Şimdi Ara

Module installer worker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
23.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbook da windows 8 kulanıyorum.windows modules installer worker denen zımbırtı işlemciyi yiyip bitiriyor.bunu komple devre dışı bırakmanın bir yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer
    Netbook da windows 8 kulanıyorum.windows modules installer worker denen zımbırtı işlemciyi yiyip bitiriyor.bunu komple devre dışı bırakmanın bir yolu yok mu?

Görev yöneticisinden sağ tıklayıp durdurabilirsiniz..

Module installer worker
  • quote:

Motan

bu namussuzu ben kapatıyorum.10 dk sonra kendi kendine açılıyor.buna komple bir ayar çekilmiyor mu.ne zormuş netbook kullanmak.otaboka kasıyor.
  • quote:

quote:

Motan

bu namussuzu ben kapatıyorum.10 dk sonra kendi kendine açılıyor.buna komple bir ayar çekilmiyor mu.ne zormuş netbook kullanmak.otaboka kasıyor.

Netbook yapısı gereği zayıftır, ne notebook ne de tablet ikisi arası bir şey, hatta şimdiki pek çok tabletin netbook lardan daha güçlü olduğunu düşünürsek devirleri kapanıyor diyebiliriz.

Windows 8 program ve uygulamaları ile internetle çok iç içe olan bir işletim sistemi, şikayet ettiğin araç internet güncellemelerinin yüklenmesinden sorumlu ve her güncelleme girişiminde çalışır. Bu yüzden;

Otomatik güncellemeyi devre dışı bırak, ara sıra manuel olarak çalıştır.

Windows Firewall ayarlarından gerekli görmediğin programların internet ulaşımlarını kısıtla veya kapat.

Görev yöneticisinde Processes, Start up ve Services bölümlerinde ihtiyaç duymadıklarını devre dışı bırak. Services bölümünde dikkatli ol, kapatacığın hizmetin ne olduğunu kesinlikle bilmelisin.

Bütün bunlardan sonra makinen bayağı bir rahatlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 27 Şubat 2013; 13:49:58 >

• quote:

Motan

yardım için teşekkürler. win8 de gerçekten internet ile içli dışlısın.tabletler çok güzel özellikle ipad ama program desteği olayı yok.kullandığım programın ipad uygulaması olsa düşünürdüm.

ayrıca büyük bir artı olarak bahsedilmiş ama bence çok büyük bir eksi,tablet ekranları her açıdan görünüyor.bu da kişisel gizliliği bitiriyor.tablet aldım, mobilim ,sevgilimle mesajlaşayım desen bizim memleketteki maydonoz gözlere çok dikkat etmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 1 Mart 2013; 13:48:56 >
  • quote:

yardım için teşekkürler.gerçekten win8 de gerçekten internet ile içli dışlısın.tabletler çok güzel özellikle ipad ama program desteği olayı yok.kullandığım programın ipad uygulaması olsa düşünürdüm.

Win 8 in mevcudiyeti de tam senin parmak bastığın nedene dayanıyor, MS çok geri kaldığı telefon ve tablet piyasasında atak yapmak için Win 8 i çıkardı, böylece pc-telefon-tablet üçlüsünü aynı platformda buluşturmayı planlıyor, böylece pc de kullandığın bir programı tablette ve hatta telefonunda da kullanabileceksin. Win 8 in bu kadar ucuz piyasaya verilmesinin nedeni de bu, yoksa Win 7 gibi iyi bir sistem varken Win 8 yaygınlaşamazdı başka türlü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.