Merhaba arkadaşlar. Evimde digitürk var ama ben bir modül alsam digitürk kartı ile başka bir receiverde (lig tv ) izleyebilirmiyim ? Bunun için hangi modül gerekli ?
Eğer CryptoWorks kart kullanıyorsan CryptoWorks modülle kullanabilirsin. Yok eğer kartın irdeto ise maalesef kullanamazsın.
denemekte fayda var.
Bu iş benide bozdu.Ya sırf Lig için Digiye geçicem yada D-Smarttan Lig TV yi açmanın bir yolunu bulucam.
quote:
Orjinalden alıntı: NEWEST
Eğer CryptoWorks kart kullanıyorsan CryptoWorks modülle kullanabilirsin. Yok eğer kartın irdeto ise maalesef kullanamazsın.
Kartım CryptoWorks.Hangi modül benim işimi görür? Fazla bilgim yok bu konulardada..
arkadasım bende ccam var kullanmıyorum ıstersen sana vereyım ısını goruru kelepır fıyatına kargo senden olucak sekılde ılgılenırsen pm at selamlar
Almışken sıfır iyi bişey alayım diyorum bilgisi olan arkadaşlar önerilerde bulunursa memnun olurrum.
Alman malı orjinal Digiturk CryptoWorks modülü işini görür. Piyasada Singapur malı olanıda var onu tavsiye etmem.
Sevgili NEWEST Alman malı modülü elektronikçilerde bulabilirmiyim sence. D smart aldım lig tv abonesiyim singapur yapımı modül. Lig tv 1 dk açılıp görüntü gidiyor. DT yetkili serviste yokmuş. Karaköyde var mıdır? Saygılar...
Karaköyde kesin bulursun
Karaköye gitme şansımız yokki. Link verebilirsen çok daha iyi olur.