Şimdi Ara

modüllü tv izleme...Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil bir durum... teledünya sd box kullanırken sony bravia led tv aldım ve tvyi kuranlar bir modül sayesinde kutuya gerek duymadan sadece kartla teledünya izleyebileceğimi söylediler. teledünyayı aradım ve conax modül alarak sadece kartla izleyebilirsiniz zaten hd kanallarınız açık cevabını aldım, bugün sony centerdan conax modül alıp tvye taktım kartla beraber ancak teledünya tanıtım kanalı dışında diğer kanalların ismi var ancak görüntüleri gelmiyo ve televizyonda tv decode edilemedi şeklinde uyarı veriyor, şehir dışına çıkacağım için biran önce halletmem lazım sorun nerede bir el atalım lütfen...

• karı tam oturtamamışsın gibi gözüküyor. forumda nasıl oturtacağın vardı.
  • karttı terst takmışsındır yada tam oturtamamışsındır
  • Arkadaşlar Teledünyamı dewrediyorum 24 aylık olan paketin - ilk 3 ayı kullanılmıştır... Geriye 21 ay kalmıştır.. Devir Ücretsizdir...
    Teledünya + HD Sinema Paketi mevcuttur... Yanında Technisatt Conax Kart'ta Bedawa verilecektir...
    Conax Kart Orjinal olup , Hepsi Digital.com dan alınmıştır... Faturası vardır.. we Kutulu.dur...

Alıcak Arkadaş Sadece Aylık: 21.TL ödeyerek Teledünya Temel Pakete we yanında HD Sinema Paketini izleyebilecek...
    En önemliside Technisaat Marka Conax Kartta Bedawa sahip olacak... Extra bir para çıkmayacak cebinden...
    Bu kacırılmayacak bir fırsat... Yeni Kullanıcılar için...!!!

Technisatt Conax Modul Link:http://www.hepsidijital.com/TECHNiSAT-TECHNISAT-HD-CONAX-MODuL_66090.html#0

Düşünenler lütfen mesaj atsın...
    Yer: İstanbul / Kadıköy - Göztepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 1 Eylül 2011; 18:12:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.