Merhaba hocam. Kısa bir sorum olacak. Daikin termostatınızdan memnun musunuz?
erkanforum
kullanıcısına yanıt
merhaba; Genel anlamda memnunum , bir tek 0,5 hassasiyetli olmasını pek sevmedim.0,1 hassasiyetli olsaymış daha iyiymiş.Aydında yaşıyorum.Şuanda en düşük sıcaklıklar 3-8 derece aralığında. termostattan 22,5 dereceye ayarladığımda güzel ısınıyorsun. 22 dereceye ayarladığımda bu sefer kombi pek çalışmıyor.petekler buz gibi oluyor.odamdaki digital termometre 21,6 ları göstermesine rağmen devreye girmiyor.bende 22,5 da bırakıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TheYengec1
merhaba; Genel anlamda memnunum , bir tek 0,5 hassasiyetli olmasını pek sevmedim.0,1 hassasiyetli olsaymış daha iyiymiş.Aydında yaşıyorum.Şuanda en düşük sıcaklıklar 3-8 derece aralığında. termostattan 22,5 dereceye ayarladığımda güzel ısınıyorsun. 22 dereceye ayarladığımda bu sefer kombi pek çalışmıyor.petekler buz gibi oluyor.odamdaki digital termometre 21,6 ları göstermesine rağmen devreye girmiyor.bende 22,5 da bırakıyorum.
Merhaba
Bu şekilde de sorun olmaz ama kalibrasyon sorunu olabilir. Termostatın kalibrasyonu yapılması gerekebilir.
Arkadaşlar malumunuz yerden ısıtma sistemlerinde kombi 50 55leri geçmemeli deniyor, ama modülasyonlu ot olursa bu kombi derecesini kendi ayarlıyor, bu durumda sisteme zarar verebilir mi orta uzun vadede?
okan10trO
kullanıcısına yanıt
Yerden isitma icin on off termostad tavsiye edilir zaten
erkostuE
kullanıcısına yanıt
Tamam hocam ben kafamı bulandırmadan on off alıp geçeyim
okan10trO
kullanıcısına yanıt
Hocam alınca haber edermisin bizede
alperkurucuA
kullanıcısına yanıt
Aldım hocam kargoda bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum
okan10trO
kullanıcısına yanıt
Ne almıştın hocam?
alperkurucuA
kullanıcısına yanıt
Viessmann 7784189, bi deneyip görelim hem termostat nasıl hem ekran kartı sorunu olacak mı, inşallah memnun kalırım bunla devam ederim
İnşallah hocam sorun olsa da garanti bozulmıcak o yüzden mecburen bunu aldım şimdilik
Bu ürün zaten fason üretilen bir ürün. Viessmann, arçelik, syntech gibi markalarda çıkıyor birebir aynısı. Tecrübe eden yok gibi pek, 290 liraya aldım, en azından ucuz alternatif arayanlar için deneyimlemiş olalım
Senin kombi 2010 imalatımıydı?
alperkurucuA
kullanıcısına yanıt
Viessmann Türkiye öyle söyledi, 2010
Bu konuda bilgi eksiğim olabilir; modülasyonlu oda termostatları, termostatik vanalar ile kullanılabilir mi?
jacq!J
kullanıcısına yanıt
Tabiki. Vana olayı farklı diğer odaları kontrolde tutmak içindir.
alperkurucuA
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim, mantık olarak kullanılabilmesi gerekir ama belki teknik bir uyumsuzluk olabilir diye sormak istedim.