Şimdi Ara

Modül hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar regal 106 ekran tv alıcam özelliklerinde CI+ yazıyor buna modül olur mu birde şifreleme olayları varmış sanırım bu işte cahilim biraz aydınlatırsanız sevinirim
    modül link bu modülü almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekat -- 28 Ağustos 2014; 13:09:20 >

• regal vestelin malı sorun çıkacağını sanmam. zaten ci+ da destekliyor yazıyor sa hiç bir sıkıntı çıkmaması lazım.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    peki hocam bu şifre çözmeme olayı varmış galiba onun hakkında bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fekat

peki hocam bu şifre çözmeme olayı varmış galiba onun hakkında bilginiz var mı

işte sen o yuvaya modülü takınca modül kart ikilisi şifreyi çözecek. ben modül kullanıyorum sorun olmuyor takınca şifre direk çözülüyor donma vs. gibi şeyler yok. televizyondan televizyona değişirmi bilmem ama vestelin markalarında sorun çıkacağını sanmam. ama sorun çıkabileceğine karşı şüphelerin duyumların varsa araştır tabiki. istersen regal kullanan biriyle konuş. ama sonuçta bu ürünler test edilip piyasaya sürülüyor. bence sorun çıkmaz.modül olayı baya güzel bir olay. tavsiye ederim. modül alırken süper paket almanı tavsiye ederim. sonra yükseltme için fahiş fiyatlar çekiyorlar.
    hocam son olarak bir şey daha soracağım bu verdiğim linkteki süper paket Cı+ değil bu bir sorun yaratırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fekat

hocam son olarak bir şey daha soracağım bu verdiğim linkteki süper paket Cı+ değil bu bir sorun yaratırmı acaba

eğer tvin ci ve ci+ yı destekliyorsa sorun olmaz. zamanında araştırmıştım ci + nın farkını ci + da bisskey girme özelliği varmış ama senin tvinde vardır vestellerde oluyor çünkü biss girme özelliği sana bir artısı olmaz o yüzden bu özelliğin. ikinci farkda dsmartın ci+ modüllerde daha fazla kontrolü oluyormuş bu yüzden birçok kişi ci+ istemiyor. ama sen dersenki ben illa ci+ istiyorum zaten dsmart vermeye can atıyormuş. bu dünya kupasında birçok kişiyi dsmart ci modülünüzi ci+ ya çevirelim bisskey girebilirsiniz diye aramış arayanlarıda hemen bayiden ücretsiz değiştirin demiş. biraz incelersen bu bölümde konularda mesajları görürsün. sence dsmart ücretsiz böyle birşeyi yapacak firmamı demekki bir karı var sen ci+ yı salla ci dan devam et benimkide ci. on numara hiç bir soruu yok maşallah. :D

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.