir şöyle ki kendilerini savunsun keratalar.

Neyse senden çıkacak bişey yok, sabahı bekleyelim artık. Bakalım sevgili diğer userlar ne diyecek bu duruma...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.