Şimdi Ara

MODRİC BALONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyun olarak bana göre kendi bazında en kotü performansı sergilemesine rağmen bu sene her şeye aday gösterildi.madrid lobisi gercekten var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldo balonunu taşıyan ortasahadır kendileri
  • Modrici karalama kampanyasınıb amacı ne?

• real'de bundan daha iyi sezonları olmuştu. özellikle 2016-17'de. geçen sezon takımda o kadar iyi değildi ama milli takımda insan üstü oynadı adam. esas mevkisi merkez olmasına rağmen bazen ön libero gibi bazen on numara gibi oynadı. liderlik etti. o yaşında deli danalar gibi koştu.
  • Bir Modric'in balon olmadığı kalmıştı, sevgili her haltı bilen DH üyeleri ile birlikte bu da oldu.

Adam daha ne yapsın maç esnasında sahada uçan sineği topla vurup ikisini birlikte kaleye mi soksun?

Görevleri saha içinde farklı olsa bile mevki olarak baz alındığında Kante ile birlikte aktif futbolda şuan en iyi orta sahadır. Futbolculuğunun iyi olması kadar adam mütevazi bir kişilik. Kesinlikle yılın oyuncusu.
  • Sırf ronaldo ödül alamadı diye deliriyorsunuz resmen. Ronaldo boş kaleye golleri sıralarken o toplar gökten gelmiyor güzel kardeşim haberin olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Ozan Kabak Balonu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balon birisi varsa Modric değil Toni Kroos'tur
  • reyiz modrici karalamiyorum, diyorum ki modricin en iyi senesi bu sene degildi ne oldu da butun odullere bu sene aday oluyor

• Konu iq turnusolu gibi resmen.

• ronaldo gittiği için bir kahraman çıkartmaları lazımdı o da modric oldu.

modric iyi topçu lafım yok. adayda gösterilmesi doğal ama kazanması absürt :D

şampiyonlar ligindeki o performanstan sonra ronaldo'nun o ödülü alması lazımdı.
  • Eskiden bizim ülkede futbolun gelişmemesini sürekli altyapıya bağlardım artık bağlamıyorum. Bu kafalar olduğu sürece ne altyapı ne üstyapı hiçbir şey gelişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 5 Eylül 2018; 15:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

reyiz modrici karalamiyorum, diyorum ki modricin en iyi senesi bu sene degildi ne oldu da butun odullere bu sene aday oluyor
    Hırvatistan ile Finale kaldı.Daha ne olsun..
  • blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Balon birisi varsa Modric değil Toni Kroos'tur
    +1

Kroos'un kalitesizliği yanında modric gibi sahada adım atılmadık yer bırakmayan biri olmadığında iyice ayyuka çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Hırvatistan ile Finale kaldı.Daha ne olsun..

Alıntıları Göster
    Adam gibi rakiple karşılaşmadılar ki (tabi turnuvanın en balon takımı olan İngiltere yi ciddi bir rakip olarak görüyorsan başka)

• Gün geçmiyor ki bi konuda daha balonlar uçuşmasın.
  • Modric takım oyunu oynuyor, takım kötüyse kötü iyiyse iyi oluyor. Ligte takım dökülürken pek fark yarattığını göremedim. Defansı zayıf takımda patates olur. 1 gol 6 asist ile lig, 1 gol 1 asist ile CL'yi tamamladı. Bu rakamlarla listeye girmesi skandal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He valla ya De Gea da çöp 0 gol 0 asistle ligi tamamladı adama en iyisi diyolar ayıp bi şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.