Şimdi Ara

))))_MODUM BİTTTİ SONUNDA ACEMİYE GÖRE NASILIM-(((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
9.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogrudur arkadaşım benzerlik var fakat senin bu kasayı da once hiç gormedim bu şekli gordugum bi kasadan yaptım resmini bulup en kısa zamanda koyacam zaten benim forumda 1 haftalık bi mazim var yeni başladım bu işe bir hatam varsa affola ..
  • Hocam Süper Olmuş.Devamını Görmek için sabırsızlanıyorum.
  • Hocam aynısını bende tasarlamıştım hatta burayada eklemiştim ama şu anda ne durumdadır hiç bi fikrim yok.
    Bi sorum olucak sana blokları kendim yaptın demişsin nasıl yaptın bende yapmayı isterimde...
  • güzel gidiyorsun tebrikler devamını bekliyorum takipçiyim.Kolay gelsin
  • vallaha süper gidiyosun eline koluna saglık
  • teşekkurler arkadaşlar . yanlız tek sorunum kaldı power reset dugmesi ve ledleri onları disket srucu yuvasında boş bir kapak var oraya düşünüyorum ama ne yapacagımı bulamadım yardım ederseniz sevinirim degişik olsun iştiyorum plexi kıllanılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeE

Hocam aynısını bende tasarlamıştım hatta burayada eklemiştim ama şu anda ne durumdadır hiç bi fikrim yok.
    Bi sorum olucak sana blokları kendim yaptın demişsin nasıl yaptın bende yapmayı isterimde...

teşekkurler yorum için durumu aynı kaldı boya bekliyorum gelmedi daha boyadan sonra ufak tefek işler sonra hazır inşallah
    arkadaşım bloklar cnc frezede işlendi işlemci,kuzey köprüsü ve gpu için olculer aldım sonra 10 mm kalınlıgında bakır külçe temin ettim bunları forumda bi arkadaşımız yapmıştı orda gördum o zaman üye degildim detaylı bilgi alamadım ama mantıgını düşününce oldu bloklar gövde ve kapaktan oluşuyor govdeye 5mm derinliginde kanal actırdım resimde görüldügü gibi cpu blogu iki maddeden oluşuyo, kapak imalat çeliği ,gövde bakır ben burda bakır kapagı maddi imkandan dolayı terkrar alamadım rekoru takarken diş sıyırdı o yuzden celik kullandım kanalları teknik resim olarak çizdik sonra cnc frezede işlendi kanalın resmini gösteriyim

))))_MODUM BİTTTİ SONUNDA ACEMİYE GÖRE NASILIM-((((

bu üstten kanalların gorunuşu basit olarak çizdim cpu için alan blok boyle

• çalışmalarını inceledim arkadaşım düşüncen çok güzel kaliteli işçilik ve doğru malzeme seçimleri başarı getirecektir.... ahşap işi biras sıkıntı çıkarabilir
  • Ahşap olayını bi daha düşün istersen
  • super gidiyorsun arkadaşım ...

artık pc moding te su soğutmaya geçmek mod 'un olmazsa olmazı !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

Ahşap olayını bi daha düşün istersen

ahşap olayını neden düşünmem gererekir tam anlayamadım zaten sagdece ust ve on kısım ahşap kasa aynı duruyo
  • arkadaşlar yan kapak için kestirdigim plexi üzeri cok boş duruyodu bende kendi çizimim olan bi şekli yapmak istedim ilk deneme olarak nasıl olmuş birde plexi üzerine 4 adet led koysam yeterli gelirmi acaba bi fikrim yok işte seklin resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT -- 6 Haziran 2008; 22:29:48 >

• Güzel çalışma oluyor tebrikler.
    Plexi üzerine yazıyı ne ile yazdın birde kullandığın ucun yakın çekim resmini koyabilir misin
  • plexi işi çok güzel olmuş. tebrikler
  • Plexiye güzel işleme yapmışın kardeşim tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Güzel çalışma oluyor tebrikler.
    Plexi üzerine yazıyı ne ile yazdın birde kullandığın ucun yakın çekim resmini koyabilir misin

yorum için teşekkurler elimde ki elektronik ögrencilerinin kullandıgı mini matkap vardı plaket delmek için kıllanılan 1mm ve 2mm uçlara sahip ben 2mm olanı kullandım burda ahanada resmi
    pek net degil telefon anca bukadar çekiyo bu resimler hep telefonuma ait zaten pek memlun degilim

• güzel bi gravür çalışması olsuş yalnız o ledleri dizecekmisin?yksa öyle kalıcakmı bence plexi delebilirsen ve dizersen daha canlı olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT

quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Güzel çalışma oluyor tebrikler.

yorum için teşekkurler elimde ki elektronik ögrencilerinin kullandıgı mini matkap vardı plaket delmek için kıllanılan 1mm ve 2mm uçlara sahip ben 2mm olanı kullandım burda ahanada resmi
    pek net degil telefon anca bukadar çekiyo bu resimler hep telefonuma ait zaten pek memlun degilim

Açıklama ve resim için teşekkürler çok güzel bir çalışma oluyor kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: murat.cim

güzel bi gravür çalışması olsuş yalnız o ledleri dizecekmisin?yksa öyle kalıcakmı bence plexi delebilirsen ve dizersen daha canlı olacaktır

teşekkurler o ledler kasa içine koyacam ledler plexi için ayrıca tek olan ledler var onları plexi yi oyup içine mi koyayım dahamı iyi olur ?????

• bencede plexiyi oyup içine yerleştirseniz daha güzel olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.