Şimdi Ara

modüllü üyelik ve kutu değişimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır modul ile şampiyonlar paketini izliyorum bu sene modül ile maç yayınlarının izlenemeyeceğine dair mesaj geldi temmuz ayı içerisinde yetkili servis iletişime geçip ücretsiz kutu değişimi yapacağını söylendi ancak 2 defa müşteri hizmetlerini aramama ve onların yetkili servise gerekli bilgileri gönderdik onlar sizle iletişime geçicek denmesine rağmen ne arayan ne soran oldu ağustos ayı ile birlikte lig tv modul ile izlenemeyecekmiş bu konuda bilgisi olan yada modul kullandığı halde ucretsiz kutu değişimi yapılan arkadaş oldumu??? bu konuda ne yapmalıyım arkadaşlar...

• evet banada mesaj geldi.ve 2gün sonra aradılar ücretsiz .kutu vericez dediler.humaks hd kutu vereceklermiş haftasonuna randevu verdim.
  • yusufca Y kullanıcısına yanıt
    ne güzel bana msj geleli 1 ay oldu ne arayan var ne soran 2 defa ben aradım servise yönlendirdi sistem üzerinden ama ne arayan var ne soran gerçi tatildeyim ben tv ile işim yok şimdilik ama kapanan kanal varmı?? şu anda modül üzerinden seyredemediğimiz yani??? haftaya tatil bitiyor eve geldiğimde suprizle karşılaşmak istemiyorum da:D
  • bende evde değilim dönünce bakarım.ama kutu ile değişim yapmadan yayını kesmezler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufca

bende evde değilim dönünce bakarım.ama kutu ile değişim yapmadan yayını kesmezler diye düşünüyorum.

bakabildin mi kardeş kesilen yayın var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: noval_06

quote:

Orijinalden alıntı: yusufca

bende evde değilim dönünce bakarım.ama kutu ile değişim yapmadan yayını kesmezler diye düşünüyorum.

bakabildin mi kardeş kesilen yayın var mı???

hocam bana 17.07.2013 de mesaj geldi ve aynı gün yayını kesmişler,,19.07 de kutu takıldı o günden beride sinyalde sorunlar oluyor,,3 kere servis geldi..
  • ykk07 Y kullanıcısına yanıt
    valla kutu gelmeden yayınları kesmeleri saçma gene hemen gelmişler bana msj geleli 1 ay oldu ama kutu için ne gelen var ne arayan :D en son kavga edicez bu digiturkculerle o değilde kutu değişiminden sonra sinyal sorunun olması enterasan aynı anten aynı kablo sadece uydu alıcıısndan sinyal sorununun olması enterasan bakalım servis halledebilecek mi?? gelişmelerden haberdar edermiisn bizi de kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: noval_06

valla kutu gelmeden yayınları kesmeleri saçma gene hemen gelmişler bana msj geleli 1 ay oldu ama kutu için ne gelen var ne arayan :D en son kavga edicez bu digiturkculerle o değilde kutu değişiminden sonra sinyal sorunun olması enterasan aynı anten aynı kablo sadece uydu alıcıısndan sinyal sorununun olması enterasan bakalım servis halledebilecek mi?? gelişmelerden haberdar edermiisn bizi de kardeş

Modüllü olarak mis gibi uydu alıcı kirliliği olmadan izlemek daha keyifli bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.