Şimdi Ara

))))_MODUM BİTTTİ SONUNDA ACEMİYE GÖRE NASILIM-((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
9.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar biraz problemlide olsa sonunda resimleri ekledim ve size calışmalarımı gostermek istiyorum..

ilk olarak yapmak istedigim kasanın 3d çizimi

işte su sogutma sisteminin su haznesi indicator'ü ile birlikte

ve bloklar kendi yapımım....test surecinde cekildi. blokların kanallarını cekecektim ama uzun zaman önce yapmıştım..!

anakart uzerinde ilk denemeler cpu sıcaklıgı normale 28~32 derece tam yükte 35~43 derece..

burada bulunan tum arkadaşlara teşekkurler bu sogutma istemini yapmam için bana yardımcı olanlara goruşemesemde konusuna bakarak yaptım

buda 2x16 karakter lcd bunun içinde ayrıca Zigbog'a teşekkur ederim ayrıntılı açıklayıcı anlatım için

buda fan kontrol devresi ve monte edilecek plexi glass uzerine 5li.

kasamın az çok bitmiş hali kasanın üst ve ön kısmı mobilyacıya yaptırdım altında su sogutmanın radyatoru var . ( tofaş kalörifer radyatoru )

kasamın ön kısmı daha boyama işlemi var inşallah o resimleride bitince
    fan kontrol sisteminin takılmış oldugu bölüm

boyama işlemini efect boyalar ile yapmayı duşunuyorum çizimde oldugu renkler ile

arkadaşlar şimdilik bukadar öneri,fikir ve yorumlarınızı bekliyorum yeni resimler eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT -- 20 Haziran 2008; 8:21:13 >

• şu resimleri düzeltsen arkadaşım linkler karman çorban olmuş
  • malesef olmuyor imageshack den upload ettim linki kopyaladımolmadı bana anlatırmısın lutfen
    nasıl ekleyebilirim
  • baştan upload edeceksibn sanırım en alttaki linki koy foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia23 -- 1 Haziran 2008; 20:20:23 >
  • tekrar upload ettim 3 sıradaki link i koydum yine olmadı bu linki image kodunun arasına yazmıyacakmıyız olmadı bi turlu

• imageshack te upload ettiginde çıkan code lardan Direct link to image i kullanacaksın ordaki linki kopyalayıp burda [simage][/simage] arasına yapıştıracaksın bu kadar
  • YAPTIM TEŞEKKURLER ŞİMDİ OLDU LİNKLER TAMAM YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT -- 1 Haziran 2008; 21:35:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel olacak devamını bekliyoruz
  • işlemci bloğunun üst kısmı aluminyum ise;

bkz: korozyon, korozif aşınma
  • güzel çalışma devam
  • güzel ve fantastik bi çalışma tabiki bir an önce resimlerin devamını istiyoruz ve başarılarınızı kutluyoruz...

Biraz resmi bi açıklama ama olsun..
  • güsel bisi olucak bu konunun takipçilerinden biri olucam çok güsel işçilik var sölemeden geçmiyim yalnız kasanın üstüne eklediğin o ek bölüm biraz yüksek mi olmuş yoksa bana mı öle geliyor 3d çizimlerde kasa daha zarif duruyor gibi nese yapım aşamaları ilerledikçe yaptığın işte kendini belli edicektir kolay gelsin dostum sana merakla bekliyorum kasanın diğer hallerini.
  • hayır, bakır biraz malıyetli oldugu için normal demir kıllandık aldıgım bakır rekorlar için diş sıyırınca bunu kullandık korozyon olayına gelince antifreez ve saf su kullanacagım şimdilik çeşme suyu sistemi zaten bu kasa içöine aktarmadım boyama işlemi var
  • aslında haklısın fakat çizerken altına gelecek olan radyator boyutunu hesaplamadım bide aldıgım kasa normalden geniş ve yıksek dırıyo bundan kaynaklanabilir yorumlarınız için teşekkurler
  • boya işinden ve yan kapak montajından sonra güzel olacaktır.
  • 3d resimdeki kırmızı kenarlıkları hangi madde ile yapmayı düşünüyorsun ?
  • yan kapapak hazır pencere açıldı plexi glass yerleşti oradaki aksesuarı suntadan yaptım vida ile tutturuldu resmini en kısa zamanda yerleştirecem. birtek işlerm boyama kaldı plexi üzerine NIGHT yazmayı düşünüyorum şekilli bişi olsun istiyorum
  • abi tasarım benim yaptığım modla nerdeyse tamamen aynı
  • resmi varmı bakmak isterim . bunu bi siyah kasa gormuştum el yapamıdegil markasını hatırlamıyorum on kısım onun benzeri us taraf radyarorden dolayı sonradan eklendi kasa içine sıgmadı yan kapak dersen standart pencere uzerindeki kırmızı aksesuar ise bir yerde gordum kendimce degiştirdim nasıl seninkinin aynısı anlamadım ama bunun tamamı parçalar birleşerek oluştu .
  • benimkinde taban dışında el yapımı olmayan başka bişi kalmadı

http://forum.donanimhaber.com/m_8785843/mpage_1/key_delorean/tm.htm

şuan haşad durumda ve ilk başladığım moddu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.